Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ben hiç test kullanmadım adett başlangıcından 13. Günden itibaren gün aşırı yaptım hamdolsun tuttu
geçen ay gün aşırı denedim tutmadı bu ay üst üste deneyeyim diyorum ama sperm kalitesi işi aklımı karıştırıyor testleri aldığım yerde eşte sorun yoksa 3 gün üst üste birliktelik 1 gün ara tekrar birliktelik dedi dün yumurtlama olmamasına rağmen ilişki olduğu için bilemedim napacağımı

Yok ya endişe etme dünkü spremler yaşıyordur diye düşünüyorum ama o zaman bugunude değerlendir ben olsam öyle yapardım sanırım hayırlı haberler verirsin en kısa sürede ins

Gün aşırı yap canım en sağlıklısı

Yok ya endişe etme dünkü spremler yaşıyordur diye düşünüyorum ama o zaman bugunude değerlendir ben olsam öyle yapardım sanırım hayırlı haberler verirsin en kısa sürede ins
İnşallah çok teşekkür ederim ben ne olur olmaz bugünü değerlendireyim yarında yumurtlama olursa es geçer çatlamayı değerlendiririm artık

Hee ben Aralık'ta doğuracam yılbaşıNa kalmam ben canım 21 aralık ama 1 2 hafta erken de olabilir ben doğuracam siz hemen peşinden doğuracanız
Ayyyy çok heyecanlı baslicaz sırayla ay doğurdum ay doguruyorum ay suyum geldi ticim ağrıdı demeye hahahaha Allah o günleri göstersin hepimize nerde bekleyen varsa rabbim sahlikli hayırlı doğumlar nasob etsin

Ayyyy çok heyecanlı baslicaz sırayla ay doğurdum ay doguruyorum ay suyum geldi ticim ağrıdı demeye hahahaha Allah o günleri göstersin hepimize nerde bekleyen varsa rabbim sahlikli hayırlı doğumlar nasob etsin
Hee bide o olcak demi her ayın ayrı bir güzelliği telaşı olcak hep güzel haberler duyalım inş sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Bi kız gördüm o da benden bi kac gün önce yumurtlamis 10.gun çıkmış heveslendim=/ 5ay bitecek bu seferde olmazsa =/ üzülüyorum artik
Herkes de farklı olur onunki hemen döllenir senin ki döllenmez acele etme cnım haklısın ben 2 sene bekledim inş sen okadar beklemezsin ama kafaya takma çok fazla relax ol düşünmemeye çalış rabbim gönlüne göre verir inş tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…