Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktor gebeliğin ilk 3 ayı B12 kullanilmaz dedi 3 aydan sonra ilaç vericem dedki bakalım b yi çok takmadım aslında ben troit ve d vitamini daha önemli şuan için
Bende bugün hastaneye gittim randevu alamadim kapaliydi 9dan once gittim belki bakarlar diye ama sira vermediler🤕 bende hemsiresine sordum doktorun b12 cok önemli değil zaten 3 aydan sonra multivitamin veriyoruz biz ilk üç ay b12 falan onemsemiyoruz dedi. İlk 3 ay sadece folik asit dedi. Bende kullanmayacağım fazla sentetik şeyler kullanmak istemiyorum. Simdilik sadece tiroit kullaniyorum

Bende bugün hastaneye gittim randevu alamadim kapaliydi 9dan once gittim belki bakarlar diye ama sira vermediler🤕 bende hemsiresine sordum doktorun b12 cok önemli değil zaten 3 aydan sonra multivitamin veriyoruz biz ilk üç ay b12 falan onemsemiyoruz dedi. İlk 3 ay sadece folik asit dedi. Bende kullanmayacağım fazla sentetik şeyler kullanmak istemiyorum. Simdilik sadece tiroit kullaniyorum
Troit ilacı ne kullanıyorsun

Aynen d vitamini ve troit çok önemli 3 aydan sonraymis diğerleri. Hastaneler eskiden bakıyordu öyle sabah erken gidince ama pandemiden sonra sistemi değiştirdiler 🤦

Aynen d vitamini ve troit çok önemli 3 aydan sonraymis diğerleri. Hastaneler eskiden bakıyordu öyle sabah erken gidince ama pandemiden sonra sistemi değiştirdiler 🤦
Yani tam.degsitirsinler ama mhrs ve 182 de de randevu yok. Neye göre gideceğiz. Gerçekten çok büyük saçmalık bu hastane sistemleri.

Yani tam.degsitirsinler ama mhrs ve 182 de de randevu yok. Neye göre gideceğiz. Gerçekten çok büyük saçmalık bu hastane sistemleri.
Aynen aynen bende mahvoldum bide 3 aydan sonra başka ploklinik vs bakılıyor hakkaten sistem Allah'a emanet yürüyor malesef

Benimki 6.7🤕
Ben normalde İstanbul'da çalışıyorum. Ama farkli küçük bir ilçede yasiyorum artik. Bi istanbul bi yaşadığım şehir derken zor olacak bakalim
Daholiyeye randevu takip edin mutlaka o zaman 0.25 lik yetmeyebilir kaç kg siniz kiloyu 1.1 ile çarptı yanlış hatırlamıyorsam benim doktor

Ya kizlar hala adet ağrısı gibi küçük küçük ağrılarım var sizde de var mı sormadım ben doktora hala devam etmesi normal mi 🤔

Benim genelde sabah ilk uyandığımda oluyor ama çok hafif önemsemedim ben de.
Gün içinde neredeyse hep var yaa dün daha çok vurdu aslında ama aşırı yoruldum bütün gün hastane hastane dolandım durdum hep dışarı işlerim vardı akşamda 2 saatlik yolculuk dedim yoruldum ondan heralde ama devam edio aklıma karpuz kabuğu kaçtı 🤣🤣

X