- 4 Nisan 2018
- 773
- 929
- 36
geçen ay gün aşırı denedim tutmadı bu ay üst üste deneyeyim diyorum ama sperm kalitesi işi aklımı karıştırıyor testleri aldığım yerde eşte sorun yoksa 3 gün üst üste birliktelik 1 gün ara tekrar birliktelik dedi dün yumurtlama olmamasına rağmen ilişki olduğu için bilemedim napacağımıYok ben hiç test kullanmadım adett başlangıcından 13. Günden itibaren gün aşırı yaptım hamdolsun tuttu
Yok ya endişe etme dünkü spremler yaşıyordur diye düşünüyorum ama o zaman bugunude değerlendir ben olsam öyle yapardım sanırım hayırlı haberler verirsin en kısa sürede insgeçen ay gün aşırı denedim tutmadı bu ay üst üste deneyeyim diyorum ama sperm kalitesi işi aklımı karıştırıyor testleri aldığım yerde eşte sorun yoksa 3 gün üst üste birliktelik 1 gün ara tekrar birliktelik dedi dün yumurtlama olmamasına rağmen ilişki olduğu için bilemedim napacağımı
Gün aşırı yap canım en sağlıklısıKızlarrr yardım dün gece birliktelik oldu bugun yumurtlama görünüyor muhtemelen yarın pik yapar sizce nasıl birliktelik yaşadınız gün aşırı mı üst üstüstemi bugun ara verip yarın ve ondan sonraki günümü değerlendirsem bilemedim
İnşallah çok teşekkür ederim ben ne olur olmaz bugünü değerlendireyim yarında yumurtlama olursa es geçer çatlamayı değerlendiririm artıkYok ya endişe etme dünkü spremler yaşıyordur diye düşünüyorum ama o zaman bugunude değerlendir ben olsam öyle yapardım sanırım hayırlı haberler verirsin en kısa sürede ins
Anaaaa kız sen kısmetse Aralık annesisin geee istermisin yılbaşında bir avaz tutsun seniGün aşırı yap canım en sağlıklısı
O bize de olabilir canım malum ocak başıyızAnaaaa kız sen kısmetse Aralık annesisin geee istermisin yılbaşında bir avaz tutsun seni
Sorma eltimin oğlu ile doğum günü aynı tarihi gösteriyor nasıl sevinicek öğrenince anlatamamO bize de olabilir canım malum ocak başıyız
Ben de soranlara yılbaşı gibi kısmetse diyorumSorma eltimin oğlu ile doğum günü aynı tarihi gösteriyor nasıl sevinicek öğrenince anlatamambenim içime hamileliği öğrenir öğrenmez di sanırım yılbaşı günü doğar dedim öyle doguryor kısmet hayırlısı
Hee ben Aralık'ta doğuracam yılbaşıNa kalmam ben canım 21 aralık ama 1 2 hafta erken de olabilir ben doğuracam siz hemen peşinden doğuracanızAnaaaa kız sen kısmetse Aralık annesisin geee istermisin yılbaşında bir avaz tutsun seni
Ayyyy çok heyecanlı baslicaz sırayla ay doğurdum ay doguruyorum ay suyum geldi ticim ağrıdı demeye hahahaha Allah o günleri göstersin hepimize nerde bekleyen varsa rabbim sahlikli hayırlı doğumlar nasob etsinHee ben Aralık'ta doğuracam yılbaşıNa kalmam ben canım 21 aralık ama 1 2 hafta erken de olabilir ben doğuracam siz hemen peşinden doğuracanız
Hee bide o olcak demi her ayın ayrı bir güzelliği telaşı olcak hep güzel haberler duyalım inş sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallahAyyyy çok heyecanlı baslicaz sırayla ay doğurdum ay doguruyorum ay suyum geldi ticim ağrıdı demeye hahahaha Allah o günleri göstersin hepimize nerde bekleyen varsa rabbim sahlikli hayırlı doğumlar nasob etsin
İnsallahhhh yaaaa rabbim bu yolda kimseyi koymasın dardaHee bide o olcak demi her ayın ayrı bir güzelliği telaşı olcak hep güzel haberler duyalım inş sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah
Aminnn inşallah canım benim inşallahİnsallahhhh yaaaa rabbim bu yolda kimseyi koymasın darda
Daha dur bismillah hemen çıkmaz az sabır et canım bu kadar aceleci olmak iyi değilGecen çarşamba yumurtlamis biri olarak kanıma baktim negatif
Bi kız gördüm o da benden bi kac gün önce yumurtlamis 10.gun çıkmış heveslendim=/ 5ay bitecek bu seferde olmazsa =/ üzülüyorum artikDaha dur bismillah hemen çıkmaz az sabır et canım bu kadar aceleci olmak iyi değil
Herkes de farklı olur onunki hemen döllenir senin ki döllenmez acele etme cnım haklısın ben 2 sene bekledim inş sen okadar beklemezsin ama kafaya takma çok fazla relax ol düşünmemeye çalış rabbim gönlüne göre verir inş tez zamandaBi kız gördüm o da benden bi kac gün önce yumurtlamis 10.gun çıkmış heveslendim=/ 5ay bitecek bu seferde olmazsa =/ üzülüyorum artik
Seyirme gibi içerdenGaz farklı oluyor ya. Hani bağırsak guruldamasi gibi bişi değilse bebektirartık hickirikta tutuyor elini kolunu oynatabiliyorlar sonuçta bebektir bebek