Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heh güvendiğin biri varsa ne mutlu vala ben bulamadım 😶 kreş denedik onda da olmadı 🤦🤦 yanlış anlamadiysam öğretmensin mesleğin zaten çocuklu bir anne için en ideal meslek 😇 benim işim mesaili olduğundan imkan bulamadim Max 13 aya kadar annem vakti ama baktık olmuyor ayrilmak zorunda kaldım işten sonra pandemi bilmem ne derken baya baya kaldım evde 🤦🤦
Ben de öyle ha çalıştım ha çalışırım 2 yaşına gelsin çalışayım dedim pandemi patladı
Şimdi Eylülde anaokuluna başlayacak inşallah ama ben yine calismayacagim🤣

Ben de öyle ha çalıştım ha çalışırım 2 yaşına gelsin çalışayım dedim pandemi patladı
Şimdi Eylülde anaokuluna başlayacak inşallah ama ben yine calismayacagim🤣
Kaderimiz ev hanimligi sanırım 🤣🤣 bu süreci boş durmuyorum ama okuyorum ben şuan AÖF seneye de DGS ile endustri mühendisliği inşallah 🤲 bebe büyüyünce okulda bitmiş olur yeni meslek yeni iş hayatı yani umarım 🤣🤣

Kaderimiz ev hanimligi sanırım 🤣🤣 bu süreci boş durmuyorum ama okuyorum ben şuan AÖF seneye de DGS ile endustri mühendisliği inşallah 🤲 bebe büyüyünce okulda bitmiş olur yeni meslek yeni iş hayatı yani umarım 🤣🤣
Ben de ben de
Ilahiyat bitirdim onlisans. Su anda da adalet okuyorum ben de DGS.ye girecegim inşallah. Bakalım hayırlısı

Kafamda deli sorular 🙃
Adetim 13 hazirandi normalde hep 28 27 güne 1 olurum ama bu sefer erken yumurtladim yumurtlamadan 14gun sonra adet olacaksam 9 unda adet olmam gerekiyorsa adetime 1 hafta mi var yani yumurtam catlayali 1 hafta oldu 1 haftam mi kaldı?

Kafamda deli sorular 🙃
Adetim 13 hazirandi normalde hep 28 27 güne 1 olurum ama bu sefer erken yumurtladim yumurtlamadan 14gun sonra adet olacaksam 9 unda adet olmam gerekiyorsa adetime 1 hafta mi var yani yumurtam catlayali 1 hafta oldu 1 haftam mi kaldı?
Öyle gibi sanki 🤔

Kafamda deli sorular 🙃
Evet kuzum 1 hafta kalmış. Ama inşallah adetine değildir 🤭

Benim bugünkü test bozuk çıktı. Boşuna susuz kaldım
20210602_204858.jpg

Bu ay
Yumurtlama
Açık öğretim finallerim
Taşınma

Aynı haftaya geliyor. Bakalım bu kadın nasıl çıkacak sonra 🤭

Günaydın kızçeler 💕💕
Hayırlı sabahlar olsun. Rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sorunsuz sıkıntısız hamilelikler geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah.
Bugün büyük gün 12:30da Dr randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur hayırlı haberler alıp gelirim. Benim için dua edin lütfen 🙏🙏
Hepinizi öpüyorum 😘😘

Günaydın herkese 😍
Bugün rüyamda erkek bebek nevresim takımı alıyordum 🤣 Allah hayır etsin..
Günaydın canım hayır olsun ins 😇😇 insan önce sağlıklı dio ama yinede bı kız varken erkek gecio dimi gonlunden. Benim öyle hani bı oğlum var bide kız tadına bakmak istiyorum 🤣🤣 insanoğlu işte 4 5 çeşit cinsiyet olsaydı hepsinden bı tane isterdik 🤣🤣

Günaydın kızçeler 💕💕
Hayırlı sabahlar olsun. Rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etsin inşallah. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Sorunsuz sıkıntısız hamilelikler geçirmeyi nasip etsin. Sağlıkla hayırla evlatlarımıza kavuşalım inşallah. Allah dermansız dert vermesin, kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin. Bizi de evlatlarımızın başından eksik etmesin inşallah.
Bugün büyük gün 12:30da Dr randevum var inşallah bir sıkıntı yoktur hayırlı haberler alıp gelirim. Benim için dua edin lütfen 🙏🙏
Hepinizi öpüyorum 😘😘
Günaydın topigimizin en pozitif annesi 😇 hadi bakalım hayırlı haberlerle gel çıkınca yaz emi

Günaydın canım hayır olsun ins 😇😇 insan önce sağlıklı dio ama yinede bı kız varken erkek gecio dimi gonlunden. Benim öyle hani bı oğlum var bide kız tadına bakmak istiyorum 🤣🤣 insanoğlu işte 4 5 çeşit cinsiyet olsaydı hepsinden bı tane isterdik 🤣🤣
Yok kız Allah hayırlısını sağlıklısını versin tabi ama benim gönlümden yine bir kız evlat geçiyor 🤣
Hep hayalim ilk ikisi kız olsun 3.erkek olsundu ama 3.yü yapar mıyın bilmem 🤣

Yok kız Allah hayırlısını sağlıklısını versin tabi ama benim gönlümden yine bir kız evlat geçiyor 🤣
Hahahahaha yok artık e çocuk bana fazla 🤣🤣 tabi rabbim ne nasib etmiştir bilinmez hayırlı evlat olsunlar inşallah 😇😇 geçen face'de bı grupta okudum kadın ağlıyor korunma ramen 3. Ye hamile kaldım en küçüğüm 3.5 yaşında ve çalışıyorum sil başa donucrm ben napicam die 🤣🤣 ağlamam tabi rabbim verirse vardır bir bildiği elbet ama Allah isteyene olmayana versin artık 2. Den sonra 🤣🤣🤣🤣🤣

Her bu arada ben kız istiyorum ama içimden hep şuan erkek geçiyor bilmem neden 🤣🤣 sağlıklı olsunlar rabbim bizlere bağışlasın herkesin yavrusunu...
Geçen akşam canım Nescafe çekti neyse yaptım içiyorum ayaklarimida uzattım anaaaa yine bahsettiğim hareket ben içtikçe o kimilda da eşimi çağırdım hemen oda kulağını dayadı ve adam resmen çığlık attiii ohaaaa die daha minicik bunu nasıl yapıyor diyor 🤣🤣 bide demesin mi doğar doğmaz sanırım sevemem oglanda da 3 aydan önce bişi anlamamıştım bunda da öyle olur sanırım evde bı bebek var mı var ama yaşanmışlık oldukça baba baglanmasi oluyor diye

Her bu arada ben kız istiyorum ama içimden hep şuan erkek geçiyor bilmem neden 🤣🤣 sağlıklı olsunlar rabbim bizlere bağışlasın herkesin yavrusunu...
Geçen akşam canım Nescafe çekti neyse yaptım içiyorum ayaklarimida uzattım anaaaa yine bahsettiğim hareket ben içtikçe o kimilda da eşimi çağırdım hemen oda kulağını dayadı ve adam resmen çığlık attiii ohaaaa die daha minicik bunu nasıl yapıyor diyor 🤣🤣 bide demesin mi doğar doğmaz sanırım sevemem oglanda da 3 aydan önce bişi anlamamıştım bunda da öyle olur sanırım evde bı bebek var mı var ama yaşanmışlık oldukça baba baglanmasi oluyor diye
Babalar öyle oluyor evet benim kızım 2 yaşından sonra falan anca bağlandı babasına ve şu an aşırı babacı. Yüzüme karşı da diyor zaten babamı daha çok seviyorum diye 🤣
Benim de işime geliyor açıkçası, babam uyutsun, babam dışarı çıkarsın, babamla oynicam falan ben de o arada keyfime bakıyorum 🤣
Bizde de ilk doğduğunda adını söyleyemedik hiç kendi aramızda falan bebek napıyo bebek şöyle bebek böyle bebek diyorduk hep 🤣 çocuğun adı bebek kalacaktı nerdeyse 🤣🤣

X