Bazı doktorların egoları çok yüksek oluyor maalesefİnşallah bakalımhaber ederim nasıl olduğunu d vitaminim için ilacım vardı manyak sağlık ocağında doktor yazmadı inşllah doktorum bumun için birşey demez. Adamı hemen değiştim tuhaf birisiydi. Çok kişi gitmiyordu ona bende bilmeden almışım ona. Doktorun yazdığı ilacı yazmadı düşünebiliyor musun? Bu sebeble inşlh iyidir değerlerim kullanmamış oldumm.
Bazı doktorların egoları çok yüksek oluyor maalesefASM doktorusun sen kendine gel diyesi gelio insanın annemin bir ASM doktoru var anlatamam yaşamak lazım tüm hastalarında kendi cep teli var 7 24 arayabiliyorsun muayeneye gittiğinde özel muayenehane doktorunun ilgisi halt etmiş yanında süper bilgili annem hep derki adam okumaya devam etseymis prof olurmuş önceden bende anneme yakın oturuyordum ve taşınınca en çok doktor için üzülmüştüm öylesini de bulamadım zaten vak şimdi durduk yere bir kere daha uzuldim
GünaydınlarGünaydın herkese kizcelerdün benim KD doktoru yine yazdığı recete için eksik tanı girdiği için reçeteyi vermedi eczane bu kadıni değiştirmek farz oldu deli edecek
Tabi yaaa dünde bir kaç şey anlatmıştım doktorun her yazdığı recete sorunlu kız bide donc yardımcısı onunda ego başka yönden tavanda sanırım. ( özetle Hasta karıştırdı fitil verdi bana düşüğe sebeb oluyormuş Allah'tan erken farkettik üstünede 3 tür yazdığı reçeteler hep eksik tabi devlet ödemiyor )GünaydınlarKonuşma üstüne bunu yaşaman da tesadüfün bu kadarı canım.
Günaydınlarrr. Anamdayim dün akşam geldim bugun sürünerek kalkmafim oğlumun kahvaltısı bile hazırdıGünaydın herkese
Yok kizzzz r nabizdan yapiveriyorsun aynı ASM fe değiştirdim bendeBu asmdeki doktorumu ben de değiştirmek istiyorum ama sanırım doktor değiştirmek için asm değiştirmek gerekiyomuşöyle mi?
Yanlız işin varsa dikkat et 24 ile 48 iş saatinde aktif ediliyor doktor değişikliğiBu asmdeki doktorumu ben de değiştirmek istiyorum ama sanırım doktor değiştirmek için asm değiştirmek gerekiyomuşöyle mi?
Ahh ah ne güzel iyi rahat edersin biraz. Benim annem de gelecek yakında inşallah bırakmıcam kalsın bir ayGünaydınlarrr. Anamdayim dün akşam geldim bugun sürünerek kalkmafim oğlumun kahvaltısı bile hazırdı
He walaaa yaaaa yarım saatte olsa fazla uyudumAhh ah ne güzel iyi rahat edersin biraz. Benim annem de gelecek yakında inşallah bırakmıcam kalsın bir ay
Ben de baktım e nabıza da sanki asm değiştirmek gerekiyodu. sanırım asmdeki diğer doktorların hastaları dolduysa belki ondandır.Yok kizzzz r nabizdan yapiveriyorsun aynı ASM fe değiştirdim bende
Böylede saçmalık ne diyim en güzeli değiş kurtul canımTabi yaaa dünde bir kaç şey anlatmıştım doktorun her yazdığı recete sorunlu kız bide donc yardımcısı onunda ego başka yönden tavanda sanırım. ( özetle Hasta karıştırdı fitil verdi bana düşüğe sebeb oluyormuş Allah'tan erken farkettik üstünede 3 tür yazdığı reçeteler hep eksik tabi devlet ödemiyor )
Heh o olabilir canım evetBen de baktım e nabıza da sanki asm değiştirmek gerekiyodu. sanırım asmdeki diğer doktorların hastaları dolduysa belki ondandır.
Merhaba, çatlamadan 10 gün sonra idrarda pozitif gördünüz mü acaba? Benim 12 mayısta çatlama oldu bu sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba yaBence çok erken daha canım. Benim çatlamadan 10 gün sonra 24 çıktı. Sende 3-4 gün bekleyip bir daha tekrarla
Erken yapmışsınız 10.günde kaset testte çıkmayabilir.Merhaba, çatlamadan 10 gün sonra idrarda pozitif gördünüz mü acaba? Benim 12 mayısta çatlama oldu bu sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba ya
Erken yapmışsınız 10.günde kaset testte çıkmayabilir.
Hayırlısı artık. Zaten tüp bebeğe başlayacağız önümüzdeki ay inşallahErken yapmışsınız 10.günde kaset testte çıkmayabilir.