Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi sen en doğru ne zaman düşünüyorsan öyle başlayın canım işin psikolojik tarafı da var. Hayırlısı olsun tatil iyi gelir bak ben hep tatillerde gebe kaldım
Bencede güzel olur hamile kalınca sonra hamilesin tatil olmaz aman bişey olur der eşim kesin biliyorum en iyisi hem toparlanmak için gezerim biraz en sonda tatile gider başlarım ne zamana nasip olursa artık

Bencede güzel olur hamile kalınca sonra hamilesin tatil olmaz aman bişey olur der eşim kesin biliyorum en iyisi hem toparlanmak için gezerim biraz en sonda tatile gider başlarım ne zamana nasip olursa artık
Benim kide korona zamanı gebe iken tatil asla olmaz dio benimde içime sinmiyor korkuyorum zaten... Güzelce eğlen dinlen o ara da da denemelere başlarsın işte sakin kafa rabbim hayirlisini nasib etsin insallahhh

Benim kide korona zamanı gebe iken tatil asla olmaz dio benimde içime sinmiyor korkuyorum zaten... Güzelce eğlen dinlen o ara da da denemelere başlarsın işte sakin kafa rabbim hayirlisini nasib etsin insallahhh
Ya bende otel değilde özel korunaklı villalardan istiyorum hem rahat hem temiz olur diye bakalım nasip olursa. Amiinn cümlemize inşallah

Bende 3.ayda çalışmalara başlarım sanırım düşüncem öyle ama nasip
Ben kürtaj olmuştum kendi düşmediği için drda ara ver toparlan demişti tabiki sen en iyi zamanı yine kendine göre ayarla sağlıkla hayırla olsun inşallah yine folik asit kullanmaya devam et gebelikten 3 ay önce kullanmakta bir sakınca yok hatta Dr öyle diyor canım

Hahahahha bana ana yadigarı bu durum bekarken kızardım anneme bu ne böyle hergun ismi yapılır die evlendim bı gün bı vaktim kendime anaaammm aynısı olmuşum
Ben de bekarken çok daginiktim su an o günlerime şaşırıyorum yaa
En kolayı o onu yapayım ama bug0n daha iyiyim ya çok kaşınmıyor bugün
Şifa olsun kuzucum
I ipti senin nasi gidio bat ne zaman
Canım benim regl dün bitti ben 17. Günde tekrar regl oldum ya ilaçtan galiba. Bugün ovulasyona başladım
Duymadım canım ona da bakarım Bi valla çok sağol mahvolduk aman diyorum ateşi çıkmasın da her türlü huysuzluğu çekeriz
Allah kolaylık versin ikinize de Canım ya

Sağolsun doktorlar aşırı ilgili olduğu için hiç bişey demiyor açıklamıyor ama ben kullanmaya devam ederim inşallah

Kızlar ben 3 ay folbiol kullandım biteli 10 gün oldu
Doktorum 3 ay kullan hamile kalmamissan 1 ay ara ver demişti. Siz nasıl yapıyorsunuz
Folbiolun dozu çok yüksek olduğundan ara vermemi istedi

Hamisler ogleden beri ( soldan yumurtladim) sol kasigimdan sol parmağıma kadR uyuşuk gbi bir ağrı var noluyordu acaba

Doktorum 3 ay kullan hamile kalmamissan 1 ay ara ver demişti. Siz nasıl yapıyorsunuz
Hayir ben doktora sordum devM et dedi ve arada bakıyorum folatima 13lerde dolanıyor =)

Haa dozu yüksekmiş onu bilmiyorum istersen kan verince söyle ona da baksınlar folata ona göre devam edersin düşükse

Onu ara ver gebe kalınca yine kullanırsın canım benim dr değiştirdi geçen ay trifoll iç dedi ama bulamadım bitti 2 gündür yine evdeki yarım kalan folbiolu içiyorum

amin insallah

gunaydinnn canlarrr yepyeniii umutlarla dolu guzel haberler alacaginiz bir sabaha uyanmis olmaniz dilegiyleee hayattt cok guzel yasanmaya deger hadi butun olumsuzluklari atin kafanizdannnnn derin bi nefes alinnnn sahip oldugunuz hersey icin sukredinnnn misss gibi havayi cekin cigerlerinize ve ohhh deyinnn hayatin tadini cikarinn GÜUUNAYYDN canikolar

Sen nasıl bir pozitifsin yaaa türü maşallah sana (oğlumun sözü bu ) gunaydinlarrrrrr cumletennnnn kizceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…