Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saç dokulmesi bende de çok var yaaa kemoterapi görenler gibi tobe estf nasıl oluyorsa acilmiyor saç aralarim bilmem bu arada ben mükemmel bir doktor buldum hamdolsun yorumlar gidenler çok memnun acaip sevindim

Evet hamilelikte çok güzel oluyor saçlar ama emzirirken çok fena dökülüyor.
Benim emzirme döneminde yarı yarıya azaldı saçlarım bu ikinci emzirmede sanırım hiç kalmayacak
Demiri unuttum canım ya 20.haftada falan mı başlıyorduk acaba tam hatırlamıyorum

Kızlar kv.ye geldik, folik asidimi almayı unutmuşum yanıma 3 gün içemicem bi şey olur mu ya. Yayladayız bi de burda eczane de yok.

Kızlar kv.ye geldik, folik asidimi almayı unutmuşum yanıma 3 gün içemicem bi şey olur mu ya. Yayladayız bi de burda eczane de yok.
Canım endişelenme yeteri kadar depolanması vucuduna bol bol salata yesil yapraklı sebzeler ye eksigi ordan kapatırsın yeşil yapraklı sebzelerde bol miktarda folik asit var 3 gün salata eklemeye çalış menülerine

Ben yumurtlma belirtisi yaşadım değerlendirdim ama testte pik görmedim henüz testimde de az artık olduğu kadar canım. Bugün 18. gün
2 Haziran adet günüm Hesabıma göre
Ay hadi inşallah kuzum
Benim yumurtlama pazartesi gözüküyor takvime göre; bu ovulasyon testleri günden güne mi koyulasiyor yoksa birden mi koyulasiyor canım benim sadece çok silik çizgi çıktı da.

Saç dokulmesi bende de çok var yaaa kemoterapi görenler gibi tobe estf nasıl oluyorsa acilmiyor saç aralarim bilmem bu arada ben mükemmel bir doktor buldum hamdolsun yorumlar gidenler çok memnun acaip sevindim
Bişey dimmmi aynı şeyi bende düşündüm kemoterapi gören hastalar gibi elimi.atiyorum saç yığını geliyor elime ona yakın dökülüyor tövbe yarabbim ya Rabbim esirgesin.napsak bu saçı Vala kafaya taktım kuzum gerçekten saç kalmayacak benim kafamda ben dermatologa gorunucem iç hastalıklarına görünmüştüm gebe kalamdan öncede dökülmem vardı demirim normal cikti doktor bi dermotolojiye görün dedi gebelik olunca erteledim ama gidicem saç kalmayacak kafamda valla bu gidisle

Ben gazdan öleceğim sanırım sanki nohutları çiğ yemişim de midemde kocaman olmuşlar gibi bugün sürekli şişkinlikle geçti, yaşayan var mı acaba

Ay hadi inşallah kuzum
Benim yumurtlama pazartesi gözüküyor takvime göre; bu ovulasyon testleri günden güne mi koyulasiyor yoksa birden mi koyulasiyor canım benim sadece çok silik çizgi çıktı da.

Silik canım ama 11. günden daha sonra koyuluk arta arta pike gider t cden koyu ya da o koyulukta olunca pik canım.

Onca dokulmeye Allah'ın hikmeti işte resmen bende alın diplerinden hep yeni yeni saclarda çıkar... kesilmişti benim gebelikle gene başladı şampuan değişmiştir sarimsakli şampuan çok iyi gelmişti bana ama kokusuna dayanamıyorum bıraktım saçlar mis koksun isterim o şampuanla sarimsagimsi bir koku kalıyor deliriordum

Silik canım ama 11. günden daha sonra koyuluk arta arta pike gider t cden koyu ya da o koyulukta olunca pik canım.
Benim bugün 11 ama ilk 2 gün tam sökülemedi belki 2-3 gün ileri atar bakalım bu ay kahramanlarımız neler yaşayacak

Tarçın bal çörek otu yap kendine sabah akşam yut eşinede incir arası ceviz ver
Canım bu ay bal çörek otu yaptım.. ama sabahları yaptım bazen de akşamları ya i günde 1kere oldu ama bence etkisi oldu çünkü çok yoğun Bir akıntı ve kaşık ağrım vardı bugün bende bugünü degerlendirdim.. yarın da olur ilişki sonrası yine gün aşırı devam ederim 1 hafta

Benim bugün 11 ama ilk 2 gün tam sökülemedi belki 2-3 gün ileri atar bakalım bu ay kahramanlarımız neler yaşayacak
Bizim bi günümüz yok önce bunu silelim kafamızdan ben hala pik görmedim günler baya geçti adetim biteli çook oldu olmalıydı yook. Ama belirtilerini yaşadım onu değerlendirdim bu ay heyecanım test filan yapasım hiçbirşeyim yok rahat yaşamak istiyorum ilişki de yapasım yok haziran bekliyorum.

Kızlar selam nasılsınızzz bugün dr gittim 10+1 olmuş 2 hafta sonra gel 2li tarama için yaptıran var mı aranızda? Gebeliğimin ilk haftalarında kasık ağrım var diye progestan vermişti dr bugün artık içmene gerek yok dedi ben sormayı unuttum ama sizce ev işleri yapmaya başlayabilir miyim süpürge falan çünkü ilk gittiğim dr süpürme demişti

İnş bu ay hayırlısı ile tutarda bu kadar uğraşmana değer tatlım emeklerin boşuna gitmesin inş

İnş bu ay hayırlısı ile tutarda bu kadar uğraşmana değer tatlım emeklerin boşuna gitmesin inş
Amin canım inşallah dün kesin yumurtam çatladı acayip akıntı ve kaşık sizlamasu vardı akşama geçmişti.. bu sabah tekrar sol taraf ağrıyor bildiğin anlamadım neden... Senin hamiş kaldığın ay catlamanin ertesi günü hiç kaşık agrin olmuş muydu?

Maşallah sen kocaman etmişsin bebeyi burdaki çoğu kişinin henüz küçük.... Süpürge vs hiç sormadım doktora ama her işi rutin yapıyorum çünkü mecbur 3.5 yaşında oğlumun maşallahı var supurmemem imkansiz

Yok kusum bende olmadı kendimi hiç dinlemedim ben tam tersi birde umutsuzdum olmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…