Ben de bazen sonuc soruyorlar asla söylemem başka şeyden sonuc oyle çıkmış olabilir çünkü doktorunuza gidin diyorumBenim arkadaşımda kisti var beta hcgsi yüksek çıkıyor hiçbir doktor hamilesin demedi ona34 çıkardı. Hatta kimyasal bile demiyorlar acaba neden ki? Sadce açıklaması kist vardı bazı değerler hormon yükseltiyor beta da aynı şekilde demişti. Bu da çok ilginç durum.
Yaaa ona da razıyız tutsun ne zamana isterse yarışmıyoruz zamanla. Hep istediğimiz hayırlı olması diyoruz o ne zaman isterse öyle güzelliğiyle versinBiz bu gidişle seneyeki Haziran temmuzu tuttururuz
Neyse Allahim buyuk bize de hayırlısıyla nasip eder insallah
Canm yukardaki msji gormedim kistten yuksek cikarmi bilmiyorum ama doktorum zaten gebelik olabilecegini rahim duvarinin kalinlastigini soylemisti baklm pazartesi alacagim sonuca göre tekrar gidicem doktora hayirlisi olsun insallah kistten degildirBen de bazen sonuc soruyorlar asla söylemem başka şeyden sonuc oyle çıkmış olabilir çünkü doktorunuza gidin diyorum
He işte ben kistten yukselir mi bilmiyorumda doktor diğer bilgilerle birlestirir kendi karar verir öyler yani onu demek istedimCanm yukardaki msji gormedim kistten yuksek cikarmi bilmiyorum ama doktorum zaten gebelik olabilecegini rahim duvarinin kalinlastigini soylemisti baklm pazartesi alacagim sonuca göre tekrar gidicem doktora hayirlisi olsun insallah kistten degildir
Evet arkadaşım bu değeri sürekli 34 işte 40 filan oldu doktor biz burada kimyasal gebelik diyoruz ya onu demiyor ona kistten yükselmiş diyor ama üstüne çıkmıyor bu dediğim rakamların değeri artmıyor sabit kalıyor.Ben de bazen sonuc soruyorlar asla söylemem başka şeyden sonuc oyle çıkmış olabilir çünkü doktorunuza gidin diyorum
Aynen hayirlisi olsun bakalimHe işte ben kistten yukselir mi bilmiyorumda doktor diğer bilgilerle birlestirir kendi karar verir öyler yani onu demek istedim
Ben biyologum labtayiz =)Evet arkadaşım bu değeri sürekli 34 işte 40 filan oldu doktor biz burada kimyasal gebelik diyoruz ya onu demiyor ona kistten yükselmiş diyor ama üstüne çıkmıyor bu dediğim rakamların değeri artmıyor sabit kalıyor.Sen ne iş yapıyorsun bakayım demiyorsun kimseye?
Wuww iyi işin içindesin o zaman grubu inşllah idare edersin işle ikisi aynı andaBen biyologum labtayiz =)
Valla olduğu kadarWuww iyi işin içindesin o zaman grubu inşllah idare edersin işle ikisi aynı anda
Ben olacağım oradaValla olduğu kadar
Isin içinde pek deilim aslında ben başka birimdeyim ama az çok bildiğim kadar=)
Evet calismadikca unutluyor ben de tarım da çalışmak isterdim kismet olmadı daha=/Ben olacağım oradalabarotuvar işlerini çok seviyorm ama sağlık olarak değil ziraat teknikeri olarak üniversite de okurken stajımı yaptım labarotuvarda çok iyiydi sürekli steril suyla kavun yıkadım deney yapardık ama şuan hiçbiri kalmadı aklımda.
Anladım canım.Evet calismadikca unutluyor ben de tarım da çalışmak isterdim kismet olmadı daha=/
Tamam olur canimAnladım canım.
Şey dicem sayfana girdim kadınların ismini direk mi yazıyorsun ismine basınca çıkmıyor nickleri. Başlarına isimlerine @ işaret koyarak yazsana listeye canım.
İnşallah kuzum inşallah dua edin bana da lütfenİnşallah sende bebişine bu ay kavuşursun inşallah canım
Ediyorum dualarımdasınız canım her zaman aklımdasın Allah sağlıkla nasip etsin inşallah en kısa zamandaİnşallah kuzum inşallah dua edin bana da lütfen
Canım inşallah yerleşme kanamasıdirYerlesme kanamasi yasayan varmi benden kahve rengi sumuksu akinti geliyor az az 2 kez geldi
Bir sorun gozukmuyo dedi ama acik pembe sumuksu oldu az az geliyoCanım inşallah yerleşme kanamasıdirher kadının yaşadığı yerleşme kanaması farklı olabilir diye biliyorum. Doktor bişi demedi mi acile gittim kan verdim demissin ama doktor muayene etmedi mi
Yahu böyle olunca düşük önleyici progestan miydi neydiBir sorun gozukmuyo dedi ama acik pembe sumuksu oldu az az geliyo