Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, çatlamadan 10 gün sonra idrarda pozitif gördünüz mü acaba? Benim 12 mayısta çatlama oldu bu sabah normal kaset test yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptım acaba ya
Canım çok erken yapmışsın ben erken gebelik testi yaptım 5 gün önce öyle çıktı o gün normal test bile negatifti düşün âdete 3 gün kala falan silik çıktı normal kasette

Tabiki de doktordan doktora değişir ama benim doktorum d vitaminim 11 olmasına rağmen vermedi ilaç üçüncü ayda vereceğim dedi yani ilk üç ay kronik bir rahatsızlığın yok ise folik asit disinda verilmediğini diye söyledi bilginiz olsun

T tulp Blntkbra Blntkbra kızlar bende bu sabah rahim bel kasık kasılmasıyla uyandım sanki birisi böyle aşağıdan ve yukarıdan tutmuş bni çekiyor gibi bi sıcaklanma oldu kahvaltı hazırlamaya kalkmıştım ağrı hissedince geri uzandım bu dönemler rahim büyüyor ya ondan olabilir bu tarz ağrılarımiz sizinkide normal bence ben bugün tam 7+0 oldum tam yeni haftaya başlarken oldy benim geçen haftada yanılmıyorsam olmuştu bebisin şeklide deilmis hapymom uygulamasını indirdim bebişten mesaj geliyo bana bide şekli değişiyor elleri ayakları palet gibi olmuş bugünkü görselde öyleydi minnagim😊😊

T tulp Blntkbra Blntkbra kızlar bende bu sabah rahim bel kasık kasılmasıyla uyandım sanki birisi böyle aşağıdan ve yukarıdan tutmuş bni çekiyor gibi bi sıcaklanma oldu kahvaltı hazırlamaya kalkmıştım ağrı hissedince geri uzandım bu dönemler rahim büyüyor ya ondan olabilir bu tarz ağrılarımiz sizinkide normal bence ben bugün tam 7+0 oldum tam yeni haftaya başlarken oldy benim geçen haftada yanılmıyorsam olmuştu bebisin şeklide deilmis hapymom uygulamasını indirdim bebişten mesaj geliyo bana bide şekli değişiyor elleri ayakları palet gibi olmuş bugünkü görselde öyleydi minnagim😊😊
T tulperde 😀😁

A
Kız kimleri etiketledin yine 🤣
normal canım o ağrılar. İçerde çalışma var malum bebek henüz 1 gr ama vücudumuza ettiği etkiler boyundan kat kat büyük 🤣
Naptın, Asmde tahlil verdin mi bugün?

Evet bende uygulama kullanıyorum çok eğlenceli hem gün hem ay hemde hafta takibi yapio 🤣🤣

A
Kız kimleri etiketledin yine 🤣
normal canım o ağrılar. İçerde çalışma var malum bebek henüz 1 gr ama vücudumuza ettiği etkiler boyundan kat kat büyük 🤣
Naptın, Asmde tahlil verdin mi bugün?
Valla etiketlemisim yine birini😁😀😀 aynen ya 1 gramlık bebişlerimiz yaptığı etkilere bak. Canım gittim aile hekimine kan verdim tansiyonumu olcturdum 11 e 7 çıktı normal dedi 20 haftada tetenoz asisi yapcaz dedi bide 12. Haftadan sonra folik asiti bırakıp devit gibi biseye geçecez dedi de hatırlayamadım işte sonuçların pazartesi çıkar dedi e nabızdan baktım tahlillerin girisi yapılmış ama sonuçlar yazmıyor daha sanırım d vitaminimi ve demirimi ölçmeyi unutmuşlar senin baktilarmi demir ve d vitaminine? Benim bi karışıklık oldu yada unutuldu sanirim

Günaydın kızlar benim bugün âdetin 12. Günü ovu testlerimi evde unutmuşum ben memleketteyim 😭😭 gün aşırı devam ediyoruz ilişkiye bu ayda böyle olsun dedik 😊😊 birde HSG çekindim umutluyum sanki
Tarçın bal çörek otu yap kendine sabah akşam yut eşinede incir arası ceviz ver 😉😉

Valla etiketlemisim yine birini😁😀😀 aynen ya 1 gramlık bebişlerimiz yaptığı etkilere bak. Canım gittim aile hekimine kan verdim tansiyonumu olcturdum 11 e 7 çıktı normal dedi 20 haftada tetenoz asisi yapcaz dedi bide 12. Haftadan sonra folik asiti bırakıp devit gibi biseye geçecez dedi de hatırlayamadım işte sonuçların pazartesi çıkar dedi e nabızdan baktım tahlillerin girisi yapılmış ama sonuçlar yazmıyor daha sanırım d vitaminimi ve demirimi ölçmeyi unutmuşlar senin baktilarmi demir ve d vitaminine? Benim bi karışıklık oldu yada unutuldu sanirim
Belki anca düşecektir e nabıza.
D vit bana da bakılmamış ama zaten her türlü 12.haftadan sonra kullanıyoruz.
Demir bakılmış düşük çıktı benim zaten hep düşüktür demirim. et ye dedi bana et sulu çorbalar falan.. demir hapı da ileriki haftalarda bsşlıyoruz.

Belki anca düşecektir e nabıza.
D vit bana da bakılmamış ama zaten her türlü 12.haftadan sonra kullanıyoruz.
Demir bakılmış düşük çıktı benim zaten hep düşüktür demirim. et ye dedi bana et sulu çorbalar falan.. demir hapı da ileriki haftalarda bsşlıyoruz.
Demire kaçıncı haftada basliycaz canım? Bende aşırı sac dökülmesi var kucak kucak saçım dökülüyor kel kalcam bu gidişle Nie bu kadar dokuluyor anlamadım demirin düşükte deildi gebelikten önce acaba düştü ondanmi bu kadar dökülüyor die dusundum. yakın çevrem hep hamileligin ilerleyen haftalarında saçlar güçleniyor diolar bakalım ınslalah öyle olur

X