Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamisler ogleden beri ( soldan yumurtladim) sol kasigimdan sol parmağıma kadR uyuşuk gbi bir ağrı var noluyordu acaba
yumurtlama belirtisi canim o yumurtladigin gun olduysa odur . ama hamileleik belirtisi olarak benim sol kasigum agrimisti ve sol legen kemigim belimin solu ve sol taraftaki kalcam bende ne olduysa solda oldu

Canım tam pozitif olucam, aklıma haftaya işe başlayacağım ve ayrıca taşınma telaşım geliyo yine negatif oluyorum

Kızlar folik asit konusu geçmiş, ben yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum kesintisiz, ara mı vermek gerekiyordu gebelikten önce hiç sormadım da doktora

A
2 bebeyle nasıl çalışican kız yardımcı olucak biri War mi yakininda
Bakıcımız var zaten kızım 9 aylıkken dönmüştüm çalışmaya. uzaktan eğitime geçtiğimizden beri evdeydim haftaya başlıyoruz ama temmuzda yine tatil idare edicem artık. Sonrasında da 24 haftalık olunca ayrılıcam yine inşallah. Sonra da aylıksız izne çıkarım büyük ihtimal.

Kızlar folik asit konusu geçmiş, ben yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum kesintisiz, ara mı vermek gerekiyordu gebelikten önce hiç sormadım da doktora
Gebelik olmadığı durumlarda ara vermek gerekli diye biliyorum ben. Gebelikte 3 ay kullanılmalı.

Heh güvendiğin biri varsa ne mutlu vala ben bulamadım kreş denedik onda da olmadı yanlış anlamadiysam öğretmensin mesleğin zaten çocuklu bir anne için en ideal meslek benim işim mesaili olduğundan imkan bulamadim Max 13 aya kadar annem vakti ama baktık olmuyor ayrilmak zorunda kaldım işten sonra pandemi bilmem ne derken baya baya kaldım evde

Evet anneler için çalışmak çok zor ama bi yerde zaten başlamam gerekiyordu küçükken bırakmak çok zor oldu ama aklı daha çok erdiğinde ayrılmak daha zor olacaktı. Bakıcısını da çok seviyor 'anne sen işe git ben teyzeme gidicem' diyor gözüm arkada kalmıyor çok şükür ama bu doğumdan sonra 2 yıl çalışmamayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir.
Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum kızımı senin neden olmadı kreş işi?

Ahhh sorma 14 aylıkken oğlum durmadı bizde direnmedik açıkçası. Geçen dönem anaokulullari açılınca devlet uygulama anaokuluna verdim öğretmen iki kız kardeşti ikiside çocuğub lider ruhlu olduğunu düzen bozduğunu çok konuştuğunu söylediler epey sorun yaşadık bende aldım okuldan burda özeller alacağım maaşın yüzde 75 i civarında belediyenin yeni donemine bakacaktim onda da hamile kaldım zaten donemiyorum ise gebeyken ise almiyorlar malum

yumurtlama belirtisi canim o yumurtladigin gun olduysa odur . ama hamileleik belirtisi olarak benim sol kasigum agrimisti ve sol legen kemigim belimin solu ve sol taraftaki kalcam bende ne olduysa solda oldu
Bende de soldan yumurtladim ama geçen çarşamba yumurtladim bu başka garip bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…