Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben burdayım aslında genelde okuyorum sizi ama yazamıyorum pek.
Sanki gebe değil de ölüm döşeğinde gibiyim neden böyle oldum bilmiyorum hiç halim yok.
Kıyamam ya
Seni çok etkilemis hormonlar
Ama az kaldı inşallah 12. Haftadan sonra kendine gelirsin arkadaşım

Kıyamam ya
Seni çok etkilemis hormonlar
Ama az kaldı inşallah 12. Haftadan sonra kendine gelirsin arkadaşım
İnşallah canım ya bi gelseydik o haftalara. Hiçbir şeyden tat alamıyorum açım ama yiyemiyorum. Yatıyorum sadece.
Sen naptın canım, yumurtlama günün geldi mi

Silik çizgi gördüm bende canım, yarın kan mı versen emin olmak için. Muhtemelen erken yakaladın. Bende böyle silik yakalamıştım 1 gün gecikme ile.
Kuzum benim de bat 24 mayıs tı ama olmadım hatta bat günü negatif çıktı beni yanıltırmı bugün ki test acaba çok merak ediyorum yaa gerçekten var mı yok mu diye senin hcg kaç çıkmıştı silikken

Erken gebelik yapmıştım ben bata 2 gün kala negatif çıkmıştı. 1 gün kala böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün muayeneye gittim kese yoktu ama bHCG 35,12 idi. 4 gün sonra kan verdim 625 falandı. 2 gün sonra da keseyi gördük.

Ya kuzum iki üç gündür ayaklarım çok üşüyor belirti olabilir mi bu bide sancım var hafif hafif yokluyor normal mi gebelik olabilir mi bu belirtiler le sende neler olmuştu ben ilk idrar la da yapmadım akşam yaptım bu testi hemde kaset test bu yaptığım

Sabah ilk idrarla yapsan daha koyu çıkar demek ki. Yani belirti olabilir. Bende koku hassasiyeti, baş dönmesi ve mide bulantısı olmuştu. Ondan şüphelenip test yapmıştım zaten deniyorduk bebek Genelde regl olacakmışım gibi oldu belirtiler hep bende. Kesin sonuç için kan vermelisin. Folik asit içiyor musun?

Yok kuzum ya düzenli içmiyorum ben ama içim hiç rahat değil sanki test yanıltıyor beni yaa kanı yarın veremicem de başka testler le denerim ancak

Yaptırcam heralde içimde kalmasın sonraki testleri yaptırmam

İnşallah canım ya bi gelseydik o haftalara. Hiçbir şeyden tat alamıyorum açım ama yiyemiyorum. Yatıyorum sadece.
Sen naptın canım, yumurtlama günün geldi mi
Günüm geldi ama ovulasyonda tertemiz çıkıyor bekliyorum canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…