Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmm iyiyim çok şükür sen nasılsın uğrarım uğramqzmıyım geçen geldim yine gelirim inş yokmu daha bebiş canım
Yok ya malesef ama inşallah olur önümüzdeki aylarda bebek yok ama umut var yusra ve diğer kızlarla beklyrz bakalım inşallah görcez çift çizgileri zaten olursa her gruba yazarım

Yok ya malesef ama inşallah olur önümüzdeki aylarda bebek yok ama umut var yusra ve diğer kızlarla beklyrz bakalım inşallah görcez çift çizgileri zaten olursa her gruba yazarım
Zaten umut olmalı kuzum umutsuz nasıl yaşanır rabbimin var bir bildiği inş tez zamanda hayırlı haberler duyarız sizlerden canım benim selamete erişin inşallah tez zamanda kuzum

Duymadım canım ona da bakarım Bi valla çok sağol mahvolduk aman diyorum ateşi çıkmasın da her türlü huysuzluğu çekeriz

Valla canım akşam öyle oldu şaşırdım 2.ler daha erken hissediliyor derlerdi de doğruymuş demekki sizde de varsa doğru kanı bakalım 2 gün sonra Dr gidicem 2li testi yapar mı bilemiyorum ama kısmetse inşallah güzel haberler alırız sen ne zaman gidiceksin bir daha dr

23 haziranda gel dedi canım bana 12+1'de ikili test için.

amin canim benm sizide kavustursin inslalah

10+5 olucak benim 3ünde yapmaz heralde yine 3 haftaya çağırır diye düşünüyorum ama eşim cinsiyetini söyler heralde diye geziyor evin içinde
11+0-13+6 arası yapılıyor canım ikili test ama en uygun 12.hafta diye biliyorum. Benim de umudum var kızımda da ikili test sırasında belli olmuştu cinsiyeti

Merhaba canım, nasılsın Doktoruna danış canım istersen ama erken haftada oldu ya düşüğün belki o kadar beklemene gerek yoktur.

hosgeldin canim tekrardan gecmis olsun nasilsin iyimisin? benim 1 ay bekleyip tekrar deneyen tanidiklarim var sonucta sen kurtaj falanda olmadin. 3 ay olmasa bile 2 ay bile yeterli gelir bence ama en dogru karari sen vericeksin tabiki. umarim hersey gonlunce olur

Merhaba canım, nasılsın Doktoruna danış canım istersen ama erken haftada oldu ya düşüğün belki o kadar beklemene gerek yoktur.
İyim çok şükür sen nasılsıınn sağlık ocağındaki ebe biraz toparlan hem psikolojik hem fiziksel olarak dedi bende biraz öyle düşünüyorum yinede nasip tabi ama ağustosta evlilik yıl dönümüm kocama tatil tatil diye kafasına giriyorum hahah benim için o zaman daha iyi olur diye düşündüm

Çok teşekkür ederim toparlandım iyim şükürler olsun arada bir yokluyorlar benimkiler ama olsundu evet şuanda öyle düşünüyorum ama açıkcası birazda akışına bırakmak istiyorum kafam nasıl ne zaman eserse Amin inşallah rabbim herkese hayırlı şekilde versin gönlündekileri

Annemde diyor doktorlara bakma sen eskiler düşük yapanın kıçı içinde kalır derdi hemen olur geri diyor

Tabi sen en doğru ne zaman düşünüyorsan öyle başlayın canım işin psikolojik tarafı da var. Hayırlısı olsun tatil iyi gelir bak ben hep tatillerde gebe kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…