Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bakalım 🙈 haber ederim nasıl olduğunu 🤗d vitaminim için ilacım vardı manyak sağlık ocağında doktor yazmadı inşllah doktorum bumun için birşey demez. Adamı hemen değiştim tuhaf birisiydi. Çok kişi gitmiyordu ona bende bilmeden almışım ona. Doktorun yazdığı ilacı yazmadı düşünebiliyor musun? 🙈 Bu sebeble inşlh iyidir değerlerim 🙄kullanmamış oldumm.
Bazı doktorların egoları çok yüksek oluyor maalesef🤦🤦 ASM doktorusun sen kendine gel diyesi gelio insanın 🤣🤣 annemin bir ASM doktoru var anlatamam yaşamak lazım tüm hastalarında kendi cep teli var 7 24 arayabiliyorsun muayeneye gittiğinde özel muayenehane doktorunun ilgisi halt etmiş yanında süper bilgili annem hep derki adam okumaya devam etseymis prof olurmuş 🤣🤣 önceden bende anneme yakın oturuyordum ve taşınınca en çok doktor için üzülmüştüm öylesini de bulamadım zaten vak şimdi durduk yere bir kere daha uzuldim 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦

Günaydın herkese kizceler 🥰 dün benim KD doktoru yine yazdığı recete için eksik tanı girdiği için reçeteyi vermedi eczane bu kadıni değiştirmek farz oldu deli edecek 🤦🤦

Bazı doktorların egoları çok yüksek oluyor maalesef🤦🤦 ASM doktorusun sen kendine gel diyesi gelio insanın 🤣🤣 annemin bir ASM doktoru var anlatamam yaşamak lazım tüm hastalarında kendi cep teli var 7 24 arayabiliyorsun muayeneye gittiğinde özel muayenehane doktorunun ilgisi halt etmiş yanında süper bilgili annem hep derki adam okumaya devam etseymis prof olurmuş 🤣🤣 önceden bende anneme yakın oturuyordum ve taşınınca en çok doktor için üzülmüştüm öylesini de bulamadım zaten vak şimdi durduk yere bir kere daha uzuldim 🤣🤣🤣🤣🤣🤦🤦

Sorma benim hayatımda iki insan evresi ya iyisi tam iyi dibine kadar hatta minnet duyacak şekilde ama kötüsü çook kötü günaha sokacak şekilde. 😂Yani ortası hiç yok hiçç 🤣🤣doktoru burada mahalle özel seçmiştim birde az hastası var buna attı beni 🙈 ayy bir gittim adam somurt ne desem sorsam kaba saba cvplar suratsız ya ekmeğini almaya gelmedim ilaç yazdırıp gidecem neyin kafasındasın neyse değerlerin düşük baya diyor ahh canım bende fobimi ölçerdim kan iğneleriyle 🤣🤣manyak keyfine iğne mi vuruyorum ben 🤣🤣🤣 sonra indim hemn önünde eczaneye ilacımı yazmamış aradılar ama eczane bunu biliyor demez mi ben yazmadım 🙄şimdi ne yaparsın sen olsan zaten sevemedim ben onu dedim kızlar gülüyor millet biliyormuş sonra netten baktım kim bu 🤣adam hakkında hastası tarafından darp edilen doktor çıktı 😁 😁 off bastım kahkahayı tamam doktor dövülsün değil düşüncem.. Ayy benim bunu değişmem lazım dedim yoksam ya bu beni ya ben bunu 🤣 İstanbul misali. Bazen kötüyü gördün mü kaçma şansım varken hemen girdim netten e nabızdan aile hekimliği değiştim eve yakın sağlık ocağına aldım kaydımı 😁bal gibi kadın ohh be kurtuldum dedim yani. 👍 ALLAH onunda yolunu layığına çıkartsın biz kimse bize sarılsın öpsün demiyoruz ama inan insanlık herkes de olmuyor 😔Allah böyle insanlardan uzak tutsun benim kalbim çok hassas kaldırmıyor kaba saba insanları 🙈

Günaydınlar 😇Konuşma üstüne bunu yaşaman da tesadüfün bu kadarı canım. 🙈
Tabi yaaa dünde bir kaç şey anlatmıştım doktorun her yazdığı recete sorunlu kız bide donc yardımcısı onunda ego başka yönden tavanda sanırım. ( özetle Hasta karıştırdı fitil verdi bana düşüğe sebeb oluyormuş Allah'tan erken farkettik üstünede 3 tür yazdığı reçeteler hep eksik tabi devlet ödemiyor )

Tabi yaaa dünde bir kaç şey anlatmıştım doktorun her yazdığı recete sorunlu kız bide donc yardımcısı onunda ego başka yönden tavanda sanırım. ( özetle Hasta karıştırdı fitil verdi bana düşüğe sebeb oluyormuş Allah'tan erken farkettik üstünede 3 tür yazdığı reçeteler hep eksik tabi devlet ödemiyor )
Böylede saçmalık ne diyim en güzeli değiş kurtul canım 😁yoksam bunlarla uğraşılmıyor. 😇

Bence çok erken daha canım. Benim çatlamadan 10 gün sonra 24 çıktı. Sende 3-4 gün bekleyip bir daha tekrarla
Merhaba, çatlamadan 10 gün sonra idrarda pozitif gördünüz mü acaba? Benim 12 mayısta çatlama oldu bu sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba ya

X