- 25 Mart 2021
- 533
- 1.057
Yaaa o zaman hissedeceğim anne olduğumu demiii ben daha hissedemiyorum bazen kendime kızıyorum nasıl içindekini hissetmezsin diyeAman maşallah mavişim olmasın inşallah sende duy o güzel sesi mutluluktan gözleri doluyor insanın çok güzel bir duygu rabbim herkese nasip etsin inş
Teşekkür ederimYumurtlama gunun degerlendir canim
İlk gün akşam 9.30 dan ertesi gün saat 2 ye kadar sancı çektim çok şiddetli ama şimdi iyim çok şükür rabbim kimseye yaşatmasın hem fiziksel hem ruhsal olarak çok zor Bi dönem
Teşekkür ederim Allah razı olsunCok geçmiş olsun canım
Inslalah kuzum ❤❤ hadi hayırlısı olsun inşallah duyarsınız kalp atışını gümbür gumbur
Benim Bayadır kesildi onlar canım ama bende arada böle bacaklarimin üst kısmında yada kasık bölgemde böle sıcaklanma gerinme gibi bişey oluyor sanırım dediğin gibi rahim büyüyor yada oraya kan akışı oluyor bebekten dolayı ınsallah iyi şeylere isarettir☺Benim de bugün uzun zamandır kaybolan kasık batmalarım geri döndü. Ani hareketlerde batıyor, rahim büyüdüğünden sanırım
Kuzum bende hissetmiyorum ki daha bebişi değişik birşey karnım gazdan dönüyor bazen acabamı diyorum sonra gaz mış meğerseYaaa o zaman hissedeceğim anne olduğumu demiii ben daha hissedemiyorum bazen kendime kızıyorum nasıl içindekini hissetmezsin diye
Dualarım seninle, inşallah sağlıkla görürsün bebişiniHerkese cümleten günaydın canlarım gönlünüzden ne geçiyorsa bugün o gerçekleşsin inşallah bugün doktora gidecek olanlarlardan hayırlı musmutlu haberler bekliyorum Allah dilediğinizi versin inşallah bebekleriniz sağ salim olsun kalp atışlarını duyun gümbür gumburbebek isteyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Derdi sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin rabbim bugün saat 4 te doktor randevum var umarım herşey yolundadır bebişten hayirli haberler alabilirim inşallah dualarınızı bekliyorum canlarım şimdiden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum ❤
Allah razı olsun canım benimde dualarım seninle hayırlı haberler ver bize hemen duyar duymaz insallah canım bu arada eyer doktor aç karınla gel dediyse o şekilde git daha sağlıklı sonuç elde etmeniz için biraz dayanman gerekiyo bulantıya mecburen☺Dualarım seninle, inşallah sağlıkla görürsün bebişini
2. Ay regl zamanın yaklaşıyor benim ilk 3 ay her regl zamanımda olmuştu buBenim de bugün uzun zamandır kaybolan kasık batmalarım geri döndü. Ani hareketlerde batıyor, rahim büyüdüğünden sanırım
Dualarimiz seninle canım benim Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinHerkese cümleten günaydın canlarım gönlünüzden ne geçiyorsa bugün o gerçekleşsin inşallah bugün doktora gidecek olanlarlardan hayırlı musmutlu haberler bekliyorum Allah dilediğinizi versin inşallah bebekleriniz sağ salim olsun kalp atışlarını duyun gümbür gumburbebek isteyenlere de rabbim en kısa zamanda nasip etsin. Derdi sıkıntısı olanların sıkıntısını gidersin rabbim bugün saat 4 te doktor randevum var umarım herşey yolundadır bebişten hayirli haberler alabilirim inşallah dualarınızı bekliyorum canlarım şimdiden Allah razı olsun hepinizi öpüyorum ❤
Maalesef aç gitmen gerek canım bugünlük biraz sabırHerkese günaydınnn, bugün kısmetse bebeğimizin kalp atışını duymaya gideceğizDoktor kan sayımı vs de yapacağını söyledi. Aç gel demişti, mide bulantım çok dayanamayacağım sanırım. Tok karnına kan testi yaptıran oldu mu?
Allah razı olsun canimDualarimiz seninle canım benim Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Maalesef aç gitmen gerek canım bugünlük biraz sabır
Hayırlı olsun kaç haftalıksınız?Eki Görüntüle 2850900
Kızlar duyduk kalp atışını çok şükürallahım isteyen herkese nasip etsinnnn. İlk ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilen var mıı
Cok sukur rabbim bizede nasip olur insallah kiz bence bebek solda gibiEki Görüntüle 2850900
Kızlar duyduk kalp atışını çok şükürallahım isteyen herkese nasip etsinnnn. İlk ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilen var mıı
Teşekkür ederimHayırlı olsun kaç haftalıksınız?
Sağda solda olmasından tahmin yapanlar var ama ben bilmiyorum canım.