Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inş Allah Allah bu kanamalarda moda oldu kim hamile kalsa muhabkkak birşey oluyor bende fitil ve hafta 1 iğne kullanıyorum canım

Kızlar doktordan çıktım şükür kalp atışını duyduk daha kucuk olduğu icin az geldi ses ama duyduk haftasıyla uyumlu dedi ☺ darısı diğer haber bekleyenlerin başına insallah❤
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman gözüküyor doğum. Kaç haftalık olmuş minik

Ay valla ayıp mayıp yok zafere giden yolda her yol mübah
Değil tabi canım şaka yapıyorum sanki biz yapmamışız konuşmamışız gibi demi şey gibi oldu hani analarımız gençken yaptıklarını biz yapınca siz yapmayın diye öğüt veriyorlar ya onun gibi oldu

Tabi tabi. Gerçi insan böyle anlatınca da utanmıyor değil ama sonuçta belki faydası olur kitabı yok ki açıp bakalım sonuçta

Aynı şeyleri yaşamışız bugün bende gittim kalp atışını duydum ilk kez ama kese ustunde kanama gördü kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı progesteron 100 mg verdi haftaya gel dedi canım inşallah birşey olmaz neredesin sen hangi il

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…