- 28 Ocak 2019
- 704
- 1.419
- 32
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin hayırlısı olsun inşallahT tulperde E elifafraeminatlasinannesi bugünkü değerim 157 çıkmış bi miktar mutlu oldum ve paylaşmak istedim..
teşekkürler
Hah diodum haso bugün akıntısı yokmu acaba sesi çikmadi
Dunki gibi rahatsiz etmyo ama akintim var kasik agrim cok ya comelince bile sag kasigima gaz sıkışıyor sankiHah diodum haso bugün akıntısı yokmu acaba sesi çikmadi
B12 li folik asitler var kullanabilirsinArkadaşlar gebelikten önce b12si çok düşük olan var mı. İlaç kullanırken hamile kalınırsa ilaca devam edilmesi gerekir mi? Ya da b12nin çok düşük olması ilk aylarda zararlı olur mu?
Kuzum benim hala pıhtı geliyor ama artık özür kanına giriyor diye bugün abdest aldım. Sen ne yaptın ovulasyon testinde gördün mü çatlamayı; şafak kaç
Ben yumurtlma belirtisi yaşadım değerlendirdim ama testte pik görmedim henüz testimde de azKuzum benim hala pıhtı geliyor ama artık özür kanına giriyor diye bugün abdest aldım. Sen ne yaptın ovulasyon testinde gördün mü çatlamayı; şafak kaç
Eltimlere geldik burada geçireceğiz haftasonunu; pek aktif olamayabilirim.
Doktorunuza danışın . Bugün yapılan testlerde B12 çok düşük çıktı bende ama doktorum ilk 3 ay b12 vermiyoruz dedi bilginize....Arkadaşlar gebelikten önce b12si çok düşük olan var mı. İlaç kullanırken hamile kalınırsa ilaca devam edilmesi gerekir mi? Ya da b12nin çok düşük olması ilk aylarda zararlı olur mu?
Kaç çıktı acaba sizin b12?Doktorunuza danışın . Bugün yapılan testlerde B12 çok düşük çıktı bende ama doktorum ilk 3 ay b12 vermiyoruz dedi bilginize....
153 çıkmış sizinki kaç çıktıKaç çıktı acaba sizin b12?
Benimki düşüktü bayadır tedavi alıyorum 24 mayıs randevum var ölçtüreceğim 124 dü153 çıkmış sizinki kaç çıktı
Hic sorma bu ara tatildeyim yatamiyorumSlm bayan yatış
Ovulasyon testin gelince biter tatilinHic sorma bu ara tatildeyim yatamiyorum
Benim 80di. 1 ay önce basladim sonra hamilelik şüphesi olunca biraktmml. Suan 124. Aile hekimi 300 400 olmasu lazim dedi. Ama yarin kadin doğum soktoruna sorup oyle devam edeceğim153 çıkmış sizinki kaç çıktı
Benim doktor gebeliğin ilk 3 ayı B12 kullanilmaz dedi 3 aydan sonra ilaç vericem dedki bakalım b yi çok takmadım aslında ben troit ve d vitamini daha önemli şuan içinBenim 80di. 1 ay önce basladim sonra hamilelik şüphesi olunca biraktmml. Suan 124. Aile hekimi 300 400 olmasu lazim dedi. Ama yarin kadin doğum soktoruna sorup oyle devam edeceğim
Baya dusukmus sizinde duzelmistir umarımBenimki düşüktü bayadır tedavi alıyorum 24 mayıs randevum var ölçtüreceğim 124 düçook düşüktü d vitaminimde öyleydi 6.5 birşeylerdi. Baya ilaçlar aldım iğneler ne oluyor bakalım
İnşallah bakalımBaya dusukmus sizinde duzelmistir umarım