Eşimde evde otur çocuklar seninle büyüsün diyor. Makina teknikeriyim ben isim genelde imalat sektöründe haliyle c.tesi ve hafta içi mesai gerektiriyor haliyle aşırı zor oluyor çocukla ne bileyim ev hanimligida bana göre pek değil ama mecbur olunca insan oluyor işte....Evet anneler için çalışmak çok zor ama bi yerde zaten başlamam gerekiyordu küçükken bırakmak çok zor oldu ama aklı daha çok erdiğinde ayrılmak daha zor olacaktı. Bakıcısını da çok seviyor 'anne sen işe git ben teyzeme gidicem' diyorgözüm arkada kalmıyor çok şükür ama bu doğumdan sonra 2 yıl çalışmamayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir.
Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum kızımı senin neden olmadı kreş işi?
Tünaydınnnn canlarrrrrgunaydinnn canlarrr yepyeniii umutlarla dolu guzel haberler alacaginiz bir sabaha uyanmis olmaniz dilegiyleee hayattt cok guzel yasanmaya deger hadi butun olumsuzluklari atin kafanizdannnnn derin bi nefes alinnnn sahip oldugunuz hersey icin sukredinnnn misss gibi havayi cekin cigerlerinize ve ohhh deyinnn hayatin tadini cikarinn GÜUUNAYYDN canikolar
Maşallah maşallahkendimi cook enerjik hissediyorum su memlekete gelmek cok iyi geldi
Ahhh senin şu yazılarınAaa hatirlafim da bende de sol kasığımda batma olmuştu ama keseyi dağda gördük
Kız ne işiCanım tam pozitif olucam, aklıma haftaya işe başlayacağım ve ayrıca taşınma telaşım geliyo yine negatif oluyorum
Özel kreş araştırıyorum ben de gerçekten çok pahalı. Evde olsam da gitsin istiyorum çocuklar pandemide evde kala kala sosyalleşemiyor. Kreş olmasa da oyun grupları var, bale, jimnastik vs bir şeye başlatmak istiyorum bakalım hayırlısı.Ahhh sorma 14 aylıkken oğlum durmadı bizde direnmedik açıkçası. Geçen dönem anaokulullari açılınca devlet uygulama anaokuluna verdim öğretmen iki kız kardeşti ikiside çocuğub lider ruhlu olduğunu düzen bozduğunu çok konuştuğunu söylediler epey sorun yaşadık bende aldım okuldan burda özeller alacağım maaşın yüzde 75 i civarında belediyenin yeni donemine bakacaktim onda da hamile kaldım zaten donemiyorum ise gebeyken ise almiyorlar malum
Ah sorma bakanımız sağ olsun durdu durdu şu sıcaklarda hem de okullar kapanmak üzereyken tekrar açtıKız ne işi
Aynen aynen çocuk artık aklını yedi iyice sosyalleşmesi şart Eylül'de yakinimda çoğu annenin memnun olduğu devlete bağlı bir anaokulu buldum muduruyle görüştüm içime sindi oraya vereceğim yarım gün bakalım hayırlısı inşallahÖzel kreş araştırıyorum ben de gerçekten çok pahalı. Evde olsam da gitsin istiyorum çocuklar pandemide evde kala kala sosyalleşemiyor. Kreş olmasa da oyun grupları var, bale, jimnastik vs bir şeye başlatmak istiyorum bakalım hayırlısı.
Çok anlamakla berabet en belirgin bence 30 Mayıs ile 1 Haziran gibi gorunuyoKızlar merhaba testlerimi yorumlarmısınız yumurtlama olup çatlamışmı ben piki beklerken silikleşti sanki
Vallaha ya millete rezillik gerçekten bakAh sorma bakanımız sağ olsun durdu durdu şu sıcaklarda hem de okullar kapanmak üzereyken tekrar açtı
Yoooo seviyorum hemde çokKlavye özrümle sevin beni
Daha devam kuzumKızlar merhaba testlerimi yorumlarmısınız yumurtlama olup çatlamışmı ben piki beklerken silikleşti sanki
Gebelikten de normalde 3 ay önce kullanılmaya başlanılmalı canım drlar öyle diyor vücut gebeliğe hazırlasın kendini diyeEvet ilk 3 ay kullanılıyor da öncesinde ara vermek gerektiğini bilmiyordum.
Hayir ben doktora sordum devM et dedi ve arada bakıyorum folatima 13lerde dolanıyor =)
Haa dozu yüksekmiş onu bilmiyorum istersen kan verince söyle ona da baksınlar folata ona göre devam edersin düşükse
Benim folat ortalama değerlerin üstündeydi son ölçümde. Bakalım benim B12 genelde alt sınırda oluyor. D vitamini de eskiden öyleydi ama son 6 aydır onu toparladımOnu ara ver gebe kalınca yine kullanırsın canım benim dr değiştirdi geçen ay trifoll iç dedi ama bulamadım bitti 2 gündür yine evdeki yarım kalan folbiolu içiyorum
Ben de haftaya taşınıyorum tam yumurtlama zamanımCanım tam pozitif olucam, aklıma haftaya işe başlayacağım ve ayrıca taşınma telaşım geliyo yine negatif oluyorum