Daha hiç uyku uyumadım çok sancım var biraz hafifliyor gibi inşallah
Yazarım inşallah buraya.İnş korktuğumuz gibi olmaz canım buda gülde dikenimiz olsun da başka birşey yaşamayalım inş haber et pazartesi olurmu
Yok canım özelle alakası yok düştü kanama sancı çekiyorum daha gram uyku uyuyamadımMetsi6 oy canım özele falan bi gitsen mi bi de başka doktor baksa ne bilim ya çok üzüldüm uzulme olur mu=(
Maalesef kuzumValla seninki çok kafa karıştırıcı ya cidden. Ben ovulasyonum pik çıktığında kaset test negatif vermişti ama kanda pozitif çıkmıştı. Seni de umutlandırmak istemem ama hem adetin geçeli çok oldu hem de adet olmadan tekrar yumurtlama olması ilginç geldi
Ya hamilesin ya da yumurtlamaYorum pls
Dhdhjfjfjf adet olmadan yunurtlanirmiYa hamilesin ya da yumurtlama
Ara arabsen gebelik testi yap vr kan testi de yaptir canimMaalesef kuzum
DiyosunuzzAra arabsen gebelik testi yap vr kan testi de yaptir canim
Oyyy dikkat et kendineYok canım özelle alakası yok düştü kanama sancı çekiyorum daha gram uyku uyuyamadım
Kanaman bittikten sonra yine de bi doktora git canım, iyice muayene etsinler, parça kalmış mı diye bakarlar.Yeni yeni kendime gelebiliyorum. Yazan herkese teşekkür ederim çok zor Bi süreç üzüntü Bi yana o can acısı.. Rabbim kimseye yaşatmasın herkese herşeyin hayırlısını versin inşallah
Ebru hanım kim Allah aşkınaEbru hanimin cevp vermesini beklyrm
Ebru hanım hadi ama artık tekrar yaz bakalım çok kişi bekliyo deEbru hanimin cevp vermesini beklyrm
Birden fazla yumurtan büyüduyse yumurtlanir canımDhdhjfjfjf adet olmadan yunurtlanirmi
Instagramda ovulasyon testi satıyor eczacı teknikeri takibini de yapıyor hamile kalan çok kadın var onun testlerle.Ebru hanım kim Allah aşkınadoktora bak sen bence
Daha gitmesin doktora nolur bakEbru hanım kim Allah aşkınadoktora bak sen bence
Yumurtlanır tabi sonuçta ilk kez adet olurken de öncesinde bi yumurtlama varDhdhjfjfjf adet olmadan yunurtlanirmi