Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını herşeyden vardır bir hayır kayıplar hayatın gerçeği her birimiz farklı farklı yaşıyoruz kayıptan sonra gebe kalmak daha kolay olur sağlıklı olsa vücut sonlandırmaz emin ol Allah en hayırlı zamanda en sağlıklı bebişi versin inşallah dikkat et kendine üşütme ayaklarını

Degerim 13 dusmus
Sıkma canını. En azından hamile kalabiliyorsun döllenmede sorun yok canım.

Sorunlu gebelikler başından bitiyor. Biraz fazla erken öğrenince maalesef böyle sonuçlar daha muhtemel oluyor inşallah en hayırlı zamanda olacaktır

Evet canım okudum sonradan söylemiş sana verdiğini ilacı. Bence de yerleşme kanaması diye düşünüyorum... İnşallah öyledir gebeliği işte erken öğrenmekte hakkaten stres yaratıyor insanda.
Bi tutacakmı stresi bi kese görme stresi çok meşakkatli rabbim kolaylıklar versin hepimize inşallah

Merhaba kızlar aşılama yaptırmak istiyorum bilgisi olan yazabilir mi acaba
Ne soruyorsun ne ogrenme istiyorsun ben 2 kere yaptirdim tup bebbek ignelerinin aynisini kullaniyorsun sadece dusuk dozda daha az yumurta olusturuyorlar catlatmanignesinide olduktanbsonra doktorun dedigi satte esinden alinan spaermleri sana enjekte edecek doktor

Allaha şükür mide bulantılarım baya azaldı. iştahsızlığım devam ediyor ama en azından midem çok bulanmıyor çok şükür.. hep böyle devam edecek sanıyordum
sizde nasıl durumlar?

Allaha şükür mide bulantılarım baya azaldı. iştahsızlığım devam ediyor ama en azından midem çok bulanmıyor çok şükür.. hep böyle devam edecek sanıyordum
sizde nasıl durumlar?
Benim de biraz azaldı ama tamamen bitmedi maalesef. Kasık ve bel ağrılarım devam ediyor Ağzımda sürekli bi tükürüklü olma hali, acımsı bi tat. Yemek yiyebiliyorum zorla falan ama normal hayata dönemedim henüz. Çok fazla da rüya görür oldum sanırım hormonlardan hepsii :/

ben de öyle hala yemek yiyemiyorum.. ekmek arası peynir domates yiye yiye karnım ekmeğe döndü
iştahsızlık olduğu halde 2 kilo aldım bir de olmasa nolurdu acaba

Kasik ağrısı bende de var hala bazen adet olacakmisim gibi ağrım oluyor. Rüya bende uzun zamandır hiç görmüyordum 1 haftadır fulll rüya görüyorum

ben de öyle hala yemek yiyemiyorum.. ekmek arası peynir domates yiye yiye karnım ekmeğe döndü
iştahsızlık olduğu halde 2 kilo aldım bir de olmasa nolurdu acaba
Mide bulantım benim sabah ve akşam üstü genelde çıkarmalı şekilde devam bide bende aşırı halsizlik oluyor bıraksalar tüm gün yatarım eve asla bakamıyorum gözümde herşey büyüyor bu durumdan acaip rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…