Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkes de farklı olur onunki hemen döllenir senin ki döllenmez acele etme cnım haklısın ben 2 sene bekledim inş sen okadar beklemezsin ama kafaya takma çok fazla relax ol düşünmemeye çalış rabbim gönlüne göre verir inş tez zamanda
insallah cok sag olun mınnos anneler:))))

Günaydın kızçeler 💕💕
Hayırlı sabahlar olsun. Rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sorunsuz sıkıntısız hamilelikler geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah.
Bugün büyük gün 12:30da Dr randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur hayırlı haberler alıp gelirim. Benim için dua edin lütfen 🙏🙏
Hepinizi öpüyorum 😘😘
Canım nasıl minik diş ağrıları geçti mi

Aslında karnım çok ağrıyor usuttum mu diye crp falan bakarım dedim her sey negatif bi yumurtlamisim.onu gördüm progesteronda🙃

Aslında karnım çok ağrıyor usuttum mu diye crp falan bakarım dedim her sey negatif bi yumurtlamisim.onu gördüm progesteronda🙃
Sana laf ediyorum ama benim elimin altında kan alma şansı olsa ben 12.gun başlar habire kan veririm🤣

X