Canımsın kuzummmYirim ya
Benim için sade ayran iç yeter
Yerleşme kanamasıdır canım hamilesin benim regle 3 gün kala 24 çıkmıştı betam iyi düşün iyi olsun pazartesi tekrar kan verirsin artışa bakarsın21.05 cikti sonuc
Benm bata 4 gun varYerleşme kanamasıdır canım hamilesin benim regle 3 gün kala 24 çıkmıştı betam iyi düşün iyi olsun pazartesi tekrar kan verirsin artışa bakarsın
Normal bence benim 3 gün kala 24 çıkmasına rağmen arttı 1 haftaya yakın süre de gitmiştim 300 lerde çıkmıştı ilk haftalarda benimde çok kasık ağrım olmuşu sürekli adet olacakmış gibi o yüzden progestan vermişti. İstersen yarın kaset test al pazar günü yaparsın koyulaşmış mı diye bakarsın ben hep öyle takip etmiştim artmayacak diye korkmuştum iyi düşün kalbini ferah tut stres yapma sakınBenm bata 4 gun var
İnsallah dun 18.50 di bu gun 21.05Normal bence benim 3 gün kala 24 çıkmasına rağmen arttı 1 haftaya yakın süre de gitmiştim 300 lerde çıkmıştı ilk haftalarda benimde çok kasık ağrım olmuşu sürekli adet olacakmış gibi o yüzden progestan vermişti. İstersen yarın kaset test al pazar günü yaparsın koyulaşmış mı diye bakarsın ben hep öyle takip etmiştim artmayacak diye korkmuştum iyi düşün kalbini ferah tut stres yapma sakın
2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş inşallah düzenli artarİnsallah dun 18.50 di bu gun 21.05
İnsalalh tesekkur ederim2 günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş inşallah düzenli artarPazartesi gidersin yine
Ah canım Allah sana güç kuvvet versinGünaydın kızçeler
3 gündür kızımın ateşi çıkıyor dişlerden sanıyorum valla evde sersem gibi geziyorum ne uyku ne bişey. Yemek yemiyor uyuyamıyor çok zor valla. Resmen hamile olduğumu unuttum, zaten bu aralar uyku harici yine bişey yok. İnşallah bir sıkıntı yoktur daha 3üne yıl var yine beni bir dert aldı. Girip bakıyorum yazamıyorum inanın tuvalete bile koşa koşa gidiyorum sürekli ağlamaya çalışıyor tv da netflix çizgi filmler elde benim telefon onu oylamaya çalışıyorum. Annelik zor iş vesselam.
I ipti kanaman olmuş geçmiş olsun canım bu ay senin ayarlar oynadı iyice bence bir Dr görün derim canım
Haso18 canım sana da geçmiş olsun yerleşme kanaması olabilir muhtemelen yat dinlen bol bol öyle atlama zıplama yapma artık
Canlarım Allah hepimizin yardımcısı olsun hamile kalmaya çalışmak ayrı bir dert, kalıp hergün bişey olurmu düşüncesi ayrı bir dert, bir evladın varsa hamile olmak çok ayrı bir dert bence.
Hamile kalacaklar bir an önce kalın hepiniz de valla bu dertlerimize ortak olun inşallah
Hamileler inşallah sağlıkla sorunsuzca kavuşuruz bebişlerimize
Evladı olanlara ayrı bir sabır diliyorum.
Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah.
Hayırlı sabahlar, mutlu haftasonları geçirelim inşallah. Hepinizi öpüyorum canlarım.
Hasooi 18 sana bu ay hamilesin demistim hislerimde yanilmam hayirli olsunSizde goruyomusunuz
Ahahshhaaha evet demistin cok sagol tesekkur ederimHasooi 18 sana bu ay hamilesin demistim hislerimde yanilmam hayirli olsun
Hasooi 18 sana bu ay hamilesin demistim hislerimde yanilmamSizde goruyomusunuz
Ahahahahsh evet demistin çok şükürHasooi 18 sana bu ay hamilesin demistim hislerimde yanilmam
Ayy msj gitmedi diye attim ikinciyi gitmisAhahahahsh evet demistin çok şükür
Oyle olmus kanama olabilir kötuyu duusnme hemenAyy msj gitmedi diye attim ikinciyi gitmis
İnşallah sende bebişine bu ay kavuşursun inşallah canımAh canım Allah sana güç kuvvet versin
Ben kızım 2.5 yaşına gelene kadar assssla dedim 2. Çocuğa çok zor çünkü gerçekten o zamana kadar düzen hep bozulup duruyor.
Ben aslında rahat ettim ilaçtan dolayı gecikir mi erken mi gelir derken şimdi artık bu reglden sonra düzenine geri döneceğini düşünüyorum zaten bu ay da hamile kalamazsam doktor kontroluyle ilerlemeyi düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım. İçim iyice temizlendi inşallah bebis de gelir artık
Şekerim bunu ben almıyorum bırak hamilelik adet olamadımKonu açanların hamile kalmasına ne diyoruz?
Temmuzu da ben açtım ahahahahah
Benim arkadaşımda kisti var beta hcgsi yüksek çıkıyor hiçbir doktor hamilesin demedi onaKiz baktın mı acaba kistten hcg yuksek çıkabiliyor mu acile gittin mi niye kanama oldu
Biz bu gidişle seneyeki Haziran temmuzu tuttururuzŞekerim bunu ben almıyorum bırak hamilelik adet olamadımhazirana geçtim jet gibi. Temmuz da seni bulacam