- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Yaaa çok tatlı miniğimm ne kadar da büyüdü masallahKızlar bebişimle geldim çok şükür sıkıntı yok atlattın kanamayı dedii inş birdaha olmazda 3.4 cm olmuş miniğim ya doktor 3 boyutlu da gösterdi sağolsun 2 hafta sonra 2 taramaya gel dedi
Kıyamam yaBen burdayım aslında genelde okuyorum sizi ama yazamıyorum pek.
Sanki gebe değil de ölüm döşeğinde gibiyim neden böyle oldum bilmiyorum hiç halim yok.
Amin kuzum inşallahOzaman sabret canım yarın kan testi ver Allah'ım sağlıkla aldırsın kucağına çizgi belli morelini bozma hiç bebişim seninle
Silik çizgi gördüm bende canım, yarın kan mı versen emin olmak için. Muhtemelen erken yakaladın. Bende böyle silik yakalamıştım 1 gün gecikme ile.Kızlar testime bakar mısınız silik çizgi gören var mı bat 24 mayıs tı ilk defa bu şekilde gördüm yaa var gibi sanki
İnşallah canım ya bi gelseydik o haftalara. Hiçbir şeyden tat alamıyorum açım ama yiyemiyorum. Yatıyorum sadece.Kıyamam ya
Seni çok etkilemis hormonlar
Ama az kaldı inşallah 12. Haftadan sonra kendine gelirsin arkadaşım
İnstagramda öyle bi filtre mi varmışİnstagram ın gebelik testi filtresinde de baktım var gibi ya inşallah yanıltmaz test beni kızlar
Bat 24 mayıs tı kuzum olmadım ama hafif sancım oluyo beyaz yapışkan akıntım olduİnstagramda öyle bi filtre mi varmış
Var bence çizgi, hayırlısı olsun kaç gün vardı bat'a?
Kuzum benim de bat 24 mayıs tı ama olmadım hatta bat günü negatif çıktı beni yanıltırmı bugün ki test acaba çok merak ediyorum yaa gerçekten var mı yok mu diyeSilik çizgi gördüm bende canım, yarın kan mı versen emin olmak için. Muhtemelen erken yakaladın. Bende böyle silik yakalamıştım 1 gün gecikme ile.
Erken gebelik yapmıştım ben bata 2 gün kala negatif çıkmıştı. 1 gün kala böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün muayeneye gittim kese yoktu ama bHCG 35,12 idi. 4 gün sonra kan verdim 625 falandı. 2 gün sonra da keseyi gördük.Kuzum benim de bat 24 mayıs tı ama olmadım hatta bat günü negatif çıktı beni yanıltırmı bugün ki test acaba çok merak ediyorum yaa gerçekten var mı yok mu diyesenin hcg kaç çıkmıştı silikken
Ya kuzum iki üç gündür ayaklarım çok üşüyor belirti olabilir mi bu bide sancım var hafif hafif yokluyor normal mi gebelik olabilir mi bu belirtiler le sende neler olmuştu ben ilk idrar la da yapmadım akşam yaptım bu testi hemde kaset test bu yaptığımErken gebelik yapmıştım ben bata 2 gün kala negatif çıkmıştı. 1 gün kala böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün muayeneye gittim kese yoktu ama bHCG 35,12 idi. 4 gün sonra kan verdim 625 falandı. 2 gün sonra da keseyi gördük.
Sabah ilk idrarla yapsan daha koyu çıkar demek ki. Yani belirti olabilir. Bende koku hassasiyeti, baş dönmesi ve mide bulantısı olmuştu. Ondan şüphelenip test yapmıştım zaten deniyorduk bebekYa kuzum iki üç gündür ayaklarım çok üşüyor belirti olabilir mi bu bide sancım var hafif hafif yokluyor normal mi gebelik olabilir mi bu belirtiler le sende neler olmuştu ben ilk idrar la da yapmadım akşam yaptım bu testi hemde kaset test bu yaptığım
Yok kuzum ya düzenli içmiyorum ben ama içim hiç rahat değil sanki test yanıltıyor beni yaa kanı yarın veremicem de başka testler le denerim ancakSabah ilk idrarla yapsan daha koyu çıkar demek ki. Yani belirti olabilir. Bende koku hassasiyeti, baş dönmesi ve mide bulantısı olmuştu. Ondan şüphelenip test yapmıştım zaten deniyorduk bebekGenelde regl olacakmışım gibi oldu belirtiler hep bende. Kesin sonuç için kan vermelisin. Folik asit içiyor musun?
Oyyy mavişim çabuk büyüyorlar maşallah miniklerimize sen yatıyosun demi canım istirahatdesin demiYaaa çok tatlı miniğimm ne kadar da büyüdü masallah
Kendine folik asit takviyesi de al mutlaka test ile birlikte ne olur ne olmaz. Hayırlı haberler alırsın inşallahYok kuzum ya düzenli içmiyorum ben ama içim hiç rahat değil sanki test yanıltıyor beni yaa kanı yarın veremicem de başka testler le denerim ancak
Amin kuzum inşallah bakalım yarın az çok belli olurKendine folik asit takviyesi de al mutlaka test ile birlikte ne olur ne olmaz. Hayırlı haberler alırsın inşallah
Yaptırcam heralde içimde kalmasın sonraki testleri yaptırmamBenim doktorum eğer sonuca göre aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma demişti.
Çünkü ikilide risk çıksa üçlü onda da risk varsa amniyosentez yapılıyor. Sonucunda diyelim ki bir sorun olduğu kesinse aldıracaksan yaptır ama zaten aldirmayacaksan bu sürecin bir manası yok ki hata oranı ikili testin çok olduğunu gördüm ben çevremden
Ya herkes bir şey diyor kimisi gereksiz yanlış sonuç veriyor diyorlar kafa karışıklığı falanBen yaptırcam neden kararsız kaldın canım
Benim içim rahat etmez oğlumda yaptırdım bundada yaptırım boşver sen milleti sen istersen yaptır boşver milletin ağzını kuzumYa herkes bir şey diyor kimisi gereksiz yanlış sonuç veriyor diyorlar kafa karışıklığı falan
Peki canım başka hangi testler oluyor gerekli olan hangisi bilgin var mı benim ilk gebeliğimm olduğu için biraz cahilim bu konulardaBenim içim rahat etmez oğlumda yaptırdım bundada yaptırım boşver sen milleti sen istersen yaptır boşver milletin ağzını kuzum
Günüm geldi ama ovulasyonda tertemiz çıkıyor bekliyorum canım bakalımİnşallah canım ya bi gelseydik o haftalara. Hiçbir şeyden tat alamıyorum açım ama yiyemiyorum. Yatıyorum sadece.
Sen naptın canım, yumurtlama günün geldi mi