Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtladan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gibek deliğimin alti bi yere deyince acio tezgaha falan ne diyonuz=)
Kendini dinleme beybisu diyoruz

Heee aman kopmayalımda afiyet şifa olsun canım benim bende çalışıyorum Ya iş ev arası ctesileri 1 e kadar Allah dan eve geçiyorum şimdi

Heee aman kopmayalımda afiyet şifa olsun canım benim bende çalışıyorum Ya iş ev arası ctesileri 1 e kadar Allah dan eve geçiyorum şimdi
Zor yavrum yaaa çalışmak Allah yardımcın olsun ilk bebe değildi dimi senin ne işin biter ne gücün kolaylıklar versin Allah. Yok ya özellikle hafta sonları eşler evde ya birazda durgunluk ondan bide haso gitti haso baya aktif tutuyordu en kısa sürede döner inşallah bak aklıma düştü nasıl oldun Haso18

Evet sut annemi kaybettim bir kac gundur o sebeple aktif degildim valla kanamam bitti dun aksam banyo oldum tiroitlerimde sorun var galiba alinan kanlsrda tsh ve t4 yüksek cikmis geri kalan herseyim.normal cok sukur 8 adet folikulum varmis bakalim bu ay olur insallsh

Benim 2. Bu canım oğlum 9 yaşında bana çok yükluüğü yok çok şükür aynen topik açan kaçıyor

Troitlerin için ilaç verdiler mi ?

Başınız sağolsun canım bu arada yazmayı atlamışım... Mekanı cennet olsun

Sabahtan beri sirtim aşırı ağrıyor böyle tam kütletmelik neyim var benimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…