Saç dokulmesi bende de çok var yaaa kemoterapi görenler gibi tobe estf nasıl oluyorsa acilmiyor saç aralarim bilmem bu arada ben mükemmel bir doktor buldum hamdolsun yorumlar gidenler çok memnun acaip sevindimDemire kaçıncı haftada basliycaz canım? Bende aşırı sac dökülmesi var kucak kucak saçım dökülüyor kel kalcam bu gidişle Nie bu kadar dokuluyor anlamadım demirin düşükte deildi gebelikten önce acaba düştü ondanmi bu kadar dökülüyor die dusundum. yakın çevrem hep hamileligin ilerleyen haftalarında saçlar güçleniyor diolar bakalım ınslalah öyle olur
Evet hamilelikte çok güzel oluyor saçlar ama emzirirken çok fena dökülüyor.Demire kaçıncı haftada basliycaz canım? Bende aşırı sac dökülmesi var kucak kucak saçım dökülüyor kel kalcam bu gidişle Nie bu kadar dokuluyor anlamadım demirin düşükte deildi gebelikten önce acaba düştü ondanmi bu kadar dökülüyor die dusundum. yakın çevrem hep hamileligin ilerleyen haftalarında saçlar güçleniyor diolar bakalım ınslalah öyle olur
Canım endişelenme yeteri kadar depolanması vucuduna bol bol salata yesil yapraklı sebzeler ye eksigi ordan kapatırsın yeşil yapraklı sebzelerde bol miktarda folik asit var 3 gün salata eklemeye çalış menülerineKızlar kv.ye geldik, folik asidimi almayı unutmuşum yanıma3 gün içemicem bi şey olur mu ya. Yayladayız bi de burda eczane de yok.
Ay hadi inşallah kuzumBen yumurtlma belirtisi yaşadım değerlendirdim ama testte pik görmedim henüz testimde de azartık olduğu kadar canım. Bugün 18. gün
2 Haziran adet günüm Hesabıma göre
Bişey dimmmi aynı şeyi bende düşündüm kemoterapi gören hastalar gibi elimi.atiyorum saç yığını geliyor elime ona yakın dökülüyor tövbe yarabbim ya Rabbim esirgesin.napsak bu saçı Vala kafaya taktım kuzum gerçekten saç kalmayacak benim kafamda ben dermatologa gorunucem iç hastalıklarına görünmüştüm gebe kalamdan öncede dökülmem vardı demirim normal cikti doktor bi dermotolojiye görün dedi gebelik olunca erteledim ama gidicem saç kalmayacak kafamda valla bu gidisleSaç dokulmesi bende de çok var yaaa kemoterapi görenler gibi tobe estf nasıl oluyorsa acilmiyor saç aralarim bilmem bu arada ben mükemmel bir doktor buldum hamdolsun yorumlar gidenler çok memnun acaip sevindim
Ay hadi inşallah kuzum
Benim yumurtlama pazartesi gözüküyor takvime göre; bu ovulasyon testleri günden güne mi koyulasiyor yoksa birden mi koyulasiyor canım benim sadece çok silik çizgi çıktı da.
Onca dokulmeye Allah'ın hikmeti işte resmenBişey dimmmi aynı şeyi bende düşündüm kemoterapi gören hastalar gibi elimi.atiyorum saç yığını geliyor elime ona yakın dökülüyor tövbe yarabbim ya Rabbim esirgesin.napsak bu saçı Vala kafaya taktım kuzum gerçekten saç kalmayacak benim kafamda ben dermatologa gorunucem iç hastalıklarına görünmüştüm gebe kalamdan öncede dökülmem vardı demirim normal cikti doktor bi dermotolojiye görün dedi gebelik olunca erteledim ama gidicem saç kalmayacak kafamda valla bu gidisle
Benim bugün 11 ama ilk 2 gün tam sökülemedi belki 2-3 gün ileri atar bakalım bu ay kahramanlarımız neler yaşayacakSilik canım ama 11. günden daha sonra koyuluk arta arta pike gider t cden koyu ya da o koyulukta olunca pik canım.
Canım bu ay bal çörek otu yaptım.. ama sabahları yaptım bazen de akşamları ya i günde 1kere olduTarçın bal çörek otu yap kendine sabah akşam yut eşinede incir arası ceviz ver
Bizim bi günümüz yok önce bunu silelim kafamızdanBenim bugün 11 ama ilk 2 gün tam sökülemedi belki 2-3 gün ileri atar bakalım bu ay kahramanlarımız neler yaşayacak
Merhaba hayır kaset testim negatif çıkıyorduMerhaba, çatlamadan 10 gün sonra idrarda pozitif gördünüz mü acaba? Benim 12 mayısta çatlama oldu bu sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba ya
İnş bu ay hayırlısı ile tutarda bu kadar uğraşmana değer tatlım emeklerin boşuna gitmesin inşCanım bu ay bal çörek otu yaptım.. ama sabahları yaptım bazen de akşamları ya i günde 1kere olduama bence etkisi oldu çünkü çok yoğun Bir akıntı ve kaşık ağrım vardı bugün bende bugünü degerlendirdim.. yarın da olur ilişki sonrası yine gün aşırı devam ederim 1 hafta
Amin canım inşallahİnş bu ay hayırlısı ile tutarda bu kadar uğraşmana değer tatlım emeklerin boşuna gitmesin inş
Maşallah sen kocaman etmişsin bebeyiKızlar selam nasılsınızzz bugün dr gittim 10+1 olmuş 2 hafta sonra gel 2li tarama için yaptıran var mı aranızda? Gebeliğimin ilk haftalarında kasık ağrım var diye progestan vermişti dr bugün artık içmene gerek yok dedi ben sormayı unuttum ama sizce ev işleri yapmaya başlayabilir miyim süpürge falan çünkü ilk gittiğim dr süpürme demişti
Yok kusum bende olmadı kendimi hiç dinlemedim ben tam tersi birde umutsuzdum olmaz diyeAmin canım inşallahdün kesin yumurtam çatladı acayip akıntı ve kaşık sizlamasu vardı akşama geçmişti.. bu sabah tekrar sol taraf ağrıyor bildiğin anlamadım neden... Senin hamiş kaldığın ay catlamanin ertesi günü hiç kaşık agrin olmuş muydu?
Anladım canım inşallah enfeksiyon falan olmasın daYok kusum bende olmadı kendimi hiç dinlemedim ben tam tersi birde umutsuzdum olmaz diye
Aman Allah korusun yoktur korkma bak bakalım inş istediğin gibidir ama çok kafaya takma biraz relax ol canımAnladım canım inşallah enfeksiyon falan olmasın da..Şimdi eve dönüyorum akşama testimi yaparım bakalım çatladı mi