- 20 Kasım 2019
- 3.698
- 5.858
- 36
Ayıp ayıpSenin üstte olduğun bir pozisyon olabilir. Yada yatağın kenarında belden yukarı yatar pozisyonda durduğun. Eşinin derine temas etmesi önemli yani.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıp ayıpSenin üstte olduğun bir pozisyon olabilir. Yada yatağın kenarında belden yukarı yatar pozisyonda durduğun. Eşinin derine temas etmesi önemli yani.
Kız haso senden benden önce doğmuş bilmediği yok vallaTers misyoner diyor yani :)
Allah'ım sana geliyorum tövbe yarabbDerin iliski nedir
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin inş Allah Allah bu kanamalarda moda oldu kim hamile kalsa muhabkkak birşey oluyor bende fitil ve hafta 1 iğne kullanıyorum canımKızlar merhaba ilk defa doktora gittim bugün, bebegin kalp atışını duyduk şükür ama üzerinde kan gördüğünü söyledi. Ve her gece 1 tane duphaston içmemi söyledi. İnternetten baktım, adet söktürücü olarak da veriliyormuş. Çok korktum içmesem mi kullandınız mı ?
6+1 olarak gözüktü
Hahaha biz bilmişiz de unutmuşuzKız haso senden benden önce doğmuş bilmediği yok valla
Ay valla ayıp mayıp yok zafere giden yolda her yol mübahAyıp ayıp
Tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne zaman gözüküyor doğum. Kaç haftalık olmuş minikKızlar doktordan çıktım şükür kalp atışını duyduk daha kucuk olduğu icin az geldi ses ama duyduk haftasıyla uyumlu dedi ☺ darısı diğer haber bekleyenlerin başına insallah❤
Değil tabi canım şaka yapıyorum sanki biz yapmamışız konuşmamışız gibi demi şey gibi oldu hani analarımız gençken yaptıklarını biz yapınca siz yapmayın diye öğüt veriyorlar ya onun gibi olduAy valla ayıp mayıp yok zafere giden yolda her yol mübah
He valla. Erken evlenmenin avantajlarını yaşıyor kızKız haso senden benden önce doğmuş bilmediği yok valla
Oh çok şükür canım darısı bize inşallahKızlar doktordan çıktım şükür kalp atışını duyduk daha kucuk olduğu icin az geldi ses ama duyduk haftasıyla uyumlu dedi ☺ darısı diğer haber bekleyenlerin başına insallah❤
Tabi tabi. Gerçi insan böyle anlatınca da utanmıyor değil ama sonuçta belki faydası olur kitabı yok ki açıp bakalım sonuçtaDeğil tabi canım şaka yapıyorum sanki biz yapmamışız konuşmamışız gibi demi şey gibi oldu hani analarımız gençken yaptıklarını biz yapınca siz yapmayın diye öğüt veriyorlar ya onun gibi oldu
Ah o masum zamanlarHe valla. Erken evlenmenin avantajlarını yaşıyor kız
Ben onun yaşındayken derin ilişki falan bilmezdim, öpüşerek hamile kalınıyo zannederdim ahahaha
Ya reelde kimseyle konuşamıyoruz zaten bunları, burda bari rahat bırakın hee ayıplamayın kızı aaTabi tabi. Gerçi insan böyle anlatınca da utanmıyor değil ama sonuçta belki faydası olur kitabı yok ki açıp bakalım sonuçta
Niye hamile kalamadigimi buldum opusmedigimdenHe valla. Erken evlenmenin avantajlarını yaşıyor kız
Ben onun yaşındayken derin ilişki falan bilmezdim, öpüşerek hamile kalınıyo zannederdim ahahaha
Kiskandin dimiKız haso senden benden önce doğmuş bilmediği yok valla
Ön sevişme önemli. Geçiştirme sen onuNiye hamile kalamadigimi buldum opusmedigimden
Opusmek masum geliyo daha atesli seyler seviyorumÖn sevişme önemli. Geçiştirme sen onu
Yok Yok gelmiyor hiç kalp atışı da normal dedi bebek 1.03 cm dedi doğru anladıysam Arzum doğru mudurBen iğnede vurundum o iyi geldi fitile devam kesildi leke canım inş birdha olmaz senden geliyormu leke peki
Aynı şeyleri yaşamışız bugün bende gittim kalp atışını duydum ilk kez ama kese ustunde kanama gördü kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı progesteron 100 mg verdi haftaya gel dedi canım inşallah birşey olmaz neredesin sen hangi ilKızlar merhaba ilk defa doktora gittim bugün, bebegin kalp atışını duyduk şükür ama üzerinde kan gördüğünü söyledi. Ve her gece 1 tane duphaston içmemi söyledi. İnternetten baktım, adet söktürücü olarak da veriliyormuş. Çok korktum içmesem mi kullandınız mı ?
6+1 olarak gözüktü
Bende bilmezdim vallaHe valla. Erken evlenmenin avantajlarını yaşıyor kız