Bende bugün hastaneye gittim randevu alamadim kapaliydi 9dan once gittim belki bakarlar diye ama sira vermedilerBenim doktor gebeliğin ilk 3 ayı B12 kullanilmaz dedi 3 aydan sonra ilaç vericem dedki bakalım b yi çok takmadım aslında ben troit ve d vitamini daha önemli şuan için
Troit ilacı ne kullanıyorsunBende bugün hastaneye gittim randevu alamadim kapaliydi 9dan once gittim belki bakarlar diye ama sira vermedilerbende hemsiresine sordum doktorun b12 cok önemli değil zaten 3 aydan sonra multivitamin veriyoruz biz ilk üç ay b12 falan onemsemiyoruz dedi. İlk 3 ay sadece folik asit dedi. Bende kullanmayacağım fazla sentetik şeyler kullanmak istemiyorum. Simdilik sadece tiroit kullaniyorum
Aynen d vitamini ve troit çok önemli 3 aydan sonraymis diğerleri. Hastaneler eskiden bakıyordu öyle sabah erken gidince ama pandemiden sonra sistemi değiştirdilerBende bugün hastaneye gittim randevu alamadim kapaliydi 9dan once gittim belki bakarlar diye ama sira vermedilerbende hemsiresine sordum doktorun b12 cok önemli değil zaten 3 aydan sonra multivitamin veriyoruz biz ilk üç ay b12 falan onemsemiyoruz dedi. İlk 3 ay sadece folik asit dedi. Bende kullanmayacağım fazla sentetik şeyler kullanmak istemiyorum. Simdilik sadece tiroit kullaniyorum
Levotiron 0.25.Troit ilacı ne kullanıyorsun
Yani tam.degsitirsinler ama mhrs ve 182 de de randevu yok. Neye göre gideceğiz. Gerçekten çok büyük saçmalık bu hastane sistemleri.Aynen d vitamini ve troit çok önemli 3 aydan sonraymis diğerleri. Hastaneler eskiden bakıyordu öyle sabah erken gidince ama pandemiden sonra sistemi değiştirdiler
Yaa değeriniz kac cikti ki?Benimki 125
Aynen aynen bende mahvoldum bide 3 aydan sonra başka ploklinik vs bakılıyor hakkaten sistem Allah'a emanet yürüyor malesefYani tam.degsitirsinler ama mhrs ve 182 de de randevu yok. Neye göre gideceğiz. Gerçekten çok büyük saçmalık bu hastane sistemleri.
Benim önceki hamileliğimde vermisti dahiliye. Bu seferkinde yine yüksek çıkınca aile hekimi ona devam et dedi.d ahiliyeye randevu bulamadm çünküBenimki 125
5.23 çıktı sizinki ? İlacın Gr i kiloya bağlı son zamanlarda yani bir kaç senedir epey enine büyüdüm de benYaa değeriniz kac cikti ki?
Hangi şehir sizin ?Benim önceki hamileliğimde vermisti dahiliye. Bu seferkinde yine yüksek çıkınca aile hekimi ona devam et dedi.d ahiliyeye randevu bulamadm çünkü
Hangi şehir sizin ?
Benimki 6.75.23 çıktı sizinki ? İlacın Gr i kiloya bağlı son zamanlarda yani bir kaç senedir epey enine büyüdüm de ben
Daholiyeye randevu takip edin mutlaka o zaman 0.25 lik yetmeyebilir kaç kg siniz kiloyu 1.1 ile çarptı yanlış hatırlamıyorsam benim doktorBenimki 6.7
Ben normalde İstanbul'da çalışıyorum. Ama farkli küçük bir ilçede yasiyorum artik. Bi istanbul bi yaşadığım şehir derken zor olacak bakalim
Benim genelde sabah ilk uyandığımda oluyor ama çok hafif önemsemedim ben de.Ya kizlar hala adet ağrısı gibi küçük küçük ağrılarım var sizde de var mı sormadım ben doktora hala devam etmesi normal mi
bende var o ya yumurtalıklarım ağrıyor sankii.Ya kizlar hala adet ağrısı gibi küçük küçük ağrılarım var sizde de var mı sormadım ben doktora hala devam etmesi normal mi
Gün içinde neredeyse hep var yaa dün daha çok vurdu aslında ama aşırı yoruldum bütün gün hastane hastane dolandım durdum hep dışarı işlerim vardı akşamda 2 saatlik yolculuk dedim yoruldum ondan heralde ama devam edio aklıma karpuz kabuğu kaçtıBenim genelde sabah ilk uyandığımda oluyor ama çok hafif önemsemedim ben de.
Heh dimi aynen işte öylebende var o ya yumurtalıklarım ağrıyor sankii.
Oncekinde 1 haftada 5.9dan , 1.9a düşmüştü. 65 kiloyum. Siz kac kilosunuz?Daholiyeye randevu takip edin mutlaka o zaman 0.25 lik yetmeyebilir kaç kg siniz kiloyu 1.1 ile çarptı yanlış hatırlamıyorsam benim doktor
Ben solemiyim hahahahahah 93 kg mim şuan 92 ile hamile kaldımOncekinde 1 haftada 5.9dan , 1.9a düşmüştü. 65 kiloyum. Siz kac kilosunuz?