Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbım sağ salim kucagınıza almanızı nasıp etsın bızlerede nasıp etsın

Canım sen ne zaman kalp atışını duydun? Ben de yarın gideceğim inşallah. Lekelenmem yok gibi ama çok korkuyorum. Yarın 7+2 olacam
6+5 de duydum canım leke için gitmiş tim ozaman duyduk aman çok yorma kendini bu ara moda gibi ya herkesde belirsiz bir leke var nedeni yok nedense Allah'ım korusun miniklerimizi haber et yarına duyarsın bence sende kuzum

Benimde geçti ama şu an sağ kasığımda batma var neden böyle oluyor anlamadım bazı kişiler sorunsuz hamilelik atlatıyor biz de en ufak bişeyde korkuyoruz ya düşerse diye
Herkes bir olmuyor maalesef bende ilk hamileliğimde hiç böle şeyler yaşamadım ya ama bu bebiş dediki bu kdar çok istedin al bende sana böyle yapıyom diyor zarar

Z zesamu93 canım benim inşallah birşey olmaz sen korkma olur mu dua et çık yola ben ambulans görevlisiyim her gün yoldayım ama şükür birşeyim yok şuan inşallah olmaz Arsoney Allah korusun bebislerimizi bende şuan sıkıntı yok salı günü kalp atışına gideceğim dua edin 7+4 olacak inşallah

Yumurtlama gunun degerlendir canim

Aman maşallah mavişim olmasın inşallah sende duy o güzel sesi mutluluktan gözleri doluyor insanın çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…