Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Z zesamu93 canım benim inşallah birşey olmaz sen korkma olur mu dua et çık yola ben ambulans görevlisiyim her gün yoldayım ama şükür birşeyim yok şuan inşallah olmaz Arsoney Arsoney Allah korusun bebislerimizi bende şuan sıkıntı yok salı günü kalp atışına gideceğim dua edin 🥰 7+4 olacak inşallah ❤️
Inslalah kuzum ❤❤ hadi hayırlısı olsun inşallah duyarsınız kalp atışını gümbür gumbur😊

Benim de bugün uzun zamandır kaybolan kasık batmalarım geri döndü. Ani hareketlerde batıyor, rahim büyüdüğünden sanırım 🤔
Benim Bayadır kesildi onlar canım ama bende arada böle bacaklarimin üst kısmında yada kasık bölgemde böle sıcaklanma gerinme gibi bişey oluyor sanırım dediğin gibi rahim büyüyor yada oraya kan akışı oluyor bebekten dolayı ınsallah iyi şeylere isarettir☺

Herkese cümleten günaydın canlarım gönlünüzden ne geçiyorsa bugün o gerçekleşsin inşallah bugün doktora gidecek olanlarlardan hayırlı musmutlu haberler bekliyorum Allah dilediğinizi versin inşallah bebekleriniz sağ salim olsun kalp atışlarını duyun gümbür gumbur😊bebek isteyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Derdi sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin rabbim💕 bugün saat 4 te doktor randevum var umarım herşey yolundadır bebişten hayirli haberler alabilirim inşallah dualarınızı bekliyorum canlarım şimdiden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum ❤

Herkese cümleten günaydın canlarım gönlünüzden ne geçiyorsa bugün o gerçekleşsin inşallah bugün doktora gidecek olanlarlardan hayırlı musmutlu haberler bekliyorum Allah dilediğinizi versin inşallah bebekleriniz sağ salim olsun kalp atışlarını duyun gümbür gumbur😊bebek isteyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Derdi sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin rabbim💕 bugün saat 4 te doktor randevum var umarım herşey yolundadır bebişten hayirli haberler alabilirim inşallah dualarınızı bekliyorum canlarım şimdiden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum ❤
Dualarım seninle, inşallah sağlıkla görürsün bebişini :dua:

Dualarım seninle, inşallah sağlıkla görürsün bebişini :dua:
Allah razı olsun canım benimde dualarım seninle hayırlı haberler ver bize hemen duyar duymaz insallah canım bu arada eyer doktor aç karınla gel dediyse o şekilde git daha sağlıklı sonuç elde etmeniz için biraz dayanman gerekiyo bulantıya mecburen☺

Benim de bugün uzun zamandır kaybolan kasık batmalarım geri döndü. Ani hareketlerde batıyor, rahim büyüdüğünden sanırım 🤔
2. Ay regl zamanın yaklaşıyor benim ilk 3 ay her regl zamanımda olmuştu bu

Dualarimiz seninle canım benim Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Herkese günaydınnn, bugün kısmetse bebeğimizin kalp atışını duymaya gideceğiz :dua: Doktor kan sayımı vs de yapacağını söyledi. Aç gel demişti, mide bulantım çok dayanamayacağım sanırım. Tok karnına kan testi yaptıran oldu mu?
Maalesef aç gitmen gerek canım bugünlük biraz sabır

image.jpg

Kızlar duyduk kalp atışını çok şükür 💙💙 allahım isteyen herkese nasip etsinnnn. İlk ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilen var mıı 😍😍

X