8 günde yerleşmemiş olabilir canım. Kiminin daha erken yerleşiyor kiminin daha geç. Bence birkaç gün sonra tekrarla bakalımGecen çarşamba yumurtlamis biri olarak kanıma baktim negatif
tamamdır.ama kan veremıycem ya alınmıyor cok ınceldı:/8 günde yerleşmemiş olabilir canım. Kiminin daha erken yerleşiyor kiminin daha geç. Bence birkaç gün sonra tekrarla bakalım
insallah cok sag olun mınnos anneler:))))Herkes de farklı olur onunki hemen döllenir senin ki döllenmez acele etme cnım haklısın ben 2 sene bekledim inş sen okadar beklemezsin ama kafaya takma çok fazla relax ol düşünmemeye çalış rabbim gönlüne göre verir inş tez zamanda
Canım nasıl minik diş ağrıları geçti miGünaydın kızçeler
Hayırlı sabahlar olsun. Rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sorunsuz sıkıntısız hamilelikler geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah.
Bugün büyük gün 12:30da Dr randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur hayırlı haberler alıp gelirim. Benim için dua edin lütfen
Hepinizi öpüyorum
Çok normal çünkü en erken 9 günde düşüyor o da dollenmeden sonra bi sabır kızGecen çarşamba yumurtlamis biri olarak kanıma baktim negatif
Tamam canims tatlisÇok normal çünkü en erken 9 günde düşüyor o da dollenmeden sonra bi sabır kız
Sana laf ediyorum ama benim elimin altında kan alma şansı olsa ben 12.gun başlar habire kan veririmAslında karnım çok ağrıyor usuttum mu diye crp falan bakarım dedim her sey negatif bi yumurtlamisim.onu gördüm progesteronda
Ben bu ay havaya dikmiyorum kalkıp yıkıyorum. Kızım da öyle oldu dedim belki dikince olmuyorYine ayaklar tavanda belki gene yumurtlarim kim bilir
Ay yok herkes bakio sonucuma falan sevmiyorum nadir veriorm=))Sana laf ediyorum ama benim elimin altında kan alma şansı olsa ben 12.gun başlar habire kan veririm
Ben de genelde olduğum gibi yattım yuzustu=)Ben bu ay havaya dikmiyorum kalkıp yıkıyorum. Kızım da öyle oldu dedim belki dikince olmuyorküstüm oynamıyorum
Hastanede çok dedikodu da oluyormuş bu testler üstündenAy yok herkes bakio sonucuma falan sevmiyorum nadir veriorm=))
Hic bilmiyorum ki duymuyorum kimseyi pek tanımıyorum kapali kutu gibiyiz uzak lab diğer servislere falan=)Hastanede çok dedikodu da oluyormuş bu testler üstünden
Senin kaçıncı günün canım.adet bitti miSana laf ediyorum ama benim elimin altında kan alma şansı olsa ben 12.gun başlar habire kan veririm