- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
o senin pozitifligin canim espirituel komik anneeeSen nasıl bir pozitifsin yaaa türü maşallah sana (oğlumun sözü bu ) gunaydinlarrrrrr cumletennnnn kizceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o senin pozitifligin canim espirituel komik anneeeSen nasıl bir pozitifsin yaaa türü maşallah sana (oğlumun sözü bu ) gunaydinlarrrrrr cumletennnnn kizceler
yumurtlama belirtisi canim o yumurtladigin gun olduysa odur . ama hamileleik belirtisi olarak benim sol kasigum agrimisti ve sol legen kemigim belimin solu ve sol taraftaki kalcam bende ne olduysa solda oldu☺Hamisler ogleden beri ( soldan yumurtladim) sol kasigimdan sol parmağıma kadR uyuşuk gbi bir ağrı var noluyordu acaba
Aaa hatirlafim da bende de sol kasığımda batma olmuştu ama keseyi dağda gördükyumurtlama belirtisi canim o yumurtladigin gun olduysa odur . ama hamileleik belirtisi olarak benim sol kasigum agrimisti ve sol legen kemigim belimin solu ve sol taraftaki kalcam bende ne olduysa solda oldu☺
Aaa hatirlafim da bende de sol kasığımda batma olmuştu ama keseyi dağda gördük
kiz cok alemsin guldurdun beni yineAaa hatirlafim da bende de sol kasığımda batma olmuştu ama keseyi dağda gördük
Benim (aaa bakk oğlan dicektim ) sol gösterip sağ vurdu vala hala ani oturup kalkinca sol kasigim batıyor
Canım tam pozitif olucam, aklıma haftaya işe başlayacağım ve ayrıca taşınma telaşım geliyo yine negatif oluyorumgunaydinnn canlarrr yepyeniii umutlarla dolu guzel haberler alacaginiz bir sabaha uyanmis olmaniz dilegiyleee hayattt cok guzel yasanmaya deger hadi butun olumsuzluklari atin kafanizdannnnn derin bi nefes alinnnn sahip oldugunuz hersey icin sukredinnnn misss gibi havayi cekin cigerlerinize ve ohhh deyinnn hayatin tadini cikarinn GÜUUNAYYDN canikolar
Gebeykrn ilk 3 ay zorunlu kullanılmalı diye biliyorum ama değerlerine baktirt istersen doktora bir sorKızlar folik asit konusu geçmiş, ben yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum kesintisiz, ara mı vermek gerekiyordu gebelikten önce hiç sormadım da doktora
2 bebeyle nasıl çalışican kız yardımcı olucak biri War mi yakinindaCanım tam pozitif olucam, aklıma haftaya işe başlayacağım ve ayrıca taşınma telaşım geliyo yine negatif oluyorum
Bakıcımız var zaten kızım 9 aylıkken dönmüştüm çalışmaya. uzaktan eğitime geçtiğimizden beri evdeydim haftaya başlıyoruz ama temmuzda yine tatil idare edicem artık. Sonrasında da 24 haftalık olunca ayrılıcam yine inşallah. Sonra da aylıksız izne çıkarım büyük ihtimal.2 bebeyle nasıl çalışican kız yardımcı olucak biri War mi yakininda
Gebelik olmadığı durumlarda ara vermek gerekli diye biliyorum ben. Gebelikte 3 ay kullanılmalı.Kızlar folik asit konusu geçmiş, ben yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum kesintisiz, ara mı vermek gerekiyordu gebelikten önce hiç sormadım da doktora
Evet ilk 3 ay kullanılıyor da öncesinde ara vermek gerektiğini bilmiyordum.Gebelik olmadığı durumlarda ara vermek gerekli diye biliyorum ben. Gebelikte 3 ay kullanılmalı.
Heh güvendiğin biri varsa ne mutlu vala ben bulamadım kreş denedik onda da olmadı yanlış anlamadiysam öğretmensin mesleğin zaten çocuklu bir anne için en ideal meslek benim işim mesaili olduğundan imkan bulamadim Max 13 aya kadar annem vakti ama baktık olmuyor ayrilmak zorunda kaldım işten sonra pandemi bilmem ne derken baya baya kaldım evdeA
Bakıcımız var zaten kızım 9 aylıkken dönmüştüm çalışmaya. uzaktan eğitime geçtiğimizden beri evdeydim haftaya başlıyoruz ama temmuzda yine tatil idare edicem artık. Sonrasında da 24 haftalık olunca ayrılıcam yine inşallah. Sonra da aylıksız izne çıkarım büyük ihtimal.
Evet anneler için çalışmak çok zor ama bi yerde zaten başlamam gerekiyordu küçükken bırakmak çok zor oldu ama aklı daha çok erdiğinde ayrılmak daha zor olacaktı. Bakıcısını da çok seviyor 'anne sen işe git ben teyzeme gidicem' diyor gözüm arkada kalmıyor çok şükür ama bu doğumdan sonra 2 yıl çalışmamayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir.Heh güvendiğin biri varsa ne mutlu vala ben bulamadım kreş denedik onda da olmadı yanlış anlamadiysam öğretmensin mesleğin zaten çocuklu bir anne için en ideal meslek benim işim mesaili olduğundan imkan bulamadim Max 13 aya kadar annem vakti ama baktık olmuyor ayrilmak zorunda kaldım işten sonra pandemi bilmem ne derken baya baya kaldım evde
Ahhh sorma 14 aylıkken oğlum durmadı bizde direnmedik açıkçası. Geçen dönem anaokulullari açılınca devlet uygulama anaokuluna verdim öğretmen iki kız kardeşti ikiside çocuğub lider ruhlu olduğunu düzen bozduğunu çok konuştuğunu söylediler epey sorun yaşadık bende aldım okuldan burda özeller alacağım maaşın yüzde 75 i civarında belediyenin yeni donemine bakacaktim onda da hamile kaldım zaten donemiyorum ise gebeyken ise almiyorlar malumEvet anneler için çalışmak çok zor ama bi yerde zaten başlamam gerekiyordu küçükken bırakmak çok zor oldu ama aklı daha çok erdiğinde ayrılmak daha zor olacaktı. Bakıcısını da çok seviyor 'anne sen işe git ben teyzeme gidicem' diyor gözüm arkada kalmıyor çok şükür ama bu doğumdan sonra 2 yıl çalışmamayı düşünüyorum bakalım zaman ne gösterir.
Eylülde kreşe vermeyi düşünüyorum kızımı senin neden olmadı kreş işi?
Hoşgeldin canım benimHoşbulduumm çok şükür annemlerin yanına geldim çok iyi geldi toparlandım
Hala devam ediyor bi de ay hadi inşallah önceki belirti sandığım şeylere benzemiş bir de kilo aliom işteyim forma lastiği acitiyo ilk kezAy bana da oluyordu o kızzz hadi gebesin inşallah
Bende de soldan yumurtladim ama geçen çarşamba yumurtladim bu başka garip bisiyumurtlama belirtisi canim o yumurtladigin gun olduysa odur . ama hamileleik belirtisi olarak benim sol kasigum agrimisti ve sol legen kemigim belimin solu ve sol taraftaki kalcam bende ne olduysa solda oldu☺