Benim önceki hamileligimde bir arkadaşım vardı kendisi hep hastanede söyle oldu böyle oldu diye anlatırken nedense kendisinin laborant olduğuna emin olmuşum. Meğerse doktormusHic bilmiyorum ki duymuyorum kimseyi pek tanımıyorum kapali kutu gibiyiz uzak lab diğer servislere falan=)
8. Günüm canım. Muhtemelen 10-11 gibi pik olacak ama ben test yapıyorum.Senin kaçıncı günün canım.adet bitti mi
Insallah canım8. Günüm canım. Muhtemelen 10-11 gibi pik olacak ama ben test yapıyorum.
İnşallah bu ay son ay olsun diyorum bakalım hayırlısı
4 cm olmuş kıpraşıyordu bebitom yazdım da etiket yapmadım kimseyi canım herhalde görmedin maşallah bir sıkıntı yok 2 hafta sonra 2li tarama testiyle %60 cinsiyet tahmini yaparız dedi dr bakalım hayırlısı inşallahAynen hayırlısı ile doğuralımda canım ben oğlumu normal yaptım inş bu da öyle olur naptın sen hastanede yazmadın bişey
Çok şükür bir sıkıntım olmadı sezaryen de ama yinede normal olmasını tercih ederdim canım benim inatçı kızım kemiğe kafa atmıştı gelmedi bir türlü 12 saat çektim ağrı ama 5 cmde kaldı açılma elimde öyle bir imkan olsa yine normal denemek isterdim en güzeli sağlıklısı bana göreBoşver en güzeli sezeryan
Akşamda huysuzdu ama maşallah çok şükür 2 gündür ateşimiz çıkmıyor bugün daha iyi bişeyler yedi bakalım inşallah canım 4ü birden çıkınca çok sıkıntı oldu vallaCanım nasıl minik diş ağrıları geçti mi
Tabikide kesinlikle normal doğum hem mükemmel güzel hem sağlıklı anne temizlenir işi dışı derler. Ama var elbet herkesin kendine göre sebebleri4 cm olmuş kıpraşıyordu bebitom yazdım da etiket yapmadım kimseyi canım herhalde görmedin maşallah bir sıkıntı yok 2 hafta sonra 2li tarama testiyle %60 cinsiyet tahmini yaparız dedi dr bakalım hayırlısı inşallah
Çok şükür bir sıkıntım olmadı sezaryen de ama yinede normal olmasını tercih ederdim canım benim inatçı kızım kemiğe kafa atmıştı gelmedi bir türlü 12 saat çektim ağrı ama 5 cmde kaldı açılma elimde öyle bir imkan olsa yine normal denemek isterdim en güzeli sağlıklısı bana göre
Akşamda huysuzdu ama maşallah çok şükür 2 gündür ateşimiz çıkmıyor bugün daha iyi bişeyler yedi bakalım inşallah canım 4ü birden çıkınca çok sıkıntı oldu valla
Uğraşan Dr bulmak zor işin kolayı var artık kes al işte benim dr da biraz sezaryenci uğraşmadı bence ama her yolu var eskiden sezaryen yoktu herkes çatır çatır doğuruyordu valla buna şükür öyle böyle doğurduk büyütüyoruz kısmet şimdikilere inşallahTabikide kesinlikle normal doğum hem mükemmel güzel hem sağlıklı anne temizlenir işi dışı derler. Ama var elbet herkesin kendine göre sebebleri12 saatten sonra da sezeryana alınmak haksızlık gibi resmen normal isteyen için 16 saatte de ben doğurdum hamdolsun açısıyla tatlisiyla iyiki doğmuş minnoslarimiz
Doğumdan ne kadar süre geçti bilmiyorum ama doktorundan ssvd işteyebilirsin djiyr biliyorum canım bı konuş ne dicek bakalım yapan doktorlar varUğraşan Dr bulmak zor işin kolayı var artık kes al işte benim dr da biraz sezaryenci uğraşmadı bence ama her yolu var eskiden sezaryen yoktu herkes çatır çatır doğuruyordu valla buna şükür öyle böyle doğurduk büyütüyoruz kısmet şimdikilere inşallah
Günaydın hayırlı cumalar canım. Bugün temizlik günü nasi mutlu uyandım sana anlatamam SürünüyorumGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah
Cumamız mübarek olsun..
Kaç çıktı progestoron un canımAslında karnım çok ağrıyor usuttum mu diye crp falan bakarım dedim her sey negatif bi yumurtlamisim.onu gördüm progesteronda
Günaydın canlar hayırlı cumalarımız olsun inşGünaydın kızlar
Güzel bir gün olsun inşallah
Cumamız mübarek olsun..
Maşallah canım maşallah iyi çok şükür bebitonu sevsinler4 cm olmuş kıpraşıyordu bebitom yazdım da etiket yapmadım kimseyi canım herhalde görmedin maşallah bir sıkıntı yok 2 hafta sonra 2li tarama testiyle %60 cinsiyet tahmini yaparız dedi dr bakalım hayırlısı inşallah
Çok şükür bir sıkıntım olmadı sezaryen de ama yinede normal olmasını tercih ederdim canım benim inatçı kızım kemiğe kafa atmıştı gelmedi bir türlü 12 saat çektim ağrı ama 5 cmde kaldı açılma elimde öyle bir imkan olsa yine normal denemek isterdim en güzeli sağlıklısı bana göre
Akşamda huysuzdu ama maşallah çok şükür 2 gündür ateşimiz çıkmıyor bugün daha iyi bişeyler yedi bakalım inşallah canım 4ü birden çıkınca çok sıkıntı oldu valla
Burda kimse yapmıyor canım araştırdım herkes işin riski olduğunu söyleyip kendini koruyorDoğumdan ne kadar süre geçti bilmiyorum ama doktorundan ssvd işteyebilirsin djiyr biliyorum canım bı konuş ne dicek bakalım yapan doktorlar var
Ama gerçekten risk ben olsam asla denemeyi aklımdan bile geçirmezdim. Hem anne hem bebek sağlığı için amannn ol mis gibi sezeryanini ne istion Allah'tanBurda kimse yapmıyor canım araştırdım herkes işin riski olduğunu söyleyip kendini koruyor
Valla bu saatten sonra öyle olucak mecbur sağlıkla olsun da başka bişey istememAma gerçekten risk ben olsam asla denemeyi aklımdan bile geçirmezdim. Hem anne hem bebek sağlığı için amannn ol mis gibi sezeryanini ne istion Allah'tan
Aynen oyle... Sezeryani yaşamadım ama inşallah yasayacahimGünaydınlar bacılar cumanız hayır ola inşallah
Valla bu saatten sonra öyle olucak mecbur sağlıkla olsun da başka bişey istemem
Kız ne sezaryeni 2. normaller daha kolay oluyormuş. Sen normale odaklan inşallah. zaten risk olursa sezaryen de oluruz ben sezaryene öcü gözüyle bakmıyorum ama normalden güzeli var mı.Aynen oyle... Sezeryani yaşamadım ama inşallah yasayacahimikisininde tadı başkadır eminim
Bu konuda fikrim nasıl değişir bilmiyorum canım yapamam sanırım artık hayırlısı inşallah doktor önemli içime dindirir belki bilmiyorum ama direk soylicem beni sezeryan yap dieKız ne sezaryeni 2. normaller daha kolay oluyormuş. Sen normale odaklan inşallah. zaten risk olursa sezaryen de oluruz ben sezaryene öcü gözüyle bakmıyorum ama normalden güzeli var mı.
İnstagramda falan sürekli şöyle ssvd yaptırıyorum böyle doğurtuyorum falan diye sürekli ssvd vurgulayan doktorları ben reklam peşinde görüyorum. Doğum anı gelmeden ssvd'nin uygun olup olmadığı anlaşılmazmış ki. Ha deneriz uygunsa yaptırırız diyen doktorlar tamam.Günaydınlar bacılar cumanız hayır ola inşallah
Valla bu saatten sonra öyle olucak mecbur sağlıkla olsun da başka bişey istemem
Bı arkadaşın başına geldi ssvd fır anlaştı doktorla çekti sancı saatlerce son dk doktor yok olmuyor diyip yine sezeryana aldıİnstagramda falan sürekli şöyle ssvd yaptırıyorum böyle doğurtuyorum falan diye sürekli ssvd vurgulayan doktorları ben reklam peşinde görüyorum. Doğum anı gelmeden ssvd'nin uygun olup olmadığı anlaşılmazmış ki. Ha deneriz uygunsa yaptırırız diyen doktorlar tamam.
Ben olsam ben de riske atamazdım.