Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşimde evde otur çocuklar seninle büyüsün diyor. Makina teknikeriyim ben isim genelde imalat sektöründe haliyle c.tesi ve hafta içi mesai gerektiriyor haliyle aşırı zor oluyor çocukla ne bileyim ev hanimligida bana göre pek değil ama mecbur olunca insan oluyor işte....

Tünaydınnnn canlarrrrr

Özel kreş araştırıyorum ben de gerçekten çok pahalı. Evde olsam da gitsin istiyorum çocuklar pandemide evde kala kala sosyalleşemiyor. Kreş olmasa da oyun grupları var, bale, jimnastik vs bir şeye başlatmak istiyorum bakalım hayırlısı.

Aynen aynen çocuk artık aklını yedi iyice sosyalleşmesi şart Eylül'de yakinimda çoğu annenin memnun olduğu devlete bağlı bir anaokulu buldum muduruyle görüştüm içime sindi oraya vereceğim yarım gün bakalım hayırlısı inşallah

Kızlar merhaba testlerimi yorumlarmısınız yumurtlama olup çatlamışmı ben piki beklerken silikleşti sanki

Eklentiler

• IMG_20210602_133513.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 25
Ah sorma bakanımız sağ olsun durdu durdu şu sıcaklarda hem de okullar kapanmak üzereyken tekrar açtı
Vallaha ya millete rezillik gerçekten bak
Bende diyom ben rapor alıp izne çıkacam sen neişine gidiyorsun dicektım demekki öğretmenin canım

Sol kasık agrisi sol ayak uyuşması devamke hayır bisi yoksa ne var

Hayir ben doktora sordum devM et dedi ve arada bakıyorum folatima 13lerde dolanıyor =)

Haa dozu yüksekmiş onu bilmiyorum istersen kan verince söyle ona da baksınlar folata ona göre devam edersin düşükse

Onu ara ver gebe kalınca yine kullanırsın canım benim dr değiştirdi geçen ay trifoll iç dedi ama bulamadım bitti 2 gündür yine evdeki yarım kalan folbiolu içiyorum
Benim folat ortalama değerlerin üstündeydi son ölçümde. Bakalım benim B12 genelde alt sınırda oluyor. D vitamini de eskiden öyleydi ama son 6 aydır onu toparladım
Hamilelikten önce vücudu bi toparlayinca iyi oluyor hamilelikte öncekinde de değerleri yoluna sokup hamile kalmıştım şükür problem yaşamadım.
Bakalım bu sefer gelecek mi ne zaman gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…