Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir sorun gozukmuyo dedi ama acik pembe sumuksu oldu az az geliyo
Kanamalar olabilir rahimden dolayı rengi önemli kanamanın köyü olmadığı surece sorun olmaz diye biliyorum bazı gebelikler kanmalarla devam ediyor bazıları düşüyor rengi koyu olursa düşük yaparsın ona dikkat et tevvekkul etmekten başka çare yok daha başında oldugun için doktorda beklemeni onerir muhtemelen bu kimyasal olayını bilen arkadaslarda varsa bilggi verebilir hayırlısı sağlıcakla al kucağına

Peki nasil oluyor o leke ben dun sabah ped koydum pede 1 damla bisey gelmemis ama ben sildikce pembe sulu akinti gibi bisey geliyor peceteye
Seninki çık erken olduğu için bence yerleşme kanaması ondan fitil iğne verdimi Sana zaten benimkide peçete ye gelmiş ti canım

Yahu böyle olunca düşük önleyici progestan miydi neydi Arsoney vermeleri gerekmiz mi dur bakalım acile gitmektense normal bir kadindogumcuya randevu alsana acilde genelde postaliyirlar devlette yaa
Progestan vermiş kuzum Zübeyde hanım var oraya gitmiştir büyük ihtimal orası çok güzel ilgilileniyor bence yerleşme kanaması o ya

Progestan vermiş kuzum Zübeyde hanım var oraya gitmiştir büyük ihtimal orası çok güzel ilgilileniyor bence yerleşme kanaması o ya
Evet canım okudum sonradan söylemiş sana verdiğini ilacı. Bence de yerleşme kanaması diye düşünüyorum... İnşallah öyledir gebeliği işte erken öğrenmekte hakkaten stres yaratıyor insanda.

T tulperde Arsoney ve 2. Gebeliğini yaşayan arkadaşlar ilkinde yerleşme kanaması yaşayıp 2. De de yasayaniniz var mı?
Ben yaşamadım canım kızım da yerleşme kanaması oldu oğlumda olmadı hatta oğlumda regli gecikene kadar hiç belirti bile olmadi... Her gebelik farklı oluyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…