Doğrudur kuzum bilemedim bana cm söylemedi bende sormadım kalp i dinleyince mest oluyordum aklıma gelmiyorduYok Yok gelmiyor hiç kalp atışı da normal dedi bebek 1.03 cm dedi doğru anladıysam Arzum doğru mudur
Aman gelmeden düzelir inş kanama rabbim esirgesin kuzumYok Yok gelmiyor hiç kalp atışı da normal dedi bebek 1.03 cm dedi doğru anladıysam Arzum doğru mudur
Kuzum banada vermişti antibiyotik bende hsg den önce başladım ama ne verdi şuan hatırlamıyorum benimde 3 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik amma tutmadı inş seninkide tutar canımArsoney T tulperde kızlar ve diğer HSG çekinmis arkadaşlar size bir sorum var. Bende bugün çekindim ve doktor MONODOKS diye bir antibiyotik verdi... İçeriğini okudum gebeler veya şüphesi olanlar KESİNLİKLE KULLANMAYİN bebekte sakatlığa sebep oluyor falan yazıyor.. benim 3 gün sonra yumurtlama günüm ben napacam? Doktor bu ayı mutlaka değerlendir dedi sizne yaptınız?
CatlamisDun boyleydi ama bu gun pik degil gibi
Ic ilacini bisey olmaz bende kullandimArsoney T tulperde kızlar ve diğer HSG çekinmis arkadaşlar size bir sorum var. Bende bugün çekindim ve doktor MONODOKS diye bir antibiyotik verdi... İçeriğini okudum gebeler veya şüphesi olanlar KESİNLİKLE KULLANMAYİN bebekte sakatlığa sebep oluyor falan yazıyor.. benim 3 gün sonra yumurtlama günüm ben napacam? Doktor bu ayı mutlaka değerlendir dedi sizne yaptınız?
Hala o yumurta beyazi gibi akinti geliyo ilk defa boyle oluyo galiba bu sefer yumurtlamayi tami tamina yakaladimCatlamis
Ben hsg çekinmedim canım ama doktorun değerlendirin dediyse bi bildiği vardır herhalde. Ama ben olsam yine de doktora sorardım sanırım.Arsoney T tulperde kızlar ve diğer HSG çekinmis arkadaşlar size bir sorum var. Bende bugün çekindim ve doktor MONODOKS diye bir antibiyotik verdi... İçeriğini okudum gebeler veya şüphesi olanlar KESİNLİKLE KULLANMAYİN bebekte sakatlığa sebep oluyor falan yazıyor.. benim 3 gün sonra yumurtlama günüm ben napacam? Doktor bu ayı mutlaka değerlendir dedi sizne yaptınız?
Hangi ilacı kullandınız? MONODOKS mu? Sizde de gebelik oldu mu?Ic ilacini bisey olmaz bende kullandim
Canım yarın soracağım bende .. çünkü gebeler kesinlikle kullanmasin diyorBen hsg çekinmedim canım ama doktorun değerlendirin dediyse bi bildiği vardır herhalde. Ama ben olsam yine de doktora sorardım sanırım.
Allah razı olsun canım benim❤❤Gözün aydın maşallah bebişine kuzum
Allah razı olsun canım benimÇok sevindim canım gözün aydın
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman gözüküyor doğum. Kaç haftalık olmuş minik
Oh çok şükür canım darısı bize inşallah
Kalp atımı kaçtı?
O akıntı her ay olur aslındaHala o yumurta beyazi gibi akinti geliyo ilk defa boyle oluyo galiba bu sefer yumurtlamayi tami tamina yakaladim
Donguye gore yaniValla sanirim oyleydi ben boyle bisi hic gormedim oluyodu tabi akinti boyle de bu kadar cok degildi azcik geliyodu 1 kere sadece birde adet olmam gereken gunu tam 15 gun gecmis