Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya fazla ultrason iyi değil diye duydum bende. Doktorum uzun süre bakmıyor zaten benim, ölçümleri yapıyor kapatıyor. Kızımda da renkli ultrasonu açmazdı rahatsız oluyor çocuk diye. Ama insan merak ediyor işte ev tipi ultrasonlardan alalım diyordum ben eşime sürekli görmek için :)

Hatta kalbini dinliyoruz ya o bile zarar verebiliyomuş ilk haftalarda. O yüzden bazı doktorlar dinletmiyor sonuçta orda görülüyo kalbinin attığı diye.
Aman sağlıklı ilerlesin de görmeyelim napalım.

Oyyy kuzum yaaa rabbim o günleri ne sana nede Metsi6 nede başka kimselere göstermesin inş uzak olsun o günler

Daha ne yapsın doktor iyisine denk gelmişsin bak

Senin kaç canım döllenme ile alakalı birşey seninki erken yada geç olmuş olabilir kaçsa
Salı günü bat günüydü 45 çıkmıştı. Bugün tekrar verdim akşama anca çıkar muhtemelen. Ben ilkinde baya gec öğrenmiştim 7000di. Şuan kestiremiyoum o yüzden..baska bi konuda bi kıza da 40 için az demişler. Bende sizlere sormak istedim.

Ya kizlar bana bı akıl verin fena halde içim bulandı. Şimdi benim 2 haftadır gittiğim ve Allah kısmet ederse doğumda o hastane de plabladigim doktor 2 seferdir bir karışıklık yapıyor.
1. Si ilk gittiğimde ilaç vermicem vs dedi haftaya gel kan tahlil isticem flan çıktım muayeneden teline mesaj fitil ilaç vermiş döndüm hemen sordum kendisi değil asistanı muhattap oldu dedim böyle böyle bana ilaç yszmicam dedi ama msj geldi baktı sistemden ilaç yazmış kullanın dedi ama fitil bı zararı olmasın die usteledim hayır doktorumuz yazmış dedi neyse tam eczaneye geldim int bı bakayım ne fitili bu die iltihap için fitil ama gebelerde düşükle sonuçlanabilir die bı ibare var tam hastaneye geri dönerken Cat aradılar hastaneden işte efendim karışıklık olmuş sakin ilacı kullanmayın biz sistemden sildik neyse ok dedim
2. Si ise dün kontrolde mide bulantım için ilaç yazdım dedi neyse az önce eczaneye uğradım bu seferde tanıyı eksik girdiğinden ilacı alamıyorum he ücretli alırım sorun değil sonuçta antibiyotik değil ama anam bu doktor utanmasa bebeleri karıştırır ben mi yanlış düşünüyorum
Siz olsaniz biraz daha giderek devam edermiydiniz

Kuzum benim 121 ama banada az dediler dış gebe vırt zırt diye burda çok arkadaş var 20 ile öğrenen bile var ben oğlumu 18 ile öğrendim şuan 9 yaşında hiç sıkna canını sağlıkla gelsin bebişin

Bende şüpheli yaklaşırdım senin gibi ya. İçine sinmiyorsa değiştirmelisin bence. 9 aylık yolculuğa güvenmediğin biriyle çıkamazsın ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…