Cevap verdi mi Ebru Hn tatlım?Rabbim minik evladini sana bagislasin insallah
Maalesef vermediCevap verdi mi Ebru Hn tatlım?
Aminn inşallah canım Allah razı olsun Allah'ım hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallahRabbim minik evladini sana bagislasin insallah
Amin insallah cumlemizeAminn inşallah canım Allah razı olsun Allah'ım hayırlısı ile sanada nasip etsin inşallah
Bugin pik olmus gebelik testi yaptinmiYorum pls
Hayir olmadim sali gunu yaomistim negatifti dunde pik gibiydi buda dunun testiAdet olmadin demi senn canim
Çok geçmiş olsun canım stres yapma dinlen bol bol allahın izniyle atlatırsın bir an önce inşallah canımGünaydın canlar çıktım doktordan şimdi bebiş de birşey yok çok şükür kalbimiz atıyor allahıma şükür ama düşük riski var herhafta iğne dedi hergün fitil 1 hafta işe gitmek yok istiraat dedi 1 tüp kan aldı öğleden sonrada onu göstereceğim rabbim korsun inş kortuğumuz gibi olmaz du edin kızlar neolur
Ay çok sevindim canım inşallah sağsalim kucağına da alırsın . Benim doktorum da izindeymiş ilaçlarını kullan pazartesiyi bekle stres yapma felan dedi o yüzden gitmedim ben.Günaydın canlar çıktım doktordan şimdi bebiş de birşey yok çok şükür kalbimiz atıyor allahıma şükür ama düşük riski var herhafta iğne dedi hergün fitil 1 hafta işe gitmek yok istiraat dedi 1 tüp kan aldı öğleden sonrada onu göstereceğim rabbim korsun inş kortuğumuz gibi olmaz du edin kızlar neolur
Valla seninki çok kafa karıştırıcı ya cidden. Ben ovulasyonum pik çıktığında kaset test negatif vermişti ama kanda pozitif çıkmıştı. Seni de umutlandırmak istemem ama hem adetin geçeli çok oldu hem de adet olmadan tekrar yumurtlama olması ilginç geldiYorum pls
Çok şükür canım yat dinlen bol bol. Annen kv falan yakın mı bacıların var mı yardım etsinler.. ay böyle bi durumda kalsam Allah korusun, kimsem yok yakınımda.. hüzünlendim..Günaydın canlar çıktım doktordan şimdi bebiş de birşey yok çok şükür kalbimiz atıyor allahıma şükür ama düşük riski var herhafta iğne dedi hergün fitil 1 hafta işe gitmek yok istiraat dedi 1 tüp kan aldı öğleden sonrada onu göstereceğim rabbim korsun inş kortuğumuz gibi olmaz du edin kızlar neolur
Canım ben senin durumunu çözemedimHayir olmadim sali gunu yaomistim negatifti dunde pik gibiydi buda dunun testi
İnş korktuğumuz gibi olmaz canım buda gülde dikenimiz olsun da başka birşey yaşamayalım inş haber et pazartesi olurmuAy çok sevindim canım inşallah sağsalim kucağına da alırsın . Benim doktorum da izindeymiş ilaçlarını kullan pazartesiyi bekle stres yapma felan dedi o yüzden gitmedim ben.
İnş canım benim inş Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım stres yapma dinlen bol bol allahın izniyle atlatırsın bir an önce inşallah canım
Allah'ım korusn kimseye yaşatmasın inş canım var hepsi çok şükür bacım yakınımda kayınvalidem var bikaç günde anneme gider kalırım napimÇok şükür canım yat dinlen bol bol. Annen kv falan yakın mı bacıların var mı yardım etsinler.. ay böyle bi durumda kalsam Allah korusun, kimsem yok yakınımda.. hüzünlendim..