Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hahahaha bizde de öyle hala annem bile oğlan napıyor der

Ben ikinciyi doğurduktan sonra tamm yeter daha da dogurmam dedim ama çocuklar büyüdü ben bebek özledim ve kalabalık aile çok seviyorum.. bizde beş kardeşiz ve şükür sebebidir benim için o yüzden bizde üçüncü bebis için başladık calismalara gerçekten iki kardeş az geliyor bana rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin ins kardeş bu dünyada sırtını dayandığın bı dağ benim için evlatlarimda tatsin bu duyguyu ins

İsteyene rabbim tabiki nasib etsin inşallah en kısa sürede

Hayırlı haberler ile gel inş canım benim

Aman yeter azın az derdi çogun çok derdi allaım yavrularımıza sağlık sıhhat versin inş

Dur kız akşamları bende kendimi dinleyim merak ettim ama cinsiyet konusunda katılıyorum sana birer kız olursa olur ama erkekde olsa üzülmem yani hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün akıllı fikirli merhametli
Vicdanlı olsunlarda den

Tabiiii canım erkek te olsa canımın ici sonuçta sağlığı yerinde olsun

Sen bir dahaki kontrolde öğrenebilirsin cinsiyeti gösterirse ay çok heyecanlı

Bide bana sor nasıl heyecanlıyım Çarşamba gidecem bakalım ikiliye gircem ya ama bu kadar çok istiyom ya kesin söylemez doktor
Sen devlete gidiyordun değil mi, devlettekiler hemen söylemiyormuş sanırım görseler de.
2li testin heyecanı da başka oluyor, inşallah güzel sonuçlar alırız.

Kızçeler hayırlı haberle geldim
4 cm olmuş bebitom sağlıklı maşallah kıpır kıpırdı 2 hafta sonra kontrolümüz var hem 2li test hemde %60 cinsiyetini belirleriz dedi dr hayırlı sağlıklı bir kızım var çok şükür kızda olsa erkek de olsa sağlıkla hayırla kabulüm ama Allah biliyor bir oğlum olsun isterim rabbim sağlıkla hayırlısını versin inşallah hepimize hayırlı haber almayı bekleyen herkesin darısı başına öptüm sizi

Sen devlete gidiyordun değil mi, devlettekiler hemen söylemiyormuş sanırım görseler de.
2li testin heyecanı da başka oluyor, inşallah güzel sonuçlar alırız.
Evet canım devlete gidiyorum geçen hafta dedim hocam bide cinsiyetini öğrensem diyede 16. Hafta dedi ama söylemezsede bi özele giderim ya inş güzel sonuçlar olur inş korktuğumuz gibi olmasın inş

Kızlarrr yardım dün gece birliktelik oldu bugun yumurtlama görünüyor muhtemelen yarın pik yapar sizce nasıl birliktelik yaşadınız gün aşırı mı üst üstüstemi bugun ara verip yarın ve ondan sonraki günümü değerlendirsem bilemedim

Eklentiler

• IMG_20210603_133857.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 17
Hergun ilişkiyi uzmanlar önermiyor sperm kalitesi düşüyormuş gün aşırı öneriyorlar ama sizin durumda bilemedim. Hem içerdeki sprem 72 saate kadar yaşıyor yumurtayi bulacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…