Bunu kabul etmek istemiyorum
Hepimiz öyle çok şey soyledikki sorduğunda soracagina pişman oldun resmen hahahahaha sen en iyisi daha devam ederse dogggruuu doktora başka çare bırakmadık sanaBi çözüm bulacaz artık canım
Yok ay daha eli ayağı tam oluşmadı bende cinsiyeti çok merak ediyorum yaa sağlıklı olsunda inş herkes kız diyor bende kıza alıştırdum kendimi ismini bile bulduk yaa hayırlısı yinedeBunu kabul etmek istemiyorumtabii olabilir bilemiyorum ama değişik işte gazdan ne bebek diyebiliyorum ne gaz
Hangisini yapsam ped mantıklı geliyor molped alıyımHepimiz öyle çok şey soyledikki sorduğunda soracagina pişman oldun resmen hahahahaha sen en iyisi daha devam ederse dogggruuu doktora başka çare bırakmadık sana
Yerinde olsam evet molped kullanır iyice kurular her seferinde değiştirirdim ve doktoruma telle ulaşıp travazol krem i sorardim canım. İlacı daha kullanmaya devam edecek misin ne kadarı kaldı ?Hangisini yapsam ped mantıklı geliyor molped alıyım
Ayyy amin aminnnn bakma konuşmak hoşumuza gidiyor işte sağlıklı olsunlar da gerisi gerçekten çokta önemli değil ama insan doğası gereği çenesini tutamiyorYok ay daha eli ayağı tam oluşmadı bende cinsiyeti çok merak ediyorum yaa sağlıklı olsunda inş herkes kız diyor bende kıza alıştırdum kendimi ismini bile bulduk yaa hayırlısı yinede
Hayır gaz olsa bilirim
Allah seniii ya ultrason da bakarken ni bak bakalım hareketlimiHayır gaz olsa bilirim
Bebek hareketi olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam
Bizde 7 tane erkek torun var eşimde 2 erkek kardeş 2 erkek bir kız torunda onlarda var bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah Rabbim hangisini ikram edecek bakalımAyyy amin aminnnn bakma konuşmak hoşumuza gidiyor işte sağlıklı olsunlar da gerisi gerçekten çokta önemli değil ama insan doğası gereği çenesini tutamiyorbiz kız içinde erkek içinde isim ayarladık kısmet artık ama bana erkek gibi gelio bizden kız çıkmaz annemde de 3 oğlan 1 kız son tekne kazintisi ben k validem de de 3 erkek var genetik bu işler diyorlar bilemiyorum
Kız zaten hareket etmeye başladılar zaten hıçkırık bile tutuyor artık sistemsel olarak biliniyor ama hissedmiorus işteAllah seniii ya ultrason da bakarken ni bak bakalım hareketlimi
Ne olur kız olsun ne olur kız olsunBizde 7 tane erkek torun var eşimde 2 erkek kardeş 2 erkek bir kız torunda onlarda var bakalım sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah Rabbim hangisini ikram edecek bakalım
Canımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın uğrarım uğramqzmıyım geçen geldim yine gelirim inş yokmu daha bebiş canımKızlar hamişlik nasıl gidiyoArsoney nasılsın canım neler yapıyosun arada uğra grubumuza Temmuz grubu açıldı ama biz tüm kadro hala Mayıs grubunda beklyrz
Anam nasıl hissediyoru ya karın derisini ince acaba ne bilimKız zaten hareket etmeye başladılar zaten hıçkırık bile tutuyor artık sistemsel olarak biliniyor ama hissedmiorus işte
Dışardan elimi koyunca hissetmiyorum ben içimde pitirdiyor sadece içten hissediyorum dıştan değil ve her zaman değil sadece 2 kez oldu 2 akşam üst üsteAnam nasıl hissediyoru ya karın derisini ince acaba ne bilim
Telleğ ulaşamam ki devlet doktoru kuzum haftaya gideceğim ya ozaman söyler zaten devam et yada etme diye kremide sorcam inşallahYerinde olsam evet molped kullanır iyice kurular her seferinde değiştirirdim ve doktoruma telle ulaşıp travazol krem i sorardim canım. İlacı daha kullanmaya devam edecek misin ne kadarı kaldı ?
Hımm anladım da ne bilim ayy ben akşamları bağırsaklarını hissediyorum gaz içinDışardan elimi koyunca hissetmiyorum ben içimde pitirdiyor sadece içten hissediyorum dıştan değil ve her zaman değil sadece 2 kez oldu 2 akşam üst üste
Heee doğru onu unutmuşum ben canım. Hayırlısı bence artık biraktirir gibime geliyor inşallah öyle olurTelleğ ulaşamam ki devlet doktoru kuzum haftaya gideceğim ya ozaman söyler zaten devam et yada etme diye kremide sorcam inşallah
İnşallah canım inşallahHeee doğru onu unutmuşum ben canım. Hayırlısı bence artık biraktirir gibime geliyor inşallah öyle olur