Kiskancliktan catladiniz zaten bu gunBiz senin yaşında sevismiyorduk kıskandık
Ben biyologum hormon testime baktim yani
Ay olur mu tam yumurtlama zamanı köyde ne isi var gelsin hemenKiskancliktan catladiniz zaten bu gunkocamda koye gittti sevisemedim zaten yaniyrummm ,
Sonra kocalari da isemis onlar da kopurmus amaBen de çamaşır suyuna falan işedin sandım
Burda öyle gebelik testi yapanlar da okudum da
Ay hadi insallah işte doktor dediki bi 5 yıla hamile kalmayı düşünmüyorsan (kız desene çamaşır suyuna isedim falan diye
Çok sevindim inşallah bu ay beraber hamis kaliciiiz
Senin şeyin bize dert oldu yaGeliyomus cikmis
He yok kiz o ne öyle şey mi olurBen de çamaşır suyuna falan işedin sandım
Burda öyle gebelik testi yapanlar da okudum da
Ben 6 ay kalmazsam esimi gönderirim dr.a muhtemelenAy hadi insallah işte doktor dediki bi 5 yıla hamile kalmayı düşünmüyorsan ()eşine de baktir boşa ugrasmamis olursunuz az daha denicem ama
Evet onu önerdi haberin olsun canim kac ay oldu benim 4 ay bittiBen 6 ay kalmazsam esimi gönderirim dr.a muhtemelen
Ahahahahahah regl olmadan yumurtlamaya gectim level atladim resmenSenin şeyin bize dert oldu yaben reglym boş geçiyor geceler bari sen yap
Bakalım bu ay ilk aydı ve reglm ilk kez sapıttı. Gerçi bizde her zaman gunasiri ilişki olur. Bu ay hem ramazan hem kayiplardan bir defa 4 gün ara vermisiz. Tam o sırada yumurtlamadiysam sorun olabilir demektir.Evet onu önerdi haberin olsun canim kac ay oldu benim 4 ay bitti
Vay daha yenilmiş ne guzel ben de aldim adetimiz yakin gibi beraber takip ederiz yumurtlamayi artik=)Bakalım bu ay ilk aydı ve reglm ilk kez sapıttı. Gerçi bizde her zaman gunasiri ilişki olur. Bu ay hem ramazan hem kayiplardan bir defa 4 gün ara vermisiz. Tam o sırada yumurtlamadiysam sorun olabilir demektir.
Bu ay ovulasyon aldım Bakalım gene gecikecek mi diye yoksa ilişki takibi yapmiyorum ben 30 günün 15i zaten kalp takvimde
Destekler kullanıyorlar yine de artmazsa asilama öneriliyor diye biliyorumEste sıkıntı varsa ilacı falan mı oluyor nasıl oluyor acaba
Aynen Allah korusunDestekler kullanıyorlar yine de artmazsa asilama öneriliyor diye biliyorum
Aman ihtiyaç kalmasın inşallah.
İnşallah canımVay daha yenilmiş ne guzel ben de aldim adetimiz yakin gibi beraber takip ederiz yumurtlamayi artik=)