Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya durumu çok enterasan Allah korusun hem yaşı küçük daha kötü bı durum olmasında Ebru hanım mi bilecek doktor mu öyle düşün
O ama hep öyle regl oluyormuş 53 günde bir mi ne
O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum yani kötü bir sey olduğunu
Ya hamilelik ya da regl bekleyecek

Kuzum o haftalarda haftası çok önemli değil gerçekten bebek oluşunca onun boyuna göre hatta sonra galiba uyluk kemigindendi yapacağı ölçümde geri kalmaması önemli
Doktor içine sinmediyse baska doktora bak tabi de henüz çoook erken

Ahahhssh yoğurt olayına cok güldüm

Ben gittiğimde 5+1 di canım kese 9 mm di doktor 4+6'yla uyumlu dedi ama ilk gebeliğimde de aynı doktora gittiğimden birbirimizi çok iyi tanıyoruz ve benim hafta olayını dikkate almamam gerektiğini zaten bilir doktorum.. hiç önemi yok takma. Hatta benim doktor her gittiğimde formaliteden ölçüyo gibi geliyodu bana daha önemli şeylere daha ayrıntılı bakıyordu organlarını tek tek incelerdi her gittiğimde anlatır gösterirdi. Saçlarını bile cm ine kadar söylerdi bebeğin yani öyle 3-4 hafta gerilik olmadığı sürece aslaaa takma kafana.
Benim bebeğin boyu 3 hafta gerilerdeydi hep son haftalarda ama bi doğru 54 cm maşallahh..
Yolk sac o haftada ancak alttan ultrasonla görünebilirdi canım karından görünebilmesi için kesenin en az 20 mm olması gerekiyor..
Sakin ol canım kalp atışını duyacağın zamanın hayalini kur.. iyi düşün lütfen.. ben sabırsızlanıyorum bir an evvel gitmek istiyorum artık kontrole
Videosunu çekmeyi de unutma canım hatıra kalsın

O ama hep öyle regl oluyormuş 53 günde bir mi ne
O yüzden bir şey olduğunu sanmıyorum yani kötü bir sey olduğunu
Ya hamilelik ya da regl bekleyecek
Evet durumunu biliyorum kendisinin. Ben biraz garanticiyim reel hayatım da da ve ihtimaller üzerinde durmam ayyni durumu yaşasam farklı bir kaç doktor ve hatta mümkünse 2 farklı da özel doktora giderim Allah korusun dünyanın binbirturlu hali var ama elbette hepimizin gönlü hamile olmuş olmasindan yana. Haso18 bak kuzum senden 17 yaş buyyugum nerdeyse az sıksam annen yaşındayim ve tecrübeliyim kesinlikle sağlam bir doktora gitmelisin canım umarım hamilesindir hep birlik kutlama yaparız ama tabi tercih senin.
Hepinize güzel bir gün diliyorum

1 hafta sonra gel dedi ama ben pazartesi salı giderim diye düşünüyorum

Uzman bir doktor var baklm bayram cikisi gidelim diyo annem

Arsoney Arzumm ne oldu sana ben yeni okudum hepsini çok geçmiş olsunn inşallah birşey olmayacak bebisimize sen içini rahat tut dinlen dua et güzel beslen hemen toparlanacak ben aile rahatsızlığı sebebiyle 9 saat gidiş 9 saat geliş yolculuk yaptım bugün dönüyorum evime korktum birşey olacak bebeğe diye inşallah sağlıkla doğarlar Suanlik iyiyim salı günü de kalp atışına gideceğim inşallah birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim

İçime şu serptin canım teşekkür ederimaynen videoya cekecez inşallah hatıra kalsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…