daha önce hiç ölçmedim ki normali kaç bilmiyorum yine de anlaşılır mı kiO
Yarın sabah vücut ısını ölc canm normalden fazla ıse yumurtlama olmustur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha önce hiç ölçmedim ki normali kaç bilmiyorum yine de anlaşılır mı kiO
Yarın sabah vücut ısını ölc canm normalden fazla ıse yumurtlama olmustur
<0.100Nasıl yani. Senin değerin tam olarak ne yazıyor
<0.100Nasıl yani. Senin değerin tam olarak ne yazıyor
0.100 negatif demek zaten canım gebelik 5 ve üzeridir<0.100
Hadi ya ben bilmiyordum teşekkür ederim0.100 negatif demek zaten canım gebelik 5 ve üzeridir
Yani bence az çok tahmin yürütebilirz. Sen yne de kalkınca dil altı bir kac gun olc canm. Ovulasyon testi kullanıyor arkadaslar. Ondan edınsenedaha önce hiç ölçmedim ki normali kaç bilmiyorum yine de anlaşılır mı ki
Aa aama bize 100 yazdın canm 0.100 müymüşsonucunHadi ya ben bilmiyordum teşekkür ederim
Ya ovulasyon testine başladım geçen ay aslında. Ama geçen ay adetimin son günü yumurtladım. Adetten bir gün sonra yaptım bir tık koyuydu sonra silikleşti 14 gün sonra tekrar adet oldum zaten. Sonrada bayrama denk geldi adet bitiminden 2 gün sonra yaptım yine bir tık koyuydu silikleşmeye başladı tekrar. Öyle olunca yine adet son günü yumurtladım diyip bıraktım. 2 gün önce aklıma geldi bir daha yapayım dedim koyu çıktı yine sonrada yapmaya fırsatım olmadı devamında işte ağrılar başladı o aradaYani bence az çok tahmin yürütebilirz. Sen yne de kalkınca dil altı bir kac gun olc canm. Ovulasyon testi kullanıyor arkadaslar. Ondan edınsene
Evet bilmiyordum buraya yazdım sordum öğrendim maalesef ki negatifmiş ben bi yaşıma daha girdim gerçekten şu yaşadığım olaylarla asla reglim gecikmez öncesinde lekelenmem olmaz kasıklarım ağrımaz beyin gücümle yaptım bunların hepsini sanırım beynim komplo kurdu bana ilginç regli olsam bitecek bunların hepsi hepsi stresten oldu sanırımAa aama bize 100 yazdın canm 0.100 müymüşsonucun
Merhaba kızlar Nisan Mayıs Ayı planlarımız grubu birçok arkadaşımıza aşırı uğurlu geldi belki bu başlıkta birçoğumuza uğur getirir ben nisan mayıs tablosunda bat'ı haziran ve mayıs sonu olanları ekliyorum listede adını göremeyenler beni etiketleyerek sat bat yazabilir...
İSİM SAT BAT @nazemaydin @Polymnia @gardenya21 @berna9696 @semocann @ecutos @mysterious7 @Evelynn @happymelon @amyjegga @sosyaljan @Odinur @ltfye21 sdaak @aceleciaycicegi @dripbade kittenlyy @ttet @duruasya 28 Nisan 25 Mayıs @Alev_0658 1 Mayıs 2 Haziran @subile 4 Mayıs 2 Haziran @Benoower 6 Mayıs 4 Haziran @muendizleydiniz 9 Mayıs 6 Haziran @elay89 13 Mayıs 7 Haziran @princessbean 29 Nisan 8 Haziran @merve0001 11 Mayıs 8 Haziran @defne95 9 Mayıs 8 Haziran @Jane Jetgil 13 Mayıs 9 Haziran @leylaartk 14 Mayıs 11 Haziran @Mehtap777 14 Mayıs 11 Haziran @selvi _bdr 18 Mayıs 12 Haziran @bebekolog7 14 Mayıs 13 Haziran @mutluluksende 14 Mayıs 13 Haziran @Dbk3347 12 Mayıs 13 Haziran @tosbalak 16 Mayıs 13 Haziran @Ozlenenhanim 13 Mayıs 14 Haziran @Fatoss06 19 Mayıs 14 Haziran @Mercan24 16 Mayıs 14 Haziran @Sadeizm 18 Mayıs 16 Haziran @harivefaa 26 Mayıs 17 Haziran @sakuracicegi 18 Mayıs 18 Haziran @powerpuffgirlss 16 Mayıs 19 Haziran @aysesngul 20 Mayıs 19 Haziran @semsem2121 24 Mayıs 20 Haziran @babydogan 25 Mayıs 21 Haziran @Ozlac 21 Mayıs 21 Haziran @guzelbiresinti 26 Mayıs 21 Haziran @Hah61 20 Mayıs 21 Haziran @beyazmanolya66 22 Mayıs 22 Haziran @cerenc1 23 Mayıs 23 Haziran E elektroforez 27 Mayıs 24 Haziran @Djansu 30 Mayıs 24 Haziran @haziran cicegim 25 Mayıs 24 Haziran @zlmtnz 27 Mayıs 24 Haziranda @nigdeli_ 26 Mayıs 25 Haziran @Bernacannn 30 Mayıs 26 Haziran @bademmgoz 30 Mayıs 27 Haziran @Crpe 27 Mayıs 27 Haziran @meraklime 26 Mayıs 27 Haziran Freshmommy 28 Haziran @gecemavisiiii 31 Mayıs 28 Haziran @Melisa_04 29 Mayıs 29 Haziran @kendihalince 29 Mayıs 29 Haziran @Quinnn 3 Haziran 30 Haziran @aysseell 27 Mayıs 30 Haziran @aalesya 1 Haziran 30 Haziran @bestemilka 25 Mayıs 30 Haziran @Childdevelopment 3 Haziran 1 Temmuz @Papatya321f 1 Haziran 1 Temmuz @eliflevent 2 Haziran 2 Temmuz @Sarisu 7 Haziran 3 Temmuz @yagmurpapatya 3 Haziran 3 Temmuz @asiliris 28 Mayıs 3 Temmuz @sulej 6 Haziran 4 Temmuz brcmmmm 4 Haziran 4 Temmuz @Burcinouz 8 Haziran 5 Temmuz E eses21 11 Haziran 5 Temmuz @babymam 11 Haziran 6 Temmuz @muteber13 10 Haziran 6 Temmuz @lemonade06 11 Haziran 8 Temmuz @huzunlutarcinlikek 8 Haziran 8 Temmuz @kullanici2131 8 Haziran 8 Temmuz @simba3548 10 Haziran 8 Temmuz @beyons 13 Haziran 9 Temmuz @attorney06 31 Mayıs 10 Temmuz @annelik yolunda 8 Haziran 10 Temmuz @bodis 8 Haziran 10 Temmuz @kanguruf 14 Haziran 11 Temmuz cookiep 17 Haziran 11 Temmuz @Mervesare41 14 Haziran 11 Temmuz @Lorelailai 16 Haziran 12 Temmuz @ogretmenhnm 15 Haziran 13 Temmuz @tugcee1 15 Haziran 13 Temmuz @sifa1986 15 Haziran 13 Temmuz @starkarya 14 Haziran 14 Temmuz @fenerli07 17 Haziran 14 Temmuz @esmaaa12 17 Haziran 14 Temmuz @1papatyaaa 13 Haziran 14 Temmuz @CerkesMaria 21 Haziran 15 Temmuz ParlayanGece 25 Haziran 15 Temmuz @Gfz8993 10 Haziran 15 Temmuz @yesimceseyler 18 Haziran 16 Temmuz @vanilya85 16 Haziran 16 Temmuz @sonsuzlugunyanks 22 Haziran 17 Temmuz @Bahar esinti 20 Haziran 17 Temmuz @mas02 21 Haziran 19 Temmuz @Pamlok 24 Haziran 20 Temmuz A ayb00 21 Haziran 21 Temmuz @kimyonkokusu 23 Haziran 21 Temmuz @beray1 23 Haziran 22 Temmuz @Candy7777 22 Haziran 22 Temmuz @duskapani 27 Haziran 23 Temmuz @Turkan mammadova 23 Haziran 23 Temmuz @eyore123 26 Haziran 23 Temmuz @Sebo03 27 Haziran 25 Temmuz @bzcxa 26 Haziran 26 Temmuz @nyxnyx 28 Haziran 27 Temmuz @Dileekkg 26 Haziran 27 Temmuz @bluecam 29 Haziran 28 Temmuz @nisan97 3 Temmuz 29 Temmuz @huzurum_0909 4 Temmuz 29 Temmuz @alyanil 3 Temmuz 29 Temmuz @ArasaNillGerek 2 Temmuz 29 Temmuz @ogretmennnhaniiimm1 19 Haziran 1 Ağustos @beezuus 30 Haziran 4 Ağustos @halolita 5 Temmu
Ilk ayin oldugu icin kesin bir sey diyemiyorum, ben simdi baktim kendi test sonuclarima , hic cok cok koyu bir lh testi sonucum olmamis. T/C orani 0.82 yi pik almis, o gunun gecesini degerlendirmisiz, buyuk ihtimalle o gece de olmus gibi duruyor.Eğer öyleyse 1-2 temmuz pik olabilir
Ya da hala olmadı kafam karma karışık…
3-4 temmuzda değerlendirebildik
Öncesinde müsait değildik 5 gün atladık
1er gün arayla deniyorduk ama testte o sürede yani arada pik vermemişti zaten
Yumurtlama dönemlerimde yumurtlamaya özgü akıntı oluyordu
Bu ay da ağrılar bir kaç gündür var
O nedenle koyulaşacak demek geç yumurtluyorum dedim ama tam ters köşe oldum
Bu iğneden sonra 6 ay yasakmış canımCanım Rabbim yardımcın olsun tez zamanda düzelir inşallah her şey yanlış anlama lütfen merakımdan soruyorum neden 6 ay benim arkadaşım da dış gebelik geçirdi ve korunmadan devam etti yine ertesi ay
Naptın kuzum oldunmu iğneyi?ıyımısın?Bu iğneden sonra 6 ay yasakmış canım
Canım daha iğne yapmadılar sürekli hcg bakıyorlar kan alıp ve alttan ultrason. Ne zaman yapacaklar bilmiyorum burda baska 2 hasta var benim gibi birine yaptılar dün.Naptın kuzum oldunmu iğneyi?ıyımısın?
İyi hastaneymıs helal olsun,normalde vurur ıgneyı bıgun yatırır gonderırler.tez zamanda gelsın gecsın ınsallahCanım daha iğne yapmadılar sürekli hcg bakıyorlar kan alıp ve alttan ultrason. Ne zaman yapacaklar bilmiyorum burda baska 2 hasta var benim gibi birine yaptılar dün.
Ağrım sızım yok çok şükür ama evede bırakmıyorlar öyle hastanedeyim bugunumuze şükür
Şehir hastanesi bide ankaradayım. Özelde hemen vurcaklardı bide buraya geleyim dedimİyi hastaneymıs helal olsun,normalde vurur ıgneyı bıgun yatırır gonderırler.tez zamanda gelsın gecsın ınsallah
Merhaba canım, öncelikle inşallah hamile kalacaksındır Senin konudan bağımsız ama sen de kimyasal yaşamıştın değil mi geçen ay? Kişiden kişiye fark ediyordur illa ama senin ne kadar sürmüştü vücuttan atman ve kanaman fazla mı oldu nasıl olmuştu?Kızlar şimdi size bir sorum var Ben cevabını bilmiyorum Sadece aklımda kalan diğer yumurtalıktan yumurtladım ve hamile kaldım gibi mesajlar daha öncesinde okuduklarım arasından kızıma 2018'de hamile kaldım ve Ben 6 yıldır asla sağ yumurtalığımdan yumurtlamadım kızımdan önce yumurtladıysam hatırlamıyorum emin değilim Ama son 6 yıldan eminim bugünden beri sağ yumurtalığımda da Keskin batmalar var adetin lekeyi saymazsam 10. Günü ilk defa böyle bir şey oluyor çok şaşkınım bir kac gündür batmalar soldaydı sımdı sagda da oluyor daha cok bunun bir avantajı falan var mı acaba Bilen varsa yorumlayabilir mi Normalde hep soldan yumurtlarım garip bir his geldi içime acaba oradan yumurtlayacak ve hamile mi kalacağım
Çok şaşırdım ovu testiyle mi takip ediyordun yumurtlamani.
Ahahhshsh gerçekten öyle. Fakat gecenkı kimyasal biterken yumurtlama 0 değerlendirme ile sonuçlandı. Lekelenmem bitmeden iki gün önce yumurtlamışım şehir değişikliği yaptım ertesi gün ilişki oldu fakat coktan yumurtlama olmustu bosa umutlanmısım ama bu ay bayağı temkinliyim 8.güj yıkandım 9 ilişki bugun ara verdm bu dkdann sonra kocamı nerede bulursam her an yumurtlyablrm
Freshmommy hadi bakalım sağ taraf uğurlu gelsin sana bu ayKızzzz bi terslk var ya anlamadın yumurtlama sen ya da düşük mü oldu kimyasal fln 10 blmyrm ama ımkansz gb
Doktora gitmelisin canım normal değil. Düşük yaptığın için olmuştur ama orayı kaçırdım. Düşükte beta degerine göre parçalar belki büyük olabilir bilmiyorum tamKızlar konu açtım ama görünmedi. Googleye yazıyorum nedeni çıkmıyor. Düşük yapma aşamasındaydim ve şeftali büyüklüğünde 1 gün içinde 7 pıhtı aktı. Bu ne demek oluyor. ? Ayrıca o kadar kanamaya rağmen belim ve kasigimda ağrılar varrr.