Yok ya durumu çok enterasan Allah korusun hem yaşı küçük daha kötü bı durum olmasında Ebru hanım mi bilecek doktor mu öyle düşün
Mesaj ustune cikarsa hic bakmaz ahhdhdhfhfEbru hanım hadi ama artık tekrar yaz bakalım çok kişi bekliyo de
O ama hep öyle regl oluyormuş 53 günde bir mi neYok ya durumu çok enterasan Allah korusun hem yaşı küçük daha kötü bı durum olmasında Ebru hanım mi bilecek doktor mu öyle düşün
Kuzum o haftalarda haftası çok önemli değil gerçekten bebek oluşunca onun boyuna göre hatta sonra galiba uyluk kemigindendi yapacağı ölçümde geri kalmaması önemliT tulperde canım bugünlerde doktora gideceğiz ya inşallah bebek oluşmuştur sende benim gibi gebelik kesesini gordun ama yolk kesesini görmemiştin galiba öyle hatırlıyorum bugünlerde kendime araştırmak için bişeyler arıyorum sanirim şimdide kese boyutuna kafayı taktim ben 5+1 ken gittiğimde 8.9 mm ölçüldü kese boyum bide doktor regl tarihimi ve dongumu sordu 4 hafta 6 günlük görünüo dedi sonra ben 5 haftalik deilmi deyince ha 5 hafta ha 4 hafta 6 gün farketmez gibi bişeyler dedi doktoru hiç begenmedim kesinlikle değiştircem senin kese boyun 9 mm falan demistin galiba sen kaç hafta kaç günlükken gitmistin canım acaba erken gittik diyemi göremedik 5 haftalikken bebeği de görenlerde var çünkü ınslalah bu gidişimizde bebekleri goruruz de bi nebze olsun içimize su serpilir☺
2. Ayın da adet olman gereken günden kaç gün geçti ?Mesaj ustune cikarsa hic bakmaz ahhdhdhfhf
Ahahhssh yoğurt olayına cok güldümYumurtlanır tabi sonuçta ilk kez adet olurken de öncesinde bi yumurtlama var
İlk yoğurt nasıl yapıldı maya olmadan meselesine döndü
Doğumdan sonra da mesela bazı kadınlar hiç adet görmeden tekrar hamile kalabiliyorlar
202. Ayın da adet olman gereken günden kaç gün geçti ?
Yani ilk yunurtlamaya hore 20 donguye gore 15
Ben gittiğimde 5+1 di canım kese 9 mm di doktor 4+6'yla uyumlu dedi ama ilk gebeliğimde de aynı doktora gittiğimden birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve benim hafta olayını dikkate almamam gerektiğini zaten bilir doktorum.. hiç önemi yok takma. Hatta benim doktor her gittiğimde formaliteden ölçüyo gibi geliyodu bana daha önemli şeylere daha ayrıntılı bakıyordu organlarını tek tek incelerdi her gittiğimde anlatır gösterirdi. Saçlarını bile cm ine kadar söylerdi bebeğinT tulperde canım bugünlerde doktora gideceğiz ya inşallah bebek oluşmuştur sende benim gibi gebelik kesesini gordun ama yolk kesesini görmemiştin galiba öyle hatırlıyorum bugünlerde kendime araştırmak için bişeyler arıyorum sanirim şimdide kese boyutuna kafayı taktim ben 5+1 ken gittiğimde 8.9 mm ölçüldü kese boyum bide doktor regl tarihimi ve dongumu sordu 4 hafta 6 günlük görünüo dedi sonra ben 5 haftalik deilmi deyince ha 5 hafta ha 4 hafta 6 gün farketmez gibi bişeyler dedi doktoru hiç begenmedim kesinlikle değiştircem senin kese boyun 9 mm falan demistin galiba sen kaç hafta kaç günlükken gitmistin canım acaba erken gittik diyemi göremedik 5 haftalikken bebeği de görenlerde var çünkü ınslalah bu gidişimizde bebekleri goruruz de bi nebze olsun içimize su serpilir☺
Evet durumunu biliyorum kendisinin. Ben biraz garanticiyim reel hayatım da da ve ihtimaller üzerinde durmam ayyni durumu yaşasam farklı bir kaç doktor ve hatta mümkünse 2 farklı da özel doktora giderim Allah korusun dünyanın binbirturlu hali var ama elbette hepimizin gönlü hamile olmuş olmasindan yana.O ama hep öyle regl oluyormuş 53 günde bir mi ne
O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum yani kötü bir sey olduğunu
Ya hamilelik ya da regl bekleyecek
1 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi salı giderim diye düşünüyorumKanaman bittikten sonra yine de bi doktora git canım, iyice muayene etsinler, parça kalmış mı diye bakarlar.
Kürtaja gerek kalmadan düşüyor olmasına bile şükür canım..
Allah en yakın zamanda sağlıklı evlat nasip etsin tekrar canım.
O kadar para verdik aldık de. Ayağım alışmaz bi da almam kimseye de tavsiye etmem de.Mesaj ustune cikarsa hic bakmaz ahhdhdhfhf
Uzman bir doktor var baklm bayram cikisi gidelim diyo annemEvet durumunu biliyorum kendisinin. Ben biraz garanticiyim reel hayatım da da ve ihtimaller üzerinde durmam ayyni durumu yaşasam farklı bir kaç doktor ve hatta mümkünse 2 farklı da özel doktora giderim Allah korusun dünyanın binbirturlu hali var ama elbette hepimizin gönlü hamile olmuş olmasindan yana.Haso18 bak kuzum senden 17 yaş buyyugum nerdeyse az sıksam annen yaşındayim ve tecrübeliyim kesinlikle sağlam bir doktora gitmelisin canım umarım hamilesindir hep birlik kutlama yaparız ama tabi tercih senin.
Hepinize güzel bir gün diliyorum
O kadar para verdik aldık de. Ayağım alışmaz bi da almam kimseye de tavsiye etmem de.
Ay böyle durumlarda hep çirkefe bağlarım ben
İçime şu serptin canım teşekkür ederimBen gittiğimde 5+1 di canım kese 9 mm di doktor 4+6'yla uyumlu dedi ama ilk gebeliğimde de aynı doktora gittiğimden birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve benim hafta olayını dikkate almamam gerektiğini zaten bilir doktorum.. hiç önemi yok takma. Hatta benim doktor her gittiğimde formaliteden ölçüyo gibi geliyodu bana daha önemli şeylere daha ayrıntılı bakıyordu organlarını tek tek incelerdi her gittiğimde anlatır gösterirdi. Saçlarını bile cm ine kadar söylerdi bebeğinyani öyle 3-4 hafta gerilik olmadığı sürece aslaaa takma kafana.
Benim bebeğin boyu 3 hafta gerilerdeydi hep son haftalarda ama bi doğru 54 cmmaşallahh..
Yolk sac o haftada ancak alttan ultrasonla görünebilirdi canım karından görünebilmesi için kesenin en az 20 mm olması gerekiyor..
Sakin ol canım kalp atışını duyacağın zamanın hayalini kur.. iyi düşün lütfen.. ben sabırsızlanıyorum bir an evvel gitmek istiyorum artık kontrole
Videosunu çekmeyi de unutma canım hatıra kalsın