Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bişi sorucam kan sonuçların çıktı B12 azalmış fakat d vitamini neredeyse hiç kalmamış vücudumda değer sadece 8 haftaya cumaya kadar beklemeden doktora gitsem mi ya d vitamini önemli

Çok teşekkür ederim canim detaylı açıklaman için ben riske attım en iyisu randevu alım direk merkezi sistemden aç karınla ve sabah giderim dediğin gibu

Kizlar bişi sorucam kan sonuçların çıktı B12 azalmış fakat d vitamini neredeyse hiç kalmamış vücudumda değer sadece 8 haftaya cumaya kadar beklemeden doktora gitsem mi ya d vitamini önemli
Canım benim d vitaminim 6 çıktı en son gebelikten önce iç hastalıklarına görüşmüştüm bana desiferol verdi hap olanından şimdi kadın doğumcuya dedim gebelikten önce d vitaminim düşüktü dedim kullanmaya düşüktü dedim dusuktu devam edeyimmi dedim henüz ben gebelik için bu gerekli testleri vermeme rağmen adam bana kullan dedi yani d vitamini önemli çünkü istersen eczaneden d vitamini al kullan doktora gitmeye üşenirsin yada gereksiz para harcamak istemiyorsan ben desiferol kullanıyorum sarı beyaz küçük şişede

Hastaneyi aradım d vitaminin den önce troitler için acil bekleme gel dediler daholiyeye yönlendirdi şimdi akşam doktorunu bekliyorum ilaç yazolcakmis tsh 5.23 cikti

Hemen düşüyormuş ilaçla merak etme bi şey olmaz canım.
İlkinde de mi ilaç kullanmıştın?
Evet ama çok net hatırlamıyorum wala ben bekarliktada hipotroit hastasıydim zaten 7 8 yıl evvel değerlerim kendiliğinden normale döndü ve doktor ilacı biraktirtmisti ama gebeliklerde fırlıyor

Evet benim 1 haftada 5.7den 1.9a düşmüştü. Sıkmayın canınızı hiçbir sey olmaz Allah'ın izniyle
Peki bunun alt sınırı var mı? Ya bilmeden bu sefer de çok düşerse
Ayda bir mi kontrol ediliyor
İçime kurt düştü yarın sabah doktorumu arayıp soracağım ben de tekrar bakılsın olmazsa

Peki bunun alt sınırı var mı? Ya bilmeden bu sefer de çok düşerse
Ayda bir mi kontrol ediliyor
İçime kurt düştü yarın sabah doktorumu arayıp soracağım ben de tekrar bakılsın olmazsa
Bana kullan bir ay sonra tekrar bakalım demişti. Tekrar bakmaya gerek kalmamisti. Ama şimdi bi 10 gün sonra tekrar bakılmasını isteyeceğim.

Hastaneyi aradım d vitaminin den önce troitler için acil bekleme gel dediler daholiyeye yönlendirdi şimdi akşam doktorunu bekliyorum ilaç yazolcakmis tsh 5.23 cikti
TSh biraz yüksek çıkmış cnm gebelikten önce kaçtı senin Tsh ? Aşırı yüksek deil ama korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…