- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
Yumurta aki gibi diyecektin herhalde bu yumurtladigini ve catladigini gösterirAz once wc girdim girmeden once agda yaptim kupkuruydum wc de Avuc ici kadar yunurta sarisi akti resmen wcye soktayim hayatimda boyle birsey gormedim ne bu
Pardon evet yumurta aki 3 gun öncede hafif botle ama kanla karisik akmisti ona dayanarak ovu testi yapmistim yumurtlama gostermisti ama bu gun asiri yogundu haytimda gormedigim bsieydi resmenYumurta aki gibi diyecektin herhalde bu yumurtladigini ve catladigini gösterir
Kız dur daha kaç aydır deniyorsunuz.. doktorlar bile bir yıl veriyor doğal yoldan olması için. Hemen ümitsizliğe kapılıp stres yapma lütfen işi daha yokuşa sürersin yoksa..2 gün erken oldum.
14 gün öncesine gittim çokta güzel değerlendirmisiz gene de olmadı napcam ya niye olmuyor allahim
Üzülme bak ben ilk aydan kaldım ama nasip değilmiş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallahBenim düzenli regl allahtan 27 28 29 dan birinde oluyor 4 ay bitti işte ne bilim üzülüyorum evde bıcır bıcır gezen biri olsun istiyorum Allah buyuk hayirlisi olsun
Yumurta sarısı mı Yumurta akı mı?Az once wc girdim girmeden once agda yaptim kupkuruydum wc de Avuc ici kadar yunurta sarisi akti resmen wcye soktayim hayatimda boyle birsey gormedim ne bu
Aki dicektim pardonYumurta sarısı mı Yumurta akı mı?
Yumurtlamadır o zaman değerlendir. Yumurtlama zamanı öyle olur zatenPardon evet yumurta aki 3 gun öncede hafif botle ama kanla karisik akmisti ona dayanarak ovu testi yapmistim yumurtlama gostermisti ama bu gun asiri yogundu haytimda gormedigim bsieydi resmen
Simdi tekrar test yaptim catlamami oldu acaba diye hala koyuYumurtlamadır o zaman değerlendir. Yumurtlama zamanı öyle olur zaten
Daha bi gün dolmadan çatlamaz ki. Yarın yap tekrar bakalım.Simdi tekrar test yaptim catlamami oldu acaba diye hala koyu
Aynn yapicam ama 3 gundur pik gosteriyo hersey nromalde bu gun catlamamasimi normal degilDaha bi gün dolmadan çatlamaz ki. Yarın yap tekrar bakalım.
Senin hiçbi şeyin normal değil ki canımAynn yapicam ama 3 gundur pik gosteriyo hersey nromalde bu gun catlamamasimi normal degil
Ay dustu mu simdiÜzülme bak ben ilk aydan kaldım ama nasip değilmiş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
EvetAy dustu mu simdi
Yaa kıyamam =(
Çok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı vakitte tekrar nasip olur.Üzülme bak ben ilk aydan kaldım ama nasip değilmiş. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah
Amin inşallahÇok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı vakitte tekrar nasip olur.
Bende genelede olur bu akinti normaldir catlamayi gösterir korkma kocanla birlikte ol mutlaka 15 gun sonra hamilesinPardon evet yumurta aki 3 gun öncede hafif botle ama kanla karisik akmisti ona dayanarak ovu testi yapmistim yumurtlama gostermisti ama bu gun asiri yogundu haytimda gormedigim bsieydi resmen
İnsallah kan verdim negatif maalesef baklm 15 gun sonrasina olur insallahBende genelede olur bu akinti normaldir catlamayi gösterir korkma kocanla birlikte ol mutlaka 15 gun sonra hamilesin