- 31 Ağustos 2016
- 4.335
- 8.016
Agrin sancım var mı nasıl olsun canım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agrin sancım var mı nasıl olsun canım ?
Ağrım sancin var mı nasıl oldun canım ?
İlk gün akşam 9.30 dan ertesi gün saat 2 ye kadar sancı çektim çok şiddetli ama şimdi iyim çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın hem fiziksel hem ruhsal olarak çok zor Bi dönemAgrin sancım var mı nasıl olsun canım ?
Aminnn canım rabbim tez vakitte yeniden güzel haberler nasib etsin sanaİlk gün akşam 9.30 dan ertesi gün saat 2 ye kadar sancı çektim çok şiddetli ama şimdi iyim çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın hem fiziksel hem ruhsal olarak çok zor Bi dönem
Amin isteyen herkese hayırlı şekilde inşallahAminnn canım rabbim tez vakitte yeniden güzel haberler nasib etsin sana
Bardağın dolu yönünden bakmaya çalış kurtajsiz daha büyük travmasiz atlattın tabiki kolay olmamıştır ama beterin beteri var.İlk gün akşam 9.30 dan ertesi gün saat 2 ye kadar sancı çektim çok şiddetli ama şimdi iyim çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın hem fiziksel hem ruhsal olarak çok zor Bi dönem
Öyle tabiki herkes kendi çektiği acıyı bilir Rabbim daha büyük sınavlar vermesinBardağın dolu yönünden bakmaya çalış kurtajsiz daha büyük travmasiz atlattın tabiki kolay olmamıştır ama beterin beteri var.
Kaç haftalıksınız acaba geçmiş olsun benimde düşük tehlikem varAman iyi ol kuzum bende dinlenyorum düşük tehlikesi var bendede
Sen nasıl oldun canım yok bı yaramazlik fimiAman iyi ol kuzum bende dinlenyorum düşük tehlikesi var bendede
8+5 canım seninki kaç haftaKaç haftalıksınız acaba geçmiş olsun benimde düşük tehlikem var
İyiyim kuzum çok şükür leke gelmiyor çok şükür iğne ile fitilin faydası oluyor ama çok şişim bildiğin 4 5 aylık gibiyimSen nasıl oldun canım yok bı yaramazlik fimi
3 haftacik daha sık dişini bol bol yat dinlen Allah'ın izni ile geçecekİyiyim kuzum çok şükür leke gelmiyor çok şükür iğne ile fitilin faydası oluyor ama çok şişim bildiğin 4 5 aylık gibiyim
İnş kuzum inş geçer tez zamanda rabbim kimseye de göstermesin ya zor bi durum valla hakket 3 hafta sonra geçermi ya3 haftacik daha sık dişini bol bol yat dinlen Allah'ın izni ile geçecek
3 Aydan sonra düşük riski kayboluyor diye biliyorum ancak duruma göre değişebiliyor elbette. Ben iyi yanından düşündüm ins öle de olur Allah'ın izniyleİnş kuzum inş geçer tez zamanda rabbim kimseye de göstermesin ya zor bi durum valla hakket 3 hafta sonra geçermi ya
5 haftalığız bizde dün lekelenmem oldu8+5 canım seninki kaç hafta
İnş canım dediğin gibi güzel düşünelim güzel olsun rabbim zorluklarımızı kolay eylesin inş3
3 Aydan sonra düşük riski kayboluyor diye biliyorum ancak duruma göre değişebiliyor elbette. Ben iyi yanından düşündüm ins öle de olur Allah'ın izniyle
Benim birde 6. Haftada olmuştu5 haftalığız bizde dün lekelenmem oldu
Gittin mi canmValla sastim kaldim acile gidicem birazdan sat 2 mart
Nasıldı rengi koyumuydu acabaBenim birde 6. Haftada olmuştu