Evet ya fazla ultrason iyi değil diye duydum bende. Doktorum uzun süre bakmıyor zaten benim, ölçümleri yapıyor kapatıyor. Kızımda da renkli ultrasonu açmazdı rahatsız oluyor çocuk diye. Ama insan merak ediyor işte ev tipi ultrasonlardan alalım diyordum ben eşime sürekli görmek için :)Benim de kızımda geç döllenmeydi hatta doktor son adet tarihini değiştirmişti benim ona rağmen genelde geriden gelirdi çok nadir uyumlu olurdu.
Bunda şimdilik uyumlu ilerliyor zamanında döllenmiş demek ki
Benimki de 5 hafta sonra çağırdıbeklicez mecbur. Çok şükür riskli bi durum yok çok fazla ultrasona girmek de iyi değil diye biliyorum. Yurtdışında toplamda 3-4 kez bakılıyormuş ultrasonla
Hatta kalbini dinliyoruz ya o bile zarar verebiliyomuş ilk haftalarda. O yüzden bazı doktorlar dinletmiyor sonuçta orda görülüyo kalbinin attığı diye.Evet ya fazla ultrason iyi değil diye duydum bende. Doktorum uzun süre bakmıyor zaten benim, ölçümleri yapıyor kapatıyor. Kızımda da renkli ultrasonu açmazdı rahatsız oluyor çocuk diye. Ama insan merak ediyor işte ev tipi ultrasonlardan alalım diyordum ben eşime sürekli görmek için :)
HAYIR sanirim menopoza girdimGünaydın kız haso naptın adet oldun mu
Oyyy kuzum yaaa rabbim o günleri ne sana nedeÇok iyi anlıyorum. Ben düşük olmadım habersiz kontrole gidiyorum çocuk zaten içimde parçalanmış haberim yok ne durumdayım öğrenmek heyecanıyla gittim kendi doktorm bana düşük riskin yüksek dedi. Neyse kendi doktorm o gün yoktu başka doktor baktı burada çocuk yok dediben nasıl yok yalan mı söylüyorum adam pazartesi gel kürtaj yaparız dedi ben ne oluyor biranda yüzüme vurdu şoka girdim çıktım dışarı nefes nefese kalsam çok kötü kavga çıkacaktı açıkla be adam nasıl yok ben ne yaşamışım. Ayy o gün birde komşudan bir arkadaşımla gelmiştim o da evde test yaptı hamileydi onun adına sevindim ama hayt bazen küfür ediyor insana acı yaşatıyor bazı anları oradan gittim özele hemen o açıkladı böyle böyle. Dediğin gibi çok kişi gelebilir olblr ama insan olmak herkese nasip değil. Birde o arkadaşım benim özeldeki doktoruma sürekli kendini soruyor çocuk kaybetmişim elinde ultrason sonucu almıştı onu gösteriyor kendini soruyor kadınla 10 dk muhabbet etti yuhh dedim onu da yanımda götürdüğüm güne lanet ettim. Hadi normal muayne olsam neyse de ben bebeğim yok kaybolmuş sus daa nerdeee. Öyle şeylerdi ki insanları öğreniyorsun. Hayatı öğreniyorsun.
Günaydın canım evdeyim ya tadını çıkarıyorum geç kalktım kahvathvlatı masasındayımBideeee gunaydinnnn cümleten sayfa halkı kalkın öğlen oldu
1 gün yada 2 gün önce öğrendim 121 di canımHamile.olan arkadaşlar, hamileliğini bat in ilk gunu öğrenenler beta değeriniz kaçtı?
Battan bir iki gün önce mi1 gün yada 2 gün önce öğrendim 121 di canım
Daha ne yapsın doktor iyisine denk gelmişsin bakHastaneye geldim oğlumda getirmek zorunda kaldım sıra beklerken bana dio ki anne sabret kardeşim gelecek sık disiniultrasona dün girmissin hergun girme bakmiyim sonuçta çokta sağlıklı bişi değil dedi tamam dedim bende tüm testlerin girişini yaptı wala özelde muayene oluyorum die arıza çıkarır belki die düşündüm ama bide doktorun liste verdi mi ona göre yapayım tahlillerini dedi
Gece yarısı vermiştim 1 gün önce yaBattan bir iki gün önce mi
Gece yarısı vermiştim 1 gün önce ya
Senin kaç canım döllenme ile alakalı birşey seninki erken yada geç olmuş olabilir kaçsaAnladım. Teşekkürler cevabınız için.
Salı günü bat günüydü 45 çıkmıştı. Bugün tekrar verdim akşama anca çıkar muhtemelen. Ben ilkinde baya gec öğrenmiştim 7000di. Şuan kestiremiyoum o yüzden..baska bi konuda bi kıza da 40 için az demişler. Bende sizlere sormak istedim.Senin kaç canım döllenme ile alakalı birşey seninki erken yada geç olmuş olabilir kaçsa
Aynen kız wala ikinip skiliofum terslerse die dedi ne için geldin tekten tahlil için dedimDaha ne yapsın doktor iyisine denk gelmişsin bak
Aminn inşallahOyyy kuzum yaaa rabbim o günleri ne sana nedeMetsi6 nede başka kimselere göstermesin inş uzak olsun o günler
Kuzum benim 121 ama banada az dediler dış gebe vırt zırt diye burda çok arkadaş var 20 ile öğrenen bile var ben oğlumu 18 ile öğrendim şuan 9 yaşında hiç sıkna canını sağlıkla gelsin bebişinSalı günü bat günüydü 45 çıkmıştı. Bugün tekrar verdim akşama anca çıkar muhtemelen. Ben ilkinde baya gec öğrenmiştim 7000di. Şuan kestiremiyoum o yüzden..baska bi konuda bi kıza da 40 için az demişler. Bende sizlere sormak istedim.
Ikınıp sifonu terslerse diye ne bu kız anlamadım senin klavye bir böleAynen kız wala ikinip skiliofum terslerse die dedi ne için geldin tekten tahlil için dedim
Çok sağolun Allah razı olsun:)Kuzum benim 121 ama banada az dediler dış gebe vırt zırt diye burda çok arkadaş var 20 ile öğrenen bile var ben oğlumu 18 ile öğrendim şuan 9 yaşında hiç sıkna canını sağlıkla gelsin bebişin
İKinip sıkılıyordum yazmak istedim. Tamam tamam dikkat edicem bundan sonraIkınıp sifonu terslerse diye ne bu kız anlamadım senin klavye bir böle
Bende şüpheli yaklaşırdım senin gibi ya. İçine sinmiyorsa değiştirmelisin bence. 9 aylık yolculuğa güvenmediğin biriyle çıkamazsın ki :/Ya kizlar bana bı akıl verin fena halde içim bulandı. Şimdi benim 2 haftadır gittiğim ve Allah kısmet ederse doğumda o hastane de plabladigim doktor 2 seferdir bir karışıklık yapıyor.
1. Si ilk gittiğimde ilaç vermicem vs dedi haftaya gel kan tahlil isticem flan çıktım muayeneden teline mesaj fitil ilaç vermiş döndüm hemen sordum kendisi değil asistanı muhattap oldu dedim böyle böyle bana ilaç yszmicam dedi ama msj geldi baktı sistemden ilaç yazmış kullanın dedi ama fitil bı zararı olmasın die usteledim hayır doktorumuz yazmış dedi neyse tam eczaneye geldim int bı bakayım ne fitili bu die iltihap için fitil ama gebelerde düşükle sonuçlanabilir die bı ibare var tam hastaneye geri dönerken Cat aradılar hastaneden işte efendim karışıklık olmuş sakin ilacı kullanmayın biz sistemden sildik neyse ok dedim
2. Si ise dün kontrolde mide bulantım için ilaç yazdım dedi neyse az önce eczaneye uğradım bu seferde tanıyı eksik girdiğinden ilacı alamıyorum he ücretli alırım sorun değil sonuçta antibiyotik değil ama anam bu doktor utanmasa bebeleri karıştırır ben mi yanlış düşünüyorum
Siz olsaniz biraz daha giderek devam edermiydiniz