Canım hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim. İnşallah sağsalim kucağına da alırsınAllah razı olsun canım benim darısı isteyen herkesin başına insallah6+5 dedi doktor
Allah razı olsun canım darısı başına inşallahCanım hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim. İnşallah sağsalim kucağına da alırsın
Ben kızıma hamile kaldığım gün normalden çok aşırı olmuştu o akıntı ve atesim 37.5 dereceye çıkmıştıValla sanirim oyleydi ben boyle bisi hic gormedim oluyodu tabi akinti boyle de bu kadar cok degildi azcik geliyodu 1 kere sadece birde adet olmam gereken gunu tam 15 gun gecmis
Kız öpüşmeden olur mu hiç, siz direk konuya mı giriyorsunuzNiye hamile kalamadigimi buldum opusmedigimden
HahajahajajhdjsjajaajjaajajKız öpüşmeden olur mu hiç, siz direk konuya mı giriyorsunuz
Ön sevişme de önemli gebelik için.
O süreçte spermler çoğalır, hızlanır, erkek o şevkle daha hızlı fırlatır
Kadın daha çok ıslanır, orgazm şansı artar. Bunlar gebelik için şart olmasa da ihtimali artıran şeyler
Canım sende mi HSG çekindinAllah razı olsun canım darısı başına inşallah
Kesin bilgi mi buAklıma daha usturuplu ifade gelmedi
Yok ben cekinmedimCanım sende mi HSG çekindin
Aman be ne ozleimizi koydunuz ne seyimizi dhdjfjjdjfjf tabiki sevisiyoruz cocukmu sandiniz beniKız öpüşmeden olur mu hiç, siz direk konuya mı giriyorsunuz
Kadın daha çok ıslanır, orgazm şansı artar. Bunlar gebelik için şart olmasa da ihtimali artıran şeyler
Benm bebe dogmadan ucmayi ogrensin istiyoHahajahajajhdjsjajaajjaajaj
Fırlatır kısmına çok güldüm
Nasıl yaptın kendineBen de hormon testi yaptim kendime masallah gupguzel çalışmalara devam haftaya
Ben biyologum hormon testime baktim yaniNasıl yaptın kendine
Kız Allah seni nediyim yaww bu kadar detaya inmeyeydin iyiydiKız öpüşmeden olur mu hiç, siz direk konuya mı giriyorsunuz
Biz senin yaşında sevismiyorduk kıskandıkAman be ne ozleimizi koydunuz ne seyimizi dhdjfjjdjfjf tabiki sevisiyoruz cocukmu sandiniz beni
Kız ben ne bilim evde birşeyler yaptın sandımBen biyologum hormon testime baktim yani
Qhaahahahahahah ay ne komik olmuş güldüm bayaBenm bebe dogmadan ucmayi ogrensin istiyo
Hehehe =)Kız ben ne bilim evde birşeyler yaptın sandım
Hahaha o çocuk kesin iş üstünde bi ağlarÖyle valla ya. Hele bi de çocuk olunca uyanmadan bitse diye aceleye geliyo hep