Kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor canım üzülme demek ki gebe kalabiliyorsun bu da iyi bi şey.Evet maesef kanamam cogalip adete dondu acile geldik sonuc yine husran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor canım üzülme demek ki gebe kalabiliyorsun bu da iyi bi şey.Evet maesef kanamam cogalip adete dondu acile geldik sonuc yine husran
UmarimKimyasaldan sonra hemen gebe kalınıyor canım üzülme demek ki gebe kalabiliyorsun bu da iyi bi şey.
Sıkma canını canım ya herşeyde vardır bı hayr üzme kendini bebegin gelmesi yakındır ins..Umarim
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını herşeyden vardır bir hayır kayıplar hayatın gerçeği her birimiz farklı farklı yaşıyoruz kayıptan sonra gebe kalmak daha kolay olur sağlıklı olsa vücut sonlandırmaz emin ol Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı bebişi versin inşallah dikkat et kendine üşütme ayaklarınıUmarim
Sıkma canını. En azından hamile kalabiliyorsun döllenmede sorun yok canım.Degerim 13 dusmus
Bi tutacakmı stresi bi kese görme stresi çok meşakkatli rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallahEvet canım okudum sonradan söylemiş sana verdiğini ilacı. Bence de yerleşme kanaması diye düşünüyorum... İnşallah öyledir gebeliği işte erken öğrenmekte hakkaten stres yaratıyor insanda.
Aaa kimyasalmış demekki yada sağlıksızdı vücudun gebeliğe hazırlar kendini sıkma canını herşeyde vardır bir hayır sağlıklı bebiş versin rabbimDegerim 13 dusmus
Üzme canını bende gebelikten önce hep kimyasal olurum üstüne gebe kalırım vücudun hazırlanıyor en kısa zamanda güzel haberini alacağız Allah'ın izni ileDegerim 13 dusmus
Ne soruyorsun ne ogrenme istiyorsun ben 2 kere yaptirdim tup bebbek ignelerinin aynisini kullaniyorsun sadece dusuk dozda daha az yumurta olusturuyorlar catlatmanignesinide olduktanbsonra doktorun dedigi satte esinden alinan spaermleri sana enjekte edecek doktorMerhaba kızlar aşılama yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi acaba
Üzülme lütfen. Bende kimyasal gebelik ardından hemen ertesi ay hamile kalan çok insan duydum. Demek ki doğru ay bu ay değilmiş. En doğru en güzel zamanda bebeğin bulacak seni. Sen kendine, beslenmene ve psikolojine dikkat et yeterli :)Umarim
Günaydınnnnngünaydın kızlar
Benim de biraz azaldı ama tamamen bitmedi maalesef. Kasık ve bel ağrılarım devam ediyor Ağzımda sürekli bi tükürüklü olma hali, acımsı bi tat. Yemek yiyebiliyorum zorla falan ama normal hayata dönemedim henüz. Çok fazla da rüya görür oldum sanırım hormonlardan hepsii :/Allaha şükür mide bulantılarım baya azaldı. iştahsızlığım devam ediyor ama en azından midem çok bulanmıyor çok şükür.. hep böyle devam edecek sanıyordum
sizde nasıl durumlar?
ben de öyle hala yemek yiyemiyorum.. ekmek arası peynir domates yiye yiye karnım ekmeğe döndüBenim de biraz azaldı ama tamamen bitmedi maalesef. Kasık ve bel ağrılarım devam ediyor Ağzımda sürekli bi tükürüklü olma hali, acımsı bi tat. Yemek yiyebiliyorum zorla falan ama normal hayata dönemedim henüz. Çok fazla da rüya görür oldum sanırım hormonlardan hepsii :/
Ben 4 sene evvel yaptırdım tutmadı ve bence çok gereksiz onun yerine tüp Bebek daha mantıklıMerhaba kızlar aşılama yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi acaba
Kasik ağrısı bende de var hala bazen adet olacakmisim gibi ağrım oluyor. Rüya bende uzun zamandır hiç görmüyordum 1 haftadır fulll rüya görüyorumBenim de biraz azaldı ama tamamen bitmedi maalesef. Kasık ve bel ağrılarım devam ediyor Ağzımda sürekli bi tükürüklü olma hali, acımsı bi tat. Yemek yiyebiliyorum zorla falan ama normal hayata dönemedim henüz. Çok fazla da rüya görür oldum sanırım hormonlardan hepsii :/
Mide bulantım benim sabah ve akşam üstü genelde çıkarmalı şekilde devam bide bende aşırı halsizlik oluyor bıraksalar tüm gün yatarım eve asla bakamıyorum gözümde herşey büyüyor bu durumdan acaip rahatsızımben de öyle hala yemek yiyemiyorum.. ekmek arası peynir domates yiye yiye karnım ekmeğe döndü
iştahsızlık olduğu halde 2 kilo aldım bir de olmasa nolurdu acaba