- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 30
Yok ya malesef ama inşallah olur önümüzdeki aylarda bebek yok ama umut varCanımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın uğrarım uğramqzmıyım geçen geldim yine gelirim inş yokmu daha bebiş canım
Zaten umut olmalı kuzum umutsuz nasıl yaşanır rabbimin var bir bildiği inş tez zamanda hayırlı haberler duyarız sizlerden canım benim selamete erişin inşallah tez zamanda kuzumYok ya malesef ama inşallah olur önümüzdeki aylarda bebek yok ama umut varyusra ve diğer kızlarla beklyrz bakalım inşallah görcez çift çizgileri zaten olursa her gruba yazarım
Çok saol canım benim inşallahZaten umut olmalı kuzum umutsuz nasıl yaşanır rabbimin var bir bildiği inş tez zamanda hayırlı haberler duyarız sizlerden canım benim selamete erişin inşallah tez zamanda kuzum
Duymadım canım ona da bakarım Bi valla çok sağol mahvolduk aman diyorum ateşi çıkmasın da her türlü huysuzluğu çekerizOyy geçmiş olsun
Osanit kullandin mi hiç canim
Bizim çok zor geçerdi ben osanit ile en azından ilaçsız geçirdim.
Duymadiysan da 2. Çocukta muhakkak al
Hep derim çocuğun en büyük zorluğu diş ve benim en büyük yardimcim oldu.
Valla canım akşam öyle oldu şaşırdım 2.ler daha erken hissediliyor derlerdi de doğruymuş demekki sizde de varsa doğru kanı bakalım 2 gün sonra Dr gidicem 2li testi yapar mı bilemiyorum ama kısmetse inşallah güzel haberler alırız sen ne zaman gidiceksin bir daha drArsoney canım yeni aklıma geldi suyla elma sirkesini seyrelt sür o da iyi geliyodu sanırım kaşıntıya ama doğal elma sirkesi.
Sakın günlük pek kullanma onun yerine ben peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum.
Z zesamu93 canım senin adına çok sevindim belli ki ana kucağı yaramış sana daha bi pozitif yazmışsın Allahım bize de göstersin inşallah annemle buluşmayı çok özledim ben de
Blntkbra E elifafraeminatlasinannesi kızlar ben de sabahları hissediyorum bebişin hareketlerini sanki içimde bi gıdıklanma şeklinde
Valla gazla çok ayrı bişey oldu akşam ben hiç söylemicem Dr damar atmıştır diyor sonraBunu kabul etmek istemiyorumtabii olabilir bilemiyorum ama değişik işte gazdan ne bebek diyebiliyorum ne gaz
Hahahaha onlar damar desin hihhh bebe işte hahahahahahaValla gazla çok ayrı bişey oldu akşam ben hiç söylemicem Dr damar atmıştır diyor sonra
23 haziranda gel dedi canım bana 12+1'de ikili test için.Valla canım akşam öyle oldu şaşırdım 2.ler daha erken hissediliyor derlerdi de doğruymuş demekki sizde de varsa doğru kanı bakalım 2 gün sonra Dr gidicem 2li testi yapar mı bilemiyorum ama kısmetse inşallah güzel haberler alırız sen ne zaman gidiceksin bir daha dr
Canım sorması ayıp fiyat biliyormusun burda epey pahalı23 haziranda gel dedi canım bana 12+1'de ikili test için.
Hiç bilmiyorum canım sormadım dahaCanım sorması ayıp fiyat biliyormusun burda epey pahalıcanı sağolsun elbette o ayrı
amin canim benmArsoney canım yeni aklıma geldi suyla elma sirkesini seyrelt sür o da iyi geliyodu sanırım kaşıntıya ama doğal elma sirkesi.
Sakın günlük pek kullanma onun yerine ben peçete koyuyorum her tuvalette değiştiriyorum.
Z zesamu93 canım senin adına çok sevindim belli ki ana kucağı yaramış sana daha bi pozitif yazmışsın Allahım bize de göstersin inşallah annemle buluşmayı çok özledim ben de
Blntkbra E elifafraeminatlasinannesi kızlar ben de sabahları hissediyorum bebişin hareketlerini sanki içimde bi gıdıklanma şeklinde
10+5 olucak benim 3ünde yapmaz heralde yine 3 haftaya çağırır diye düşünüyorum ama eşim cinsiyetini söyler heralde diye geziyor evin içinde23 haziranda gel dedi canım bana 12+1'de ikili test için.
11+0-13+6 arası yapılıyor canım ikili test ama en uygun 12.hafta diye biliyorum. Benim de umudum var kızımda da ikili test sırasında belli olmuştu cinsiyeti10+5 olucak benim 3ünde yapmaz heralde yine 3 haftaya çağırır diye düşünüyorum ama eşim cinsiyetini söyler heralde diye geziyor evin içinde
Merhaba canım, nasılsınHerkese merhabaa ben geldimmdaha önce düşük yapanlara sormak istiyorum tekrar çalışmalara ne zaman başladınız doktor bana bişey demedi ama ben tekrar ağustos ayında başlamayı düşünüyorum 3 ay geçmiş oluyor
hosgeldin canimHerkese merhabaa ben geldimmdaha önce düşük yapanlara sormak istiyorum tekrar çalışmalara ne zaman başladınız doktor bana bişey demedi ama ben tekrar ağustos ayında başlamayı düşünüyorum 3 ay geçmiş oluyor
İyim çok şükür sen nasılsıınnMerhaba canım, nasılsınDoktoruna danış canım istersen ama erken haftada oldu ya düşüğün belki o kadar beklemene gerek yoktur.
Çok teşekkür ederim toparlandım iyim şükürler olsun arada bir yokluyorlar benimkiler ama olsunduhosgeldin canimtekrardan gecmis olsun nasilsin iyimisin? benim 1 ay bekleyip tekrar deneyen tanidiklarim var sonucta sen kurtaj falanda olmadin. 3 ay olmasa bile 2 ay bile yeterli gelir bence ama en dogru karari sen vericeksin tabiki. umarim hersey gonlunce olur
Annemde diyor doktorlara bakma sen eskiler düşük yapanın kıçı içinde kalır derdi hemen olur geri diyorÇok teşekkür ederim toparlandım iyim şükürler olsun arada bir yokluyorlar benimkiler ama olsunduevet şuanda öyle düşünüyorum ama açıkcası birazda akışına bırakmak istiyorum kafam nasıl ne zaman eserse Amin inşallah rabbim herkese hayırlı şekilde versin gönlündekileri
Tabi sen en doğru ne zaman düşünüyorsan öyle başlayın canım işin psikolojik tarafı da var. Hayırlısı olsun tatil iyi gelir bak ben hep tatillerde gebe kaldımİyim çok şükür sen nasılsıınnsağlık ocağındaki ebe biraz toparlan hem psikolojik hem fiziksel olarak dedi bende biraz öyle düşünüyorum yinede nasip tabi ama ağustosta evlilik yıl dönümüm kocama tatil tatil diye kafasına giriyorum hahah benim için o zaman daha iyi olur diye düşündüm