Ya benim kızım kolik bi bebekti şimdi uykusuzluk deyince aklıma geldi. Sabahlar olmuyordu resmen ne uzun geliyordu bana.En başta bana da sorana evet ama daha doktora gitmedim sadece evdeki test pozitif çıktı kan verdim oda pozitif bakalim diyordumşimdi keseyi gördüm direk söylüyorum hamileyim die intihar kısmına şiddetle katılıyorum herşeyi az çok hatırlıyorum ama çekilen acı vs uykusuzluk bilmem ne zerre hafızamda değil
Çok sağol canım :)Maşallah gözün aydın canım
Olmaz Allah'ın izniyle gönlünü ferah tut bol bol dinlen kuzum öle olupda düzelen çok var korkma bebişimiz iyi Allah a şükürİnşallah olmaz kızlar dua edin ben çok evhamliyim bu hafta izin aldım salı gününe kadar çalışmayacagim aktif bir kanamam lekelenmem yok zaten inşallah olmaz
Uyuşmazlık yan haberin yoktu ama o yorumu yaparkenYapabiliyor demekki uyuşmazlık da vücut bebeği yabancı olarak görüyormuş imha etmeye çalışıyormuş onu engellemek için
Uyuşmazlıktan haberim yoktu o yorumu yaparkenYapabiliyor demekki uyuşmazlık da vücut bebeği yabancı olarak görüyormuş imha etmeye çalışıyormuş onu engellemek için
İnşallah inşallah olmaz arzum sizde de var mı uyuşmazlık negatif misin sen de. Birde progesteron 100 mg başladı ama ağzından aldımKuzum bende iğne oldum dün uyuşmazlık iğnesi hiç korkma sende dinlen bol bol sıkma canını kalbini duymuşsun çok şükür bebişin ya birşey olmaz Allah'ın izniyle bende de leke olunca hemen uyuşmazlık iğnesi vurdurdu Kan testi aldı seninki gibi
Evet kuzum bizdede var ben negatif eşim pozitf bana 200 mg verdi ama ağızdan alma fitil olarak kullan miğdeni bulandırır dediİnşallah inşallah olmaz arzum sizde de var mı uyuşmazlık negatif misin sen de. Birde progesteron 100 mg başladı ama ağzından aldım
Aa benim kız da öyleydi ciddenİki değerde birbirinden farklı cinsiyet140 ve altı erkek üstü ise kız derler genelde
Bu bebegin değil yumurtanin yaşı oluyor 7+4 olanŞimdi bebeğm 7+4 günlükmüş ya en son reglimin 2. gününe denk geliyor hesaplamama göre. Eeee o zaman ben regldim zaten bu bebek ne zaman oldu :)
Derin iliski nedirDerin ilişki deneyin. Öncesinde eşine sert kahve yap, maden suyu içiren de varmış :)
Bizde derin ilişki denemiştik. Öncesinde kahve içmişti, ilişki bitiminden sonra hiç kalkmadım yataktan. Ayaklarımı duvara diktim altıma da yastık koydum öyle yattım :) Hadi tutsun inşallahhhh, dua ediyoruz bol bol :)
Ters misyoner diyor yani :)AlLah Allah dogy deniyoduk bu ay bizde net bir pozisyon yokmu bunun icin biz hep misyoner deniyoduk olmadi bide dogy deneyelim demistim net isim olarak birsey varmı
Senin üstte olduğun bir pozisyon olabilir. Yada yatağın kenarında belden yukarı yatar pozisyonda durduğun. Eşinin derine temas etmesi önemli yani.Derin iliski nedir
Çok bilgim yok pozisyon isimleri konusunda ama anlatmaya çalıştımAnladimmmm
Aaa anladımmm demek sürecimiz de aynı canımm ya peki lekelenmen nasıl geçti mi fayda etti miEvet kuzum bizdede var ben negatif eşim pozitf bana 200 mg verdi ama ağızdan alma fitil olarak kullan miğdeni bulandırır dedi
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar doktordan çıktım şükür kalp atışını duyduk daha kucuk olduğu icin az geldi ses ama duyduk haftasıyla uyumlu dedi ☺ darısı diğer haber bekleyenlerin başına insallah❤
Ben iğnede vurundum o iyi geldi fitile devam kesildi leke canım inş birdha olmaz senden geliyormu leke pekiAaa anladımmm demek sürecimiz de aynı canımm ya peki lekelenmen nasıl geçti mi fayda etti mi
Gözün aydın maşallah bebişine kuzumKızlar doktordan çıktım şükür kalp atışını duyduk daha kucuk olduğu icin az geldi ses ama duyduk haftasıyla uyumlu dedi ☺ darısı diğer haber bekleyenlerin başına insallah❤