Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayırlısı bakalım bi kızım var umarım bu erkektirCok sukur rabbim bizede nasip olur insallah kiz bence bebek solda gibi
Umarım Allah gonlune gore versinAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Hayırlısı bakalım bi kızım var umarım bu erkektir
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2850900
Kızlar duyduk kalp atışını çok şükürallahım isteyen herkese nasip etsinnnn. İlk ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilen var mıı
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım gözün aydinEki Görüntüle 2850900
Kızlar duyduk kalp atışını çok şükürallahım isteyen herkese nasip etsinnnn. İlk ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini yapabilen var mıı
teşekkür ederimHayırlı olsundarısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla sağ sol olayını bilmiyorum ama kalp atım hızına göre biraz bilgim var doktor söyledi mi atım hızıni
Çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin canım gözün aydin
Normal bence bebek enerji arıyorKızlar kahvaltı yapıyorum daha sofrayı toplarken yeniden acıkıyorum neden böyle hep açım ama hiçbi şey yiyesim gelmiyor..
Pik olmuş gibi bundan sonra test yapıp t yi silikleşmiş görürsen çatlamış demektir. Akşam tekrarla istersen kaçırmamak içinCatlamis galiba dimj ?
Dun boyleydi ama bu gun pik degil gibiPik olmuş gibi bundan sonra test yapıp t yi silikleşmiş görürsen çatlamış demektir. Akşam tekrarla istersen kaçırmamak için
İki değerde birbirinden farklı cinsiyetteşekkür ederim117 yada 157 gibi birşey söyledi sanırım emin değilim ama
Bi bu teori tuttu bak bendeİki değerde birbirinden farklı cinsiyet140 ve altı erkek üstü ise kız derler genelde
Oğlumda ilk gittiğim doktor kalbini duyar duymaz buna göre yorum yapmıştı ordan eminim aslındaBi bu teori tuttu bak bende
Kızımın 160'lardaydı ilk duyduğumuzda
Bilimsel bi yanı var o zaman doktor bile kaale aldığına göreOğlumda ilk gittiğim doktor kalbini duyar duymaz buna göre yorum yapmıştı ordan eminim aslında
AynennnBilimsel bi yanı var o zaman doktor bile kaale aldığına göre
O zaman evet çatlamışDun boyleydi ama bu gun pik degil gibi
Hayırlısı bakalımİki değerde birbirinden farklı cinsiyet140 ve altı erkek üstü ise kız derler genelde
Amin inşallah benimde bir oğlu var rabbim bir kız nasib etse sağlıkla çok iyi olurHayırlısı bakalımAllah hepimizin gönlüne göre verir inşallah