hayırlısı olsun canım inşallah çıkar rüyan :)Rüyamda çok güzel bir kız çocuğu gördüm ama nasi hayran hayran çok güzelsin sen diorum
o halsizlik bende de var. benim tiroidlerde sorun çıktı yarın dahiliyeye gidicem ona bağlıyorum halsizliği..Mide bulantım benim sabah ve akşam üstü genelde çıkarmalı şekilde devambide bende aşırı halsizlik oluyor bıraksalar tüm gün yatarım eve asla bakamıyorum gözümde herşey büyüyor bu durumdan acaip rahatsızım
Oğlumda baya bebek görmüştüm erkektihayırlısı olsun canım inşallah çıkar rüyan :)
ben de kızıma hamileyken nasıl gördüysem rüyamdakinin aynısını doğurdum
Benimde ondan heralde ilaç kullanıyorum ama bakalım Haziran 10 gibi tahlil vericem yine ASM de bakalım değerler düzeldi mio halsizlik bende de var. benim tiroidlerde sorun çıktı yarın dahiliyeye gidicem ona bağlıyorum halsizliği..
oo baya erkenci davranmışsınız canımOğlumda baya bebek görmüştüm erkektiama bu biraz büyük bir kızdı nur yüzlü beyaz tenli kıvırcık saçlı acaip güzel biseydi umarım öyle olur sağlıkla inşallah. Hala adet sancısı gibi sancım oluyor canım ona skiliyor baya diğer grupta bide 10 haftalık kanamalı yazıyı okudum moral hepten gitti bende ki eşim beşiği alalım artık diyip duruyor zor durduruyorum daha erken alınmaz diye gerçi oğlumda 15. Hafta da bütün alışverişi beşiği herşeyi hazır kuruluydu sadece alışverişini beşiğin içine yigmistik hani yerlestirmemistik
ben daha ilaç da kullanamadım geç fark ettik çünkü inşallah bi zararı olmamıştır bebeğe. benim kadın doğumcu da yorumlayamadı test sonucunu en iyisi dahiliyeye git dedi. tsh baya düşük t4 yüksek benim tuhaf..Benimde ondan heralde ilaç kullanıyorum ama bakalım Haziran 10 gibi tahlil vericem yine ASM de bakalım değerler düzeldi mi
Aynen canım benimde kadindogumcum yorumlamafi direk acil dahiliyeye git dedi o gün nöbetçi dahiliyeci vardı gittim hemen benim T4 normal TSH yüksek çıktı senin durumu bilemiyorum hiç. Daha bebekler küçük oldugundan çok bı zarar yoktur umarım bilemiyorum benimde ilaç yeterli geldi mi gelmedimiben daha ilaç da kullanamadım geç fark ettik çünkü inşallah bi zararı olmamıştır bebeğe. benim kadın doğumcu da yorumlayamadı test sonucunu en iyisi dahiliyeye git dedi. tsh baya düşük t4 yüksek benim tuhaf..
Bende oğlumun herşeyin daklamistim bir kaç ay evvel bana bı afakan bastı bebekte istemiyorduk hepsini verdim... Benim oğlan 2 araba parçaladıoo baya erkenci davranmışsınız canımben 30.haftadan sonra başlamıştım sanırım hazırlığa. bunda da cinsiyeti beklerim kız olursa hiçbir şey almam sanırım
gerçi erkek olursa da 7 aylık erkek yeğenim var ondan gelecek kıyafetler birkaç parçadan başka almam. beşiği de bebek arabasını da ortak renk almıştım zaten
bunda daha hiçbir rüya görmedim cinsiyete dair içime kız doğuyor sadece hayırlısı..
Allah yardımcın olsun canım diş işi zorGünaydın kızlar hatta iyi haftalar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahTrakya da yağmur var 2 gündür seviyorum böyle havayı
rüzgarlı havanın kuytusu yağmurlu havanın uykusu güzel olur
Amma velakin dün gece hiç uyumadık kızın bu azı dişlerinden bıktım usandım ne çıkmak bilmez dişmiş arkadaş ne gündüz ne gece rahat vermiyor bize sürekli ağlama krizleri uyumuyor yemiyor içmiyor sütlü cicibebeyi ağzına sürmeyen yavrum Bi tek onu istiyor şimdi şaşırıyorum bir an önce bitse de kurtulsak ailece uyku yüzü görsek.
Allah dermansız dert vermesin kimseye, yavrularımız ağlamasın inşallah. İçim parçalanıyor anam uyuyamıyorum bide sinir yapıyor
Neyseee Allah hepimizin yardımcısı olsun her konuda, sağlıklı hayırlı bir hafta olsun inşallah kızçeler hepinizi öpüyorum
İyi haftalar olsunnnGünaydın kızlar hatta iyi haftalar güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahTrakya da yağmur var 2 gündür seviyorum böyle havayı
rüzgarlı havanın kuytusu yağmurlu havanın uykusu güzel olur
Amma velakin dün gece hiç uyumadık kızın bu azı dişlerinden bıktım usandım ne çıkmak bilmez dişmiş arkadaş ne gündüz ne gece rahat vermiyor bize sürekli ağlama krizleri uyumuyor yemiyor içmiyor sütlü cicibebeyi ağzına sürmeyen yavrum Bi tek onu istiyor şimdi şaşırıyorum bir an önce bitse de kurtulsak ailece uyku yüzü görsek.
Allah dermansız dert vermesin kimseye, yavrularımız ağlamasın inşallah. İçim parçalanıyor anam uyuyamıyorum bide sinir yapıyor
Neyseee Allah hepimizin yardımcısı olsun her konuda, sağlıklı hayırlı bir hafta olsun inşallah kızçeler hepinizi öpüyorum
Ne gibi testler yapılıyor acabaNe soruyorsun ne ogrenme istiyorsun ben 2 kere yaptirdim tup bebbek ignelerinin aynisini kullaniyorsun sadece dusuk dozda daha az yumurta olusturuyorlar catlatmanignesinide olduktanbsonra doktorun dedigi satte esinden alinan spaermleri sana enjekte edecek doktor
Ne gibi testler yapılıyor acaba ?Ben 4 sene evvel yaptırdım tutmadı ve bence çok gereksiz onun yerine tüp Bebek daha mantıklı
Öncelikle HSG çekindim tüpler açık mı kontrol edildi. Âdetin 2. Günü prolaktin, FSH, TSH, estradiol gibi hormonlara bakıldı normal mi diye? Eşime spermiyogram yapıldı ama ben aşılması ile iliski arasında hiç bir fark görmüyorumNe gibi testler yapılıyor acaba ?
Teşekkür ederim bilgi için.Ben vajinismustum yendim fakar normal diyebileceğimiz bir cinsel hayatımız pek mümkün olmuyo eşime de spermiogram yapildi değerleri düşük çıktı biraz vitamin başladık evleneli 4 sene oldu o yüzden aşılama düşündükÖncelikle HSG çekindim tüpler açık mı kontrol edildi. Âdetin 2. Günü prolaktin, FSH, TSH, estradiol gibi hormonlara bakıldı normal mi diye? Eşime spermiyogram yapıldı ama ben aşılması ile iliski arasında hiç bir fark görmüyorum
Anladım ben asilama olmaktansa tüp Bebek daha Garanti görüyorum tabi siz bilirsinizTeşekkür ederim bilgi için.Ben vajinismustum yendim fakar normal diyebileceğimiz bir cinsel hayatımız pek mümkün olmuyo eşime de spermiogram yapildi değerleri düşük çıktı biraz vitamin başladık evleneli 4 sene oldu o yüzden aşılama düşündük
Bakalım artık duruma göre teşekkür ederim tekrarAnladım ben asilama olmaktansa tüp Bebek daha Garanti görüyorum tabi siz bilirsiniz
Merhaba kızlar aşılama yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi acaba
14 milyonlarda canım sperm sayısı doktor aşılama onericem dediSperm değerlerin düşükse aşılama pek tutmuyo canım. Zaten dktorların büyük çoğunluğuda aşılama ile vakit kaybetmek yerine tüp bebek öneriolar. AŞılama sanırım %10-12 iken tüp bebek %60 oranlarında başarılı imiş
Calpol birde tetagil şase veriyorum ama beni benden alıyor dün akşam kanadı dişi resmen gözümle gördüm köpek dişi çok zor mahvetti biziAllah yardımcın olsun canım diş işi zorçok ağrısı olduğu akşamlarda calpol veriyorum bende ağrı kesici biraz daha rahat uyuyor
21 aylık kızım bende bu zamana kadar ateş bile görmedim ama bu köpek dişleri mahvetti bizi 4ü birden çıkıyor yavrum uyku bile uyuyamıyor süt meyve suyu su ayran katı bişey yiyemiyor 3 gündür birde dilinde sivilce olmuş sanırım diş fırçasından tahriş etti onun acısıda var üst üste geldi dün kanadı resmen dişin çıktığını gözümle gördüm ne zor Allah başka dert vermesin inşallah hepimizin yavrusunaİyi haftalar olsunnnkaç aylık kızıniz çabucak geçer çıkar dışı inşallah. Oğlumda hiç dış sorunu yaşamadık ne ateş ne ağrı anlamadık bile dışı çıktığını hiçbirinde 3.5 yaşında tamamladı disleri zaten hamdolsun darısı size cabucacik.... Diş ağrısı da biseye benzemez eti kesiliyor içinden dış çıkıyor yavruların