Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önlem amaçlı yaptı iğneyi fitilide ama dikkat et diyor tedbir alalım da gerisi Rabbimden inş hayırlısı olsun inş ne diyim sağlıklı sıhhatli olacak ise rabbim nasip etsin öyle dua ediyorum kuzum ya inş korktuğumuza uğratmasın rabbim Z zesamu93

Amin inşallah kuzum

Bu gunki ovu testim de boyle cildirmamak elde degil bu gunde yunurtlama gosteriyo

Eklentiler

• IMG_20210515_120100_1.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 25
Yorum pls

Eklentiler

• IMG_20210515_121450_7.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 24
Çok geçmiş olsun canım stres yapma dinlen bol bol allahın izniyle atlatırsın bir an önce inşallah canım

Ay çok sevindim canım inşallah sağsalim kucağına da alırsın . Benim doktorum da izindeymiş ilaçlarını kullan pazartesiyi bekle stres yapma felan dedi o yüzden gitmedim ben.

Çok şükür canım yat dinlen bol bol. Annen kv falan yakın mı bacıların var mı yardım etsinler.. ay böyle bi durumda kalsam Allah korusun, kimsem yok yakınımda.. hüzünlendim..

Ay çok sevindim canım inşallah sağsalim kucağına da alırsın . Benim doktorum da izindeymiş ilaçlarını kullan pazartesiyi bekle stres yapma felan dedi o yüzden gitmedim ben.
İnş korktuğumuz gibi olmaz canım buda gülde dikenimiz olsun da başka birşey yaşamayalım inş haber et pazartesi olurmu

Çok şükür canım yat dinlen bol bol. Annen kv falan yakın mı bacıların var mı yardım etsinler.. ay böyle bi durumda kalsam Allah korusun, kimsem yok yakınımda.. hüzünlendim..
Allah'ım korusn kimseye yaşatmasın inş canım var hepsi çok şükür bacım yakınımda kayınvalidem var bikaç günde anneme gider kalırım napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…