Yaa demeyin öyle sağlıklı olun ikinizde alınır verilir inşallahBen solemiyim hahahahahah 93 kg mim şuan 92 ile hamile kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa demeyin öyle sağlıklı olun ikinizde alınır verilir inşallahBen solemiyim hahahahahah 93 kg mim şuan 92 ile hamile kaldım
Aynen canım sagligimiza zararlı olmasında gerisi hiç sorun değil... Doğumdan sonra emme döneminden sonra vs kelepçe istiyorum zaten bakalım kısmetYaa demeyin öyle sağlıklı olun ikinizde alınır verilir inşallah
Hakkımızda hayırlısını İnşallahAynen canım sagligimiza zararlı olmasında gerisi hiç sorun değil... Doğumdan sonra emme döneminden sonra vs kelepçe istiyorum zaten bakalım kısmet
Canım çok erken yapmışsın ben erken gebelik testi yaptım 5 gün önce öyle çıktı o gün normal test bile negatifti düşün âdete 3 gün kala falan silik çıktı normal kasetteMerhaba, çatlamadan 10 gün sonra idrarda pozitif gördünüz mü acaba? Benim 12 mayısta çatlama oldu bu sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba ya
T tulperdeT tulp Blntkbra kızlar bende bu sabah rahim bel kasık kasılmasıyla uyandım sanki birisi böyle aşağıdan ve yukarıdan tutmuş bni çekiyor gibi bi sıcaklanma oldu kahvaltı hazırlamaya kalkmıştım ağrı hissedince geri uzandım bu dönemler rahim büyüyor ya ondan olabilir bu tarz ağrılarımiz sizinkide normal bence ben bugün tam 7+0 oldum tam yeni haftaya başlarken oldy benim geçen haftada yanılmıyorsam olmuştu bebisin şeklide deilmis hapymom uygulamasını indirdim bebişten mesaj geliyo bana bide şekli değişiyor elleri ayakları palet gibi olmuş bugünkü görselde öyleydi minnagim
Kız kimleri etiketledin yineT tulp Blntkbra kızlar bende bu sabah rahim bel kasık kasılmasıyla uyandım sanki birisi böyle aşağıdan ve yukarıdan tutmuş bni çekiyor gibi bi sıcaklanma oldu kahvaltı hazırlamaya kalkmıştım ağrı hissedince geri uzandım bu dönemler rahim büyüyor ya ondan olabilir bu tarz ağrılarımiz sizinkide normal bence ben bugün tam 7+0 oldum tam yeni haftaya başlarken oldy benim geçen haftada yanılmıyorsam olmuştu bebisin şeklide deilmis hapymom uygulamasını indirdim bebişten mesaj geliyo bana bide şekli değişiyor elleri ayakları palet gibi olmuş bugünkü görselde öyleydi minnagim
Evet bende uygulama kullanıyorum çok eğlenceli hem gün hem ay hemde hafta takibi yapioT tulp Blntkbra kızlar bende bu sabah rahim bel kasık kasılmasıyla uyandım sanki birisi böyle aşağıdan ve yukarıdan tutmuş bni çekiyor gibi bi sıcaklanma oldu kahvaltı hazırlamaya kalkmıştım ağrı hissedince geri uzandım bu dönemler rahim büyüyor ya ondan olabilir bu tarz ağrılarımiz sizinkide normal bence ben bugün tam 7+0 oldum tam yeni haftaya başlarken oldy benim geçen haftada yanılmıyorsam olmuştu bebisin şeklide deilmis hapymom uygulamasını indirdim bebişten mesaj geliyo bana bide şekli değişiyor elleri ayakları palet gibi olmuş bugünkü görselde öyleydi minnagim
Her ay ümitlenip sonra yine adeti görüyorum. Hayırlısı bakalım, inşallah bu ay vardırCanım çok erken yapmışsın ben erken gebelik testi yaptım 5 gün önce öyle çıktı o gün normal test bile negatifti düşün âdete 3 gün kala falan silik çıktı normal kasette
Ben de kullanıyorum uygulama da okumayı unutuyorum, sonra oturup toplu bi şekilde okuyorum geçmiş günleriEvet bende uygulama kullanıyorum çok eğlenceli hem gün hem ay hemde hafta takibi yapio
İnşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan tutunuverir yavrunHer ay ümitlenip sonra yine adeti görüyorum. Hayırlısı bakalım, inşallah bu ay vardır
Valla etiketlemisim yine birini aynen ya 1 gramlık bebişlerimiz yaptığı etkilere bak. Canım gittim aile hekimine kan verdim tansiyonumu olcturdum 11 e 7 çıktı normal dedi 20 haftada tetenoz asisi yapcaz dedi bide 12. Haftadan sonra folik asiti bırakıp devit gibi biseye geçecez dedi de hatırlayamadım işte sonuçların pazartesi çıkar dedi e nabızdan baktım tahlillerin girisi yapılmış ama sonuçlar yazmıyor daha sanırım d vitaminimi ve demirimi ölçmeyi unutmuşlar senin baktilarmi demir ve d vitaminine? Benim bi karışıklık oldu yada unutuldu sanirimA
Kız kimleri etiketledin yine
normal canım o ağrılar. İçerde çalışma var malum bebek henüz 1 gr ama vücudumuza ettiği etkiler boyundan kat kat büyük
Naptın, Asmde tahlil verdin mi bugün?
Evet aşırı tatlı bi uygulamaEvet bende uygulama kullanıyorum çok eğlenceli hem gün hem ay hemde hafta takibi yapio
Tarçın bal çörek otu yap kendine sabah akşam yut eşinede incir arası ceviz verGünaydın kızlar benim bugün âdetin 12. Günü ovu testlerimi evde unutmuşum ben memleketteyim gün aşırı devam ediyoruz ilişkiye bu ayda böyle olsun dedik birde HSG çekindim umutluyum sanki
HellooooMerhabaaaaa
NabersinizHel
Helloooo
Belki anca düşecektir e nabıza.Valla etiketlemisim yine birini aynen ya 1 gramlık bebişlerimiz yaptığı etkilere bak. Canım gittim aile hekimine kan verdim tansiyonumu olcturdum 11 e 7 çıktı normal dedi 20 haftada tetenoz asisi yapcaz dedi bide 12. Haftadan sonra folik asiti bırakıp devit gibi biseye geçecez dedi de hatırlayamadım işte sonuçların pazartesi çıkar dedi e nabızdan baktım tahlillerin girisi yapılmış ama sonuçlar yazmıyor daha sanırım d vitaminimi ve demirimi ölçmeyi unutmuşlar senin baktilarmi demir ve d vitaminine? Benim bi karışıklık oldu yada unutuldu sanirim
Demire kaçıncı haftada basliycaz canım? Bende aşırı sac dökülmesi var kucak kucak saçım dökülüyor kel kalcam bu gidişle Nie bu kadar dokuluyor anlamadım demirin düşükte deildi gebelikten önce acaba düştü ondanmi bu kadar dökülüyor die dusundum. yakın çevrem hep hamileligin ilerleyen haftalarında saçlar güçleniyor diolar bakalım ınslalah öyle olurBelki anca düşecektir e nabıza.
D vit bana da bakılmamış ama zaten her türlü 12.haftadan sonra kullanıyoruz.
Demir bakılmış düşük çıktı benim zaten hep düşüktür demirim. et ye dedi bana et sulu çorbalar falan.. demir hapı da ileriki haftalarda bsşlıyoruz.