Ya kizlar bana bı akıl verin fena halde içim bulandı. Şimdi benim 2 haftadır gittiğim ve Allah kısmet ederse doğumda o hastane de plabladigim doktor 2 seferdir bir karışıklık yapıyor.
1. Si ilk gittiğimde ilaç vermicem vs dedi haftaya gel kan tahlil isticem flan çıktım muayeneden teline mesaj fitil ilaç vermiş döndüm hemen sordum kendisi değil asistanı muhattap oldu dedim böyle böyle bana ilaç yszmicam dedi ama msj geldi baktı sistemden ilaç yazmış kullanın dedi ama fitil bı zararı olmasın die usteledim hayır doktorumuz yazmış dedi neyse tam eczaneye geldim int bı bakayım ne fitili bu die iltihap için fitil ama gebelerde düşükle sonuçlanabilir die bı ibare var tam hastaneye geri dönerken Cat aradılar hastaneden işte efendim karışıklık olmuş sakin ilacı kullanmayın biz sistemden sildik neyse ok dedim
2. Si ise dün kontrolde mide bulantım için ilaç yazdım dedi neyse az önce eczaneye uğradım bu seferde tanıyı eksik girdiğinden ilacı alamıyorum he ücretli alırım sorun değil sonuçta antibiyotik değil ama anam bu doktor utanmasa bebeleri karıştırır ben mi yanlış düşünüyorum
Siz olsaniz biraz daha giderek devam edermiydiniz