Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arsoney T tulperde kızlar ve diğer HSG çekinmis arkadaşlar size bir sorum var. Bende bugün çekindim ve doktor MONODOKS diye bir antibiyotik verdi... İçeriğini okudum gebeler veya şüphesi olanlar KESİNLİKLE KULLANMAYİN bebekte sakatlığa sebep oluyor falan yazıyor.. benim 3 gün sonra yumurtlama günüm ben napacam? Doktor bu ayı mutlaka değerlendir dedi sizne yaptınız?

Kuzum banada vermişti antibiyotik bende hsg den önce başladım ama ne verdi şuan hatırlamıyorum benimde 3 gün sonra yumurtlamam oldu değerlendirdik amma tutmadı inş seninkide tutar canım

Ic ilacini bisey olmaz bende kullandim

Ben hsg çekinmedim canım ama doktorun değerlendirin dediyse bi bildiği vardır herhalde. Ama ben olsam yine de doktora sorardım sanırım.

Hala o yumurta beyazi gibi akinti geliyo ilk defa boyle oluyo galiba bu sefer yumurtlamayi tami tamina yakaladim
O akıntı her ay olur aslında
Acaba şimdiye kadar sağlıklı bir yumurtlama mı olmuyordu

Valla sanirim oyleydi ben boyle bisi hic gormedim oluyodu tabi akinti boyle de bu kadar cok degildi azcik geliyodu 1 kere sadece birde adet olmam gereken gunu tam 15 gun gecmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…