Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de bazen sonuc soruyorlar asla söylemem başka şeyden sonuc oyle çıkmış olabilir çünkü doktorunuza gidin diyorum

Biz bu gidişle seneyeki Haziran temmuzu tuttururuz
Neyse Allahim buyuk bize de hayırlısıyla nasip eder insallah
Yaaa ona da razıyız tutsun ne zamana isterse yarışmıyoruz zamanla. Hep istediğimiz hayırlı olması diyoruz o ne zaman isterse öyle güzelliğiyle versin

Ben de bazen sonuc soruyorlar asla söylemem başka şeyden sonuc oyle çıkmış olabilir çünkü doktorunuza gidin diyorum
Canm yukardaki msji gormedim kistten yuksek cikarmi bilmiyorum ama doktorum zaten gebelik olabilecegini rahim duvarinin kalinlastigini soylemisti baklm pazartesi alacagim sonuca göre tekrar gidicem doktora hayirlisi olsun insallah kistten degildir

Canm yukardaki msji gormedim kistten yuksek cikarmi bilmiyorum ama doktorum zaten gebelik olabilecegini rahim duvarinin kalinlastigini soylemisti baklm pazartesi alacagim sonuca göre tekrar gidicem doktora hayirlisi olsun insallah kistten degildir
He işte ben kistten yukselir mi bilmiyorumda doktor diğer bilgilerle birlestirir kendi karar verir öyler yani onu demek istedim

Evet arkadaşım bu değeri sürekli 34 işte 40 filan oldu doktor biz burada kimyasal gebelik diyoruz ya onu demiyor ona kistten yükselmiş diyor ama üstüne çıkmıyor bu dediğim rakamların değeri artmıyor sabit kalıyor. Sen ne iş yapıyorsun bakayım demiyorsun kimseye?

Ben biyologum labtayiz =)

Valla olduğu kadar
Isin içinde pek deilim aslında ben başka birimdeyim ama az çok bildiğim kadar=)
Ben olacağım orada labarotuvar işlerini çok seviyorm ama sağlık olarak değil ziraat teknikeri olarak üniversite de okurken stajımı yaptım labarotuvarda çok iyiydi sürekli steril suyla kavun yıkadım deney yapardık ama şuan hiçbiri kalmadı aklımda.

Evet calismadikca unutluyor ben de tarım da çalışmak isterdim kismet olmadı daha=/

Evet calismadikca unutluyor ben de tarım da çalışmak isterdim kismet olmadı daha=/
Anladım canım.
Şey dicem sayfana girdim kadınların ismini direk mi yazıyorsun ismine basınca çıkmıyor nickleri. Başlarına isimlerine @ işaret koyarak yazsana listeye canım.

Yerlesme kanamasi yasayan varmi benden kahve rengi sumuksu akinti geliyor az az 2 kez geldi

Kızlar bir şey soracağım perşembe yumurta catladi silik bir çizgi vardı ama cuma ve bugun hiç çizgi yok ve 2 saat önce sıvı alimi yapmıyorum 2 gundur de 4 4 buçuk gibi yapıyorum testi

Yerlesme kanamasi yasayan varmi benden kahve rengi sumuksu akinti geliyor az az 2 kez geldi
Canım inşallah yerleşme kanamasıdir her kadının yaşadığı yerleşme kanaması farklı olabilir diye biliyorum. Doktor bişi demedi mi acile gittim kan verdim demissin ama doktor muayene etmedi mi

Canım inşallah yerleşme kanamasıdir her kadının yaşadığı yerleşme kanaması farklı olabilir diye biliyorum. Doktor bişi demedi mi acile gittim kan verdim demissin ama doktor muayene etmedi mi
Bir sorun gozukmuyo dedi ama acik pembe sumuksu oldu az az geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…