Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Niyet önemli drda tabiki ama denemek yerine drların kesmek kolayına geliyor bana ağrı kürü bile vermedi kendim çektim kendim açıldım Blntkbra sonunda yorulup ben karar verdim yine Dr yönlendirmedi e bende cahil yetti canıma dedim ama şimdiki aklım olsa daha da dayanırdım sezaryen den sonra ilk ayağa kalkış zor oluyor spinalde tamam acımıyor ama hissediyorsun bence

Dur kız beni korkutma ağrı kuru emin ol daha zor yavrum daha şiddetli

Bı arkadaşın başına geldi ssvd fır anlaştı doktorla çekti sancı saatlerce son dk doktor yok olmuyor diyip yine sezeryana aldı sancı yanına kar kaldı E elifafraeminatlasinannesi
Herkese aynı olacak diye bişey yok canım benimde bi arkadaşım sezryan sonrası normal doğurdu çok memnundu şimdi üçüncüye hamile yine normal doğuracak ins.. ben herşeyin doğalından yanayım yani zorunlu durumlarda tabikide sezeryanda bı nimet ama benim için bı tercih değil.. kizz doğal gibi olur mu hiç

Ya tabi bakma ben kendime kılıf uyduruyorum sadece neyse Allah'tan daha çok var inşallah yenecegim düşüncelerimi

Kız ne sezaryeni 2. normaller daha kolay oluyormuş. Sen normale odaklan inşallah. zaten risk olursa sezaryen de oluruz ben sezaryene öcü gözüyle bakmıyorum ama normalden güzeli var mı.
Ben oğlumu doğum yaparken 2. Yı doğuran kadın geldi yanıma sancı çekiyordu 15 dk doğurdu gitti kadın bende ondan sonra 3 saat daha sancı çektim öyle doğurdum 2.ler kolay oluyormuş normal doğumu bende öyle duydum inş ilk avazda doğururuz bizde

Ayyyy ağzın bal yesin böyle hikayelere ihtiyacim var

Kızlar karnım ağrıyor 4 gundur .
Testler negatif(dunki kan testi bugunki kaset test).
Yumurtladan sonraki 9.gunum bugün daha.
Gibek deliğimin alti bi yere deyince acio tezgaha falan ne diyonuz=)

Arsoney ne diyorsun bu durumuma kendimi dinlemiyorum gerçekten ağrıyor baya

Daha erken ama 12 gün bari geçsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…