Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum o haftalarda haftası çok önemli değil gerçekten bebek oluşunca onun boyuna göre hatta sonra galiba uyluk kemigindendi yapacağı ölçümde geri kalmaması önemli
Doktor içine sinmediyse baska doktora bak tabi de henüz çoook erken 😊
Teşekkür ederim canim icime su serptiniz aynen başka doktora gidicem😗😗😍

Arsoney Arsoney Arzumm ne oldu sana ben yeni okudum hepsini çok geçmiş olsunn inşallah birşey olmayacak bebisimize sen içini rahat tut dinlen dua et güzel beslen hemen toparlanacak🤲 ben aile rahatsızlığı sebebiyle 9 saat gidiş 9 saat geliş yolculuk yaptım bugün dönüyorum evime korktum birşey olacak bebeğe diye inşallah sağlıkla doğarlar Suanlik iyiyim salı günü de kalp atışına gideceğim inşallah birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim ❣️
Kuzum sorma bi geçen hafta oldu leke birde dün iğne vurundum çok şükür iyiyim amanSende dikkat bak çok yorma kendini rbbim korusun minnaklarımızı inşallah mavişim Allah'ıma emanet ol inş 😘😘😘🥰🥰

Kuzum sorma bi geçen hafta oldu leke birde dün iğne vurundum çok şükür iyiyim amanSende dikkat bak çok yorma kendini rbbim korusun minnaklarımızı inşallah mavişim Allah'ıma emanet ol inş 😘😘😘🥰🥰
Sende sizlerde Allah'a emanet olun gidince iki gün dinlenecegim bende canım benim şükür ağrım sızım yok ama insan korkuyor. Acaba birşey ani hareket falan mı yaptın yani neden olurmuş ki kuzum böyle

Sende sizlerde Allah'a emanet olun gidince iki gün dinlenecegim bende canım benim şükür ağrım sızım yok ama insan korkuyor. Acaba birşey ani hareket falan mı yaptın yani neden olurmuş ki kuzum böyle
Bebek etrafında herhangi birşey görünmüyor neden olduğu ile ilgili birşey söylemedi canım

Durmayacak hiç sanırdım ben onu canım hiççç 🤣🤣gelsin ne varsa temizlensin için 😍yeni aya tertemiz devam edersin 😍😍
Bende evi topladım iş bitmiyor baktım yattım aşağıya 😂😂
Valla durmayacak gibi geliyor bana da😄 ama 2 gün simsiyah kan geldi artık bekleye bekleye kararmis herhalde😅
Ben de regl olduğum gün büyük temizliğe girmiştim şükür çıktım aman aman
Bu ay bakalım hayırlısı hepimiz için inşallah kuzum
Evet durumunu biliyorum kendisinin. Ben biraz garanticiyim reel hayatım da da ve ihtimaller üzerinde durmam ayyni durumu yaşasam farklı bir kaç doktor ve hatta mümkünse 2 farklı da özel doktora giderim Allah korusun dünyanın binbirturlu hali var ama elbette hepimizin gönlü hamile olmuş olmasindan yana. Haso18 Haso18 bak kuzum senden 17 yaş buyyugum nerdeyse az sıksam annen yaşındayim ve tecrübeliyim kesinlikle sağlam bir doktora gitmelisin canım umarım hamilesindir hep birlik kutlama yaparız ama tabi tercih senin.
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Ben de senin gibiyim söyledik de ama hep böyle oluyor evlendiğimden beri dediği için daha bisiy demedik. Pco da yok diyormus doktor o zaman elle tutulur bir sebep vermesi gerekir ama bakalım inşallah bulunur

Valla durmayacak gibi geliyor bana da😄 ama 2 gün simsiyah kan geldi artık bekleye bekleye kararmis herhalde😅
Ben de regl olduğum gün büyük temizliğe girmiştim şükür çıktım aman aman
Bu ay bakalım hayırlısı hepimiz için inşallah kuzum

Ben de senin gibiyim söyledik de ama hep böyle oluyor evlendiğimden beri dediği için daha bisiy demedik. Pco da yok diyormus doktor o zaman elle tutulur bir sebep vermesi gerekir ama bakalım inşallah bulunur
Pcos suphesiyle gittim hastaneye hromonlarima bakildi normal cikti once karindan ultrasonla bakildi bi sorun gorunmuyo ama bide vajinal ultrason yapalim dedi sonucta buydu 🤷🏼‍♀️ 3 4 farkli doktora gittim zaten ama maalesef elle tutulur bir sebep yok

Eklentiler

• Screenshot_20210515-161946.png
    Screenshot_20210515-161946.png
    118,5 KB · Görüntüleme: 20
Pcos suphesiyle gittim hastaneye hromonlarima bakildi normal cikti once karindan ultrasonla bakildi bi sorun gorunmuyo ama bide vajinal ultrason yapalim dedi sonucta buydu 🤷🏼‍♀️ 3 4 farkli doktora gittim zaten ama maalesef elle tutulur bir sebep yok
Hakkında hayırlısı olsun inşallah 🙏

X