Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic bilmiyorum ki duymuyorum kimseyi pek tanımıyorum kapali kutu gibiyiz uzak lab diğer servislere falan=)
Benim önceki hamileligimde bir arkadaşım vardı kendisi hep hastanede söyle oldu böyle oldu diye anlatırken nedense kendisinin laborant olduğuna emin olmuşum. Meğerse doktormus🤣
Sonra biz gerçekte de görüşünce söyledim ona ben senin laborant olduğundan emindim falan diye de o söylüyor kendisi de özelde yaptırıyordu şüphesi olunca yoksa hastanede çok lafı oluyormuş aaa hamile mi değil mi vs diye

Aynen hayırlısı ile doğuralımda canım ben oğlumu normal yaptım inş bu da öyle olur naptın sen hastanede yazmadın bişey
4 cm olmuş kıpraşıyordu bebitom yazdım da etiket yapmadım kimseyi canım herhalde görmedin maşallah bir sıkıntı yok 2 hafta sonra 2li tarama testiyle %60 cinsiyet tahmini yaparız dedi dr bakalım hayırlısı inşallah 🙏🙏
Boşver en güzeli sezeryan 🤣🤣🤣🤣🤣
Çok şükür bir sıkıntım olmadı sezaryen de ama yinede normal olmasını tercih ederdim canım benim inatçı kızım kemiğe kafa atmıştı gelmedi bir türlü 12 saat çektim ağrı ama 5 cmde kaldı açılma elimde öyle bir imkan olsa yine normal denemek isterdim en güzeli sağlıklısı bana göre 🙂🙂
Canım nasıl minik diş ağrıları geçti mi
Akşamda huysuzdu ama maşallah çok şükür 2 gündür ateşimiz çıkmıyor bugün daha iyi bişeyler yedi bakalım inşallah canım 4ü birden çıkınca çok sıkıntı oldu valla

4 cm olmuş kıpraşıyordu bebitom yazdım da etiket yapmadım kimseyi canım herhalde görmedin maşallah bir sıkıntı yok 2 hafta sonra 2li tarama testiyle %60 cinsiyet tahmini yaparız dedi dr bakalım hayırlısı inşallah 🙏🙏

Çok şükür bir sıkıntım olmadı sezaryen de ama yinede normal olmasını tercih ederdim canım benim inatçı kızım kemiğe kafa atmıştı gelmedi bir türlü 12 saat çektim ağrı ama 5 cmde kaldı açılma elimde öyle bir imkan olsa yine normal denemek isterdim en güzeli sağlıklısı bana göre 🙂🙂

Akşamda huysuzdu ama maşallah çok şükür 2 gündür ateşimiz çıkmıyor bugün daha iyi bişeyler yedi bakalım inşallah canım 4ü birden çıkınca çok sıkıntı oldu valla
Tabikide kesinlikle normal doğum hem mükemmel güzel hem sağlıklı anne temizlenir işi dışı derler. Ama var elbet herkesin kendine göre sebebleri😁 12 saatten sonra da sezeryana alınmak haksızlık gibi resmen normal isteyen için 🤦🤦 16 saatte de ben doğurdum hamdolsun açısıyla tatlisiyla iyiki doğmuş minnoslarimiz 🤲🤲

Tabikide kesinlikle normal doğum hem mükemmel güzel hem sağlıklı anne temizlenir işi dışı derler. Ama var elbet herkesin kendine göre sebebleri😁 12 saatten sonra da sezeryana alınmak haksızlık gibi resmen normal isteyen için 🤦🤦 16 saatte de ben doğurdum hamdolsun açısıyla tatlisiyla iyiki doğmuş minnoslarimiz 🤲🤲
Uğraşan Dr bulmak zor işin kolayı var artık kes al işte benim dr da biraz sezaryenci uğraşmadı bence ama her yolu var eskiden sezaryen yoktu herkes çatır çatır doğuruyordu valla buna şükür öyle böyle doğurduk büyütüyoruz kısmet şimdikilere inşallah

Uğraşan Dr bulmak zor işin kolayı var artık kes al işte benim dr da biraz sezaryenci uğraşmadı bence ama her yolu var eskiden sezaryen yoktu herkes çatır çatır doğuruyordu valla buna şükür öyle böyle doğurduk büyütüyoruz kısmet şimdikilere inşallah
Doğumdan ne kadar süre geçti bilmiyorum ama doktorundan ssvd işteyebilirsin djiyr biliyorum canım bı konuş ne dicek bakalım yapan doktorlar var

Maşallah canım maşallah iyi çok şükür bebitonu sevsinler

Günaydınlar bacılar cumanız hayır ola inşallah🥰🥰🙏🙏
Ama gerçekten risk ben olsam asla denemeyi aklımdan bile geçirmezdim. Hem anne hem bebek sağlığı için amannn ol mis gibi sezeryanini ne istion Allah'tan 🤣🤣🤣🤣🤣
Valla bu saatten sonra öyle olucak mecbur sağlıkla olsun da başka bişey istemem🙂

Kız ne sezaryeni 2. normaller daha kolay oluyormuş. Sen normale odaklan inşallah. zaten risk olursa sezaryen de oluruz ben sezaryene öcü gözüyle bakmıyorum ama normalden güzeli var mı.
Bu konuda fikrim nasıl değişir bilmiyorum canım yapamam sanırım artık hayırlısı inşallah doktor önemli içime dindirir belki bilmiyorum ama direk soylicem beni sezeryan yap die 🤣🤣

Günaydınlar bacılar cumanız hayır ola inşallah🥰🥰🙏🙏

Valla bu saatten sonra öyle olucak mecbur sağlıkla olsun da başka bişey istemem🙂
İnstagramda falan sürekli şöyle ssvd yaptırıyorum böyle doğurtuyorum falan diye sürekli ssvd vurgulayan doktorları ben reklam peşinde görüyorum. Doğum anı gelmeden ssvd'nin uygun olup olmadığı anlaşılmazmış ki. Ha deneriz uygunsa yaptırırız diyen doktorlar tamam.
Ben olsam ben de riske atamazdım.

İnstagramda falan sürekli şöyle ssvd yaptırıyorum böyle doğurtuyorum falan diye sürekli ssvd vurgulayan doktorları ben reklam peşinde görüyorum. Doğum anı gelmeden ssvd'nin uygun olup olmadığı anlaşılmazmış ki. Ha deneriz uygunsa yaptırırız diyen doktorlar tamam.
Ben olsam ben de riske atamazdım.
Bı arkadaşın başına geldi ssvd fır anlaştı doktorla çekti sancı saatlerce son dk doktor yok olmuyor diyip yine sezeryana aldı 😁 sancı yanına kar kaldı 🤣🤣 E elifafraeminatlasinannesi

X