Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar çıktım şimdi doktordan TSH 10 üzeri olunca evet kork şuan yüksek ama korkulacak durum yok dedi 125 lik ilaç başladı ve doğuma kadar her ay düzenli görüşeceğiz dedi

Kuzum benim hala pıhtı geliyor ama artık özür kanına giriyor diye bugün abdest aldım. Sen ne yaptın ovulasyon testinde gördün mü çatlamayı; şafak kaç 😍

Eltimlere geldik burada geçireceğiz haftasonunu; pek aktif olamayabilirim.
Ben yumurtlma belirtisi yaşadım değerlendirdim ama testte pik görmedim henüz testimde de az 🤣artık olduğu kadar canım. 👍 Bugün 18. gün 🙈
2 Haziran adet günüm Hesabıma göre 😏

Arkadaşlar gebelikten önce b12si çok düşük olan var mı. İlaç kullanırken hamile kalınırsa ilaca devam edilmesi gerekir mi? Ya da b12nin çok düşük olması ilk aylarda zararlı olur mu?
Doktorunuza danışın . Bugün yapılan testlerde B12 çok düşük çıktı bende ama doktorum ilk 3 ay b12 vermiyoruz dedi bilginize....

Ay bir bebek ağlıyor catlicak balkonda oyle böyle ses gelmiyor abow napcam böyle şeylerde bebem olunca ben biraz zorlancam zaar böyle şeylerde

Benim 80di. 1 ay önce basladim sonra hamilelik şüphesi olunca biraktmml. Suan 124. Aile hekimi 300 400 olmasu lazim dedi. Ama yarin kadin doğum soktoruna sorup oyle devam edeceğim
Benim doktor gebeliğin ilk 3 ayı B12 kullanilmaz dedi 3 aydan sonra ilaç vericem dedki bakalım b yi çok takmadım aslında ben troit ve d vitamini daha önemli şuan için

Baya dusukmus sizinde duzelmistir umarım 🙏🙏
İnşallah bakalım 🙈 haber ederim nasıl olduğunu 🤗d vitaminim için ilacım vardı manyak sağlık ocağında doktor yazmadı inşllah doktorum bumun için birşey demez. Adamı hemen değiştim tuhaf birisiydi. Çok kişi gitmiyordu ona bende bilmeden almışım ona. Doktorun yazdığı ilacı yazmadı düşünebiliyor musun? 🙈 Bu sebeble inşlh iyidir değerlerim 🙄kullanmamış oldumm.

X